29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    akkor még nem volt airsoft magyarországon szerintem :)
  • Bexter
    csarnokok nagyon drágák nagyon sok nullásak :(
  • Scottt
    Hu bmeg Inkább mentél volna egyből ASezni :))))
  • Bexter
    Jobb az erdős pálya :)
  • Punker
    10 év alatt se termeli ki az árát
  • Punker
    én hülye beálltam focizni (sose voltam jó benne) kiugrott a térdkalácsom kb 2-3 centire kiállt a helyéről, egy hülye barom izomból visszaütötte, a szalagjaim nem elszakadtak hanem kinyúltak így nem tartják meg rendesen :(
  • Scottt
    Ha nem vagyok túl indiszkrét ,hogy történt a térdes baleset?
  • Mike
    én vmi kimustrált üzemcsarnokra gondoltam
  • Punker
    tudod a legjobb pályák ingyen vannak, de ha nyertél a lottón és tudsz venni 100-200 hektár erdőt szólj egyszer megnézzük :)
  • Punker
    az tuti, mielött szétverték a térdem rengeteget jártam túrázni, természet járó kör stb, aztán hogy lesérültem jöttek az FPS-ek stb, most meg újra kint vagyok szinte minden hétvégén a természetben talpalok 4-5 órát és közben hihetetlen játék élmény is van, és persze csak jobb így társaságban lenni úgymond "kötetlenül"
  • Scottt
    És sokkal drágább:D
  • Mike
    én inkább pályát üzemeltetnék :))
  • Punker
    1 ilyen játék mekkora poén lehet :)
  • DummyBoy
    Hmm ... P90 az egyik top fegyó CQB/C-re ... és ha minden jól megy, nemsokára kijön a CA Sportline és Proline P90-ese is ... szóval addig érdemes gyűjtögetni :)

Én mikor elkezdtem játszani pont Pc upgrade előtt álltam, és megvolt az összekuporgatott lóvé rá ... kimentem egy játékra ... az itteniek a kezembe nyomtak egy fegyót, hogy próbáljam ki ... 2 menetet játszottam le, nem is PC upgrade lett hanem fegyvervásárlás ... amire vigyázni kell, az AS erősen addiktív, és ez sajna megállíthatatlan .. rosszabb mint a bagó :)
  • Punker
    én is 7500-as olcsó kínaival kezdtem okosan kell gyüjtögetni :) mióta AS-ozok nincs heti 3x kocsmázás stb + nem upgrade-elem a pc-t félévente.
  • Mike
    eh
  • Punker
    múlthét vasárnap voltunk érden, hétvégén kerül majd ki a beszámoló.
  • Mike
    pénzem meg úgyse lesz erre soha
  • Mike
    jó, legyen akkor úgy!

vmikor nem jártok Bp-n? úgy kipróbálnék pár fegyót

iagz itt Bp-n is találok szerintem, de ismerős arcok azért az más
  • Punker
    nem játszik be? itt i srohadt gyors a tűzgyorsaság, ráadásul precíz pontos a hopup-ja ergó a legjobb kisméretű géppisztoly
  • Mike
    P90-est azért szeretem mert 50-es a tár
    és az bizony nem mindegy hogy 30 vagy 50
    a tűzgyorsasága is jó

persze airsoftban ez nem játszik be
  • öregharcsa
    az nem ott van...lejjebb...
  • Punker
    Vadkanok-nál V.Csabi nyomja SG-s felvarróban P90-nel, mindig kérdezzük kukac is van e hasában :)
  • öregharcsa
    már csak az kellene hogy megcsinálják a stargate-ből a jaffa-k fegyvereit...na akkor lehetne jó kis SG-s játékokat csinálni..(addig nem az igazi)...
  • Punker
    1-2 sci-fi / anime csúzli
  • Bexter
    érdekesség
  • Laza
    Az ara is teljesen barati. Nem erdekes nekem a 6os pakk, csak itthon ugy lett volna jo aron.

Esetleg nem akartok meg rendelni? :)
    Engem erdekelne 4db.
  • Mersant
    ő az, sajnos 6os pakkban eddig csak egyszer lattam, de mi is "egyesevel" rendeljuk.
  • Laza
    Ird mar le nekem, melyik az pontosan, es hol lehet kapni ... megnezem akkor azt.
  • Laza
    Hmmm... nekem van 2db 110bb-s rovid midcapem, azot teljesen jol mukodnek.
    Szomoru vagyok akkor :(
  • Mersant
    haveromnak is problemai voltak vele, mi GP-t hasznalunk, tokeletes...
  • Punker
    mi csapatunk összesen 4 db 6-os csomagot vett eddig, minden csomagban volt 1 sz@r ami nem adagolt de meg lettek csinálva, azóta is mennek CA M15-ben, JG M4 és M15-ökben, valamint TM Type 89-ben.
  • DannyL
    Pont ilyen csomagot rendeltünk annó UNC-ről. A fele nem adagolt rendesen, a másik fele töltés közben kiürítette magát a földre. Az adagolási problémák CA M4-eseknél voltak. Nem ajánlanám a CA M4/M16 midcap-et, egy darab szar.
  • Laza
    Most megint olvasgattam az akku toltessel kapcsolatosan, es az akkuk.hu oldalon azt irjak, a gyorstoltes nem karositja az aksit.
    Humm ... egyik helyen ezt irjak, masik helyen amazt :)
  • Laza
    Mivel a SoftAir forumaban 'katonas' moderalas folyik, igy inkabb itt teszem fel a kerdesemet :)

Szoval vennek CA 130bb-s midcap tarakat (hosszu fajta, M15/M16), es ugy neztem, a 6db-os kiszereles van a legjobb aban, viszont nekem nem kell annyi, max 3-4db.
    Erdekelne valakit kozos vetel?
  • praksi
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=iTg_CdPmW28]katonai "tisztogató" akció :-)[/URL]
  • Adi
    köszönöm a segítő válaszokat!:)
  • Mersant
    igen arra van, hogy a hopupkamrat teljesen a gearboxhoz nyomja, de olyan harmat gyenge hogy ez inkabb csak dísz...eleg hulyen van megoldva
  • Scottt
    Pfff.Hát ez legyen máskor is a legkissebb gondod:D
  • dronkZero
    Az a rugó csak annyit csinál, hogy ne mozogjon a cső, nem? Arra meg megfelel így is szvsz...