29530
border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
akkor még nem volt airsoft magyarországon szerintem :) -
csarnokok nagyon drágák nagyon sok nullásak :( -
Hu bmeg
Inkább mentél volna egyből ASezni :))))
-
Jobb az erdős pálya :) -
10 év alatt se termeli ki az árát -
én hülye beálltam focizni (sose voltam jó benne) kiugrott a térdkalácsom kb 2-3 centire kiállt a helyéről, egy hülye barom izomból visszaütötte, a szalagjaim nem elszakadtak hanem kinyúltak így nem tartják meg rendesen :( -
Ha nem vagyok túl indiszkrét ,hogy történt a térdes baleset? -
én vmi kimustrált üzemcsarnokra gondoltam -
tudod a legjobb pályák ingyen vannak, de ha nyertél a lottón és tudsz venni 100-200 hektár erdőt szólj egyszer megnézzük :) -
az tuti, mielött szétverték a térdem rengeteget jártam túrázni, természet járó kör stb, aztán hogy lesérültem jöttek az FPS-ek stb, most meg újra kint vagyok szinte minden hétvégén a természetben talpalok 4-5 órát és közben hihetetlen játék élmény is van, és persze csak jobb így társaságban lenni úgymond "kötetlenül" -
És sokkal drágább:D -
én inkább pályát üzemeltetnék :)) -
1 ilyen játék mekkora poén lehet :) -
Hmm ... P90 az egyik top fegyó CQB/C-re ... és ha minden jól megy, nemsokára kijön a CA Sportline és Proline P90-ese is ... szóval addig érdemes gyűjtögetni :)
Én mikor elkezdtem játszani pont Pc upgrade előtt álltam, és megvolt az összekuporgatott lóvé rá ... kimentem egy játékra ... az itteniek a kezembe nyomtak egy fegyót, hogy próbáljam ki ... 2 menetet játszottam le, nem is PC upgrade lett hanem fegyvervásárlás ... amire vigyázni kell, az AS erősen addiktív, és ez sajna megállíthatatlan .. rosszabb mint a bagó :) -
én is 7500-as olcsó kínaival kezdtem okosan kell gyüjtögetni :) mióta AS-ozok nincs heti 3x kocsmázás stb + nem upgrade-elem a pc-t félévente. -
eh -
múlthét vasárnap voltunk érden, hétvégén kerül majd ki a beszámoló. -
pénzem meg úgyse lesz erre soha -
jó, legyen akkor úgy!
vmikor nem jártok Bp-n? úgy kipróbálnék pár fegyót
iagz itt Bp-n is találok szerintem, de ismerős arcok azért az más -
nem játszik be? itt i srohadt gyors a tűzgyorsaság, ráadásul precíz pontos a hopup-ja ergó a legjobb kisméretű géppisztoly -
P90-est azért szeretem mert 50-es a tár
és az bizony nem mindegy hogy 30 vagy 50
a tűzgyorsasága is jó
persze airsoftban ez nem játszik be -
az nem ott van...lejjebb... 

-
Vadkanok-nál V.Csabi nyomja SG-s felvarróban P90-nel, mindig kérdezzük kukac is van e hasában :) -
már csak az kellene hogy megcsinálják a stargate-ből a jaffa-k fegyvereit...na akkor lehetne jó kis SG-s játékokat csinálni..(addig nem az igazi)... -
1-2 sci-fi / anime csúzli -
érdekesség -
Az ara is teljesen barati. Nem erdekes nekem a 6os pakk, csak itthon ugy lett volna jo aron.
Esetleg nem akartok meg rendelni? :)
Engem erdekelne 4db. -
ő az, sajnos 6os pakkban eddig csak egyszer lattam, de mi is "egyesevel" rendeljuk. -
Ird mar le nekem, melyik az pontosan, es hol lehet kapni ... megnezem akkor azt. -
Hmmm... nekem van 2db 110bb-s rovid midcapem, azot teljesen jol mukodnek.
Szomoru vagyok akkor :( -
haveromnak is problemai voltak vele, mi GP-t hasznalunk, tokeletes... -
mi csapatunk összesen 4 db 6-os csomagot vett eddig, minden csomagban volt 1 sz@r ami nem adagolt de meg lettek csinálva, azóta is mennek CA M15-ben, JG M4 és M15-ökben, valamint TM Type 89-ben. -
Pont ilyen csomagot rendeltünk annó UNC-ről. A fele nem adagolt rendesen, a másik fele töltés közben kiürítette magát a földre. Az adagolási problémák CA M4-eseknél voltak. Nem ajánlanám a CA M4/M16 midcap-et, egy darab szar. -
Most megint olvasgattam az akku toltessel kapcsolatosan, es az akkuk.hu oldalon azt irjak, a gyorstoltes nem karositja az aksit.
Humm ... egyik helyen ezt irjak, masik helyen amazt :) -
Mivel a SoftAir forumaban 'katonas' moderalas folyik, igy inkabb itt teszem fel a kerdesemet :)
Szoval vennek CA 130bb-s midcap tarakat (hosszu fajta, M15/M16), es ugy neztem, a 6db-os kiszereles van a legjobb aban, viszont nekem nem kell annyi, max 3-4db.
Erdekelne valakit kozos vetel? -
praksi #8373 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=iTg_CdPmW28]katonai "tisztogató" akció :-)[/URL] -
köszönöm a segítő válaszokat!:) -
igen arra van, hogy a hopupkamrat teljesen a gearboxhoz nyomja, de olyan harmat gyenge hogy ez inkabb csak dísz...eleg hulyen van megoldva -
Pfff.Hát ez legyen máskor is a legkissebb gondod:D -
Az a rugó csak annyit csinál, hogy ne mozogjon a cső, nem? Arra meg megfelel így is szvsz...