29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Bexter
    Jelenleg boyi fegyverem van. Elég megbizhatonak tartom bár nagy tapasztalatom nincs e téren. Érdemes márkásat venni helyette? CA TM?
  • SG rock
    ohh... Kössz! Itt vannak fegyverválasztsi tanácsok.
  • Mersant
    a MASZ-t mar belinkeltek, kezd azzal, aztan olvasgasd el itt a cikkeket, ezek is sokat segitenek, na meg a softair.hu
  • SG rock
    Én semmennyire 2x voltam eddíg játszani, azt se nagyon tudom hogy mi micsoda :D , csak szertnék egy fegyvert majd március közepén valamikor szóval addíg van időm "tanulni" és válogatni.
  • Mersant
    es te mennyi kozott mozogsz ha szabad kerdeznem? :) csak mert nem nagyon vagy tisztaban a dolgokkal...
  • bardocz
    boyi m4a1
    cyma 0.28
    cyma 0.31

ezek mind 20-30 között mozognak
  • SG rock
    Tudom! Jó barátok vagyunk. Csak már kerestem mindenhol és nem találtam a tetszésemnek megfelelőt!
  • Punker
    google a barátod, vagy pl keletifront.com
  • SG rock
    Nemtudtok valami linket küldeni egy AEG feyverről ami 20-30e Ft között mozog?
  • SG rock
    Ahh...okok! Akkor lehet, hogy AK.
  • SG rock
    most méé?:D nyakamba akasztom és úgy megyek :D
  • Punker
    na azt pont nem ajánlom, JG-k közül a legidétlenebb, ilyen kamu csúzli, bármelyik másik JG-vel jobban jársz!
  • bardocz
    jó,de ezzel épületben nem mész semmire:) túl hoszu oda,szerintem inkáb sima ak-47-est nézz
  • SG rock
    Ez jó?

Jin Gong Dragunov JG A47-03
    * Gyártó: Jing Gong
    * Típus: A47-03
    * Működési elv: AEG (automata fegyver)
    * Lövedék kezdősebessége:
    345 FPS
    * Energia: 1.1 joule
    * Lőtáv: 55 m
    * Tárkapacitás: 200 db 6 mm BB golyó
    * Anyaga: fém, ABS
    * Gearbox: fém, type 3
    * Kaliber: 6 mm BB golyó
    * Ajánlott lövedéktipus: 0.20, 0.25g
    * Hop-Up: igen, állítható
    * Marui kompatibilis
    * Méretarány: 1:1
    * Cső hossz: 455 mm
    * Hossz: 1165 mm
    * Tömege: 3100 g
    * Akku: AK type (tartozéka, 1100mAh)
    * Töltő: Tartozéka

További tartozékok:
    o 200db 0.20g BB
    o Tisztítópálca
    o Csavarhúzó
    o Hordszíj

Ár: 29900 Ft (no garancia)
  • Punker
    te én nem tom, ott van a tárhely és a softair.hu gondolom átirányít oda.
  • DummyBoy
    Nnnna ... majd később jönnek az ikszpírienszid kollégák, de addig is pár dolog amire talán jól enmléxem:

Első szabály:
    Ezt elolvasni, betanulni, elfogadni és betartani!

Szóval minden fegyverben van rugó, de hogy azt mi nyomja össze, az a különbség ... 3 kategória akad ... Springes (vagy manuális), gázos vagy AEG ...

-Spring azaz rugós fegyó: felhúzod és lő egyet ... egyeslövés, fílinges, de mivel majdnem mindenki AEG-ekkel futkározik, a játékélményt erősen befolyásolhatja, leginkább negatív irányba ... ettől függetlenül én kipróbálnék egy csak springes játékot ... Ez talán a legolcsóbb kategória ... (Például, haveroméknak van otthon 4 springes pisztolyuk, azzal szokták egymást kergetni a lakásban, és elég nagy fun :) )

KIVÉTEL: Sniperfegyók és shotik ... azok elég jók, de kezdőként SEMMIKÉPP nem szabad sniperrel kezdeni (Nem is fog valszeg, mert egy jó springes Sniper 2-3 komolyabb AEG árába kerül :) )

Gáz : pisztolyok, shotik, sniperek főleg ...

AEG: Automatic Electric Gun ... asszem ... ezeknél egy elektromotor hajtja a fegyót, mint a neve is mutatja, képesek sorozatra is ... árban 20-30-tól a csillagos égig ...

Az általad linkelt MArui cucc az manual, azaz springes ... minden lövés előtt fel kell húzni ...

Kínaiban kapsz ennyiért AEG-et is, vagy Classic Army Sportline kategóriája ajánlott ...

De vásárlás, játékkezdés előtt ajánlatos olvasgatni az adott témában, mondjuk www.softair.hu-n, beszélni egy játékszervezővel, kimenni egy game-ra, kikérni a tapasztaltak véleményét egy fegyóról, stb ...

Na ja ... a hop-up rendszer, egy a cső elején található gumi + leszorítócucc, aminek az állításával megpörgethető a BB, ergó messzebre és pontosabban fog menni ... Na most hop-up-ból is van fix, ami gyárilag be van lőve és nem tudod változtatni, és van állítható is .. (És van olyan hogy nincs, érdemes kerülni, vagy nbarkácsolni bele egyet :) )

Ja, és elég jó cikkek vannak ezügyben a veszprémi AS csapat oldalán is!
  • praksi
    nemtom, én életemben először springesen játszottam, és nekem nem volt qrva sz*r.
  • SG rock
    Na elvilegEZelektromos ! ÉS csak 30e Ft...
  • bardocz
    ezért kell aeg-et venni:) annál csak a tárat kell feltekerni x lövés után
  • SG rock
    Minden lvés előtt felhúzni????? Jézusom az qr*a szar !
  • bardocz
    jah nem olcsóbb,félrenéztem az árat:D
  • bardocz
    a hopuppal aszem azt állítod,hogy hogyan csavarodjon a golyó

aeg meg elektromos,rugósat meg minden lövés előtt fel kell húzni

amúgy amit én mutattam puska ugyan így néz ki,csak más márka,meg olcsóbb:)
  • SG rock
    Nekem EZ a puska jön be! Mit jelent, hogy hop-up? És a rúgós és AEG között mi a különbség?:D Ezeket sajna nemtdom
  • praksi
    miért lett ecohost.hu a domain nevetek?
  • bardocz
    ehh,erre nem is gondoltam:D na lehet kinézek majd oda is:) ha 30 alatt van simán megéri,meg talán még alkudni is lehet:-)
    de amúgy pontosan melyik piacon és hol található azon belül?jó lenne elsőnek jó helyre menni,és hamar letudni a vásárlást,mielőtt még edösanyám beleélimagát a vásárlásba :D:DDD
  • VRSDM
    itthon is van fémtestes boyi (piac ;)
  • Mersant
    valami JG (Jing Gong)fegyot ajanlok, aztan azok kozul azt vedd ami tetszik.
  • bardocz
    fú jó játék lehetett:)
    elképzeljhető,hogy nemsokára lesz fegyverem,aztá már mehetek rendszeresen játszani

SG rock:ez szerintem nagyon jó kezdésnek,lehet nekem is ilyenem lesz,ha nem külföldről rendelem(ha onnan akkor ugyan ez fém testel),vagy ca 0.28/0.31
  • SG rock
    HEllO!
    Énis elkezdtem airsoftozni, eddíg 2x voltam. Nemtudtok ajánlani valami kezdő fegyvert ami mégis jó, olyan 20-30e Ft között?
  • Punker
    Last Chance 3 beszámoló
  • Punker
    tudom, de márciusban falludzsára akarunk menni + nekem az családi nap szülinapok stb.
  • Laza
    Mar 15.-en lesz Tokolon jatek.
  • rol33ndooo
    Nah jó8!!!!!!!!!!
  • rol33ndooo
    LOL
    Ezeket a fszokat:D
  • Laza
    Ok, koszi.
    Meglesem akkor a rendelest.
  • Laza
    Ha a kabel egyben van, es a csatikat ossze tudod dugni, akkor nincs gond :D
    Nekem is meg van feketedve mar kicsit :)
  • DummyBoy
    looool
  • Punker
    kis képregény :)
  • Scottt
    Inkább az Armát ajánlom.Ha rosszabb géped van akkor OFP+FFUR-SLX2007 addon aztán jójátékot:)
  • Punker
    na most azért mert idősebbek vagyunk az nem jelenti azt hogy adott játéknak kelljen tetszeni, pl nekem a CoD2 egyértelműen visszalépés a CoD:UO-GFM -hez képest, szebb lett de primitívebb, de mindenkinek mások az elvárásai.