29530
border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
hova? mit? :) -
Én egy Cyma 028-as AK-t használok 0.25-ös Blaster bb-vel.
A gyári akksi nem birja túl sokáig (kb 500 bb). Gyárilag 395 fps.
Eddig semmi panaszom rá (olyan 15 játék után), annyi hogy nem tökéletesek az illesztések és néhol lötyög egy kicsit :p
A hibák ellenére csak javasolni tudom kezdő fegyvernek.
-
enyém csapágyazott rugóvezetővel 395 fps... -
Az ónos esős játék. :))) Azt csak úgy emlegetik, hogy Stalingrad milsim.
Egész nap esett az ónos eső. A 4 kilós M4-em 6 kilósra hízott.
Nem csodálom, hogy kihagytátok, csak elmebeteg környékbeliek jöttek el. :D
-
irtam -
praksi #12725 ja, lehet hogy az öreg Peng Ling dzsunkáján éjszaka is zajlik a munka :-) -
kínai 10 legyártott darab 11 verzió :) -
praksi #12723 ???????
amiket én láttam, mind 300 körül voltak
-
0,28-as gyenge a gyári 370 FPS-sel???? -
praksi #12721 a legjobb kínai AK-kat szvsz a CYMA gyártja, 031-től fölfelé már nagyon jók az árukhoz képest
a 028 is használható, de az eléggé gyenge, kell arra még költeni, hogy használható legyen.
ha a "skuló" alatt a BB-t érted, akkor bármelyikkel használhatóak. az elviselhető ár meg kinek-mi; valaki megveszi a .20-as Extreme Precision-t, mert csak locsolni akar, valaki meg inkább kiad több pénzt a minőségre -
praksi #12720 ki tudsz te is menni oda; a Blaháról indul egy busz (asszem a sima 66-os, de ne vedd 100%-nak); és asszem a Kis utcán kell leszállni.
k.rva messze kell menni, jó sokáig is tart, de a BKV bérlet oda még érvényes :DD -
szurop #12719 Sziasztok. Egyszer majdcsak eljutok már odáig, hogy én is veszek egy AEG-et. Mindenképpen AK 47-et akarok, ebből a tipusból melyik kínai márka gyártja mostanában a legjobb fegyókat? Meg melyik az a skuló, amelyik elviselhető árú, de már bele lehet nyugodtan rakni ezekbe az új kínai csodákba? -
nem tom -
akkor ezt nemnek veszem :D -
a famas szerintem kurva csúnya egy darab. -
megvan
jó lenne egy,nekem nagyon tetszik:-) -
melyik márka? -
kínaiak nemrég adták ki. -
praksi #12712 hát, majd ha olyan 2-3 hónap múlva megint megyek, és nem felejtem el, akkor igen :-)
kérdés: nézegettem a kibergány honlapját (tudom, szégyelljem magam), és láttam ott egy FAMAS-t, asszem olyan 40K körüli összegért, szerintük 345 Ffps-t tud. Ez milyen gyártmány lehet? TM-en kívül nem sokan gyártják ezt a fegyvert, pláne nem ennyiért... -
Ha mész nem hozol nekem 1 BW sisakhuzatot?:D -
praksi #12710 kint a picsában Rákoskeresztúron. viszont megéri kijárni :-)
ellenben a honlapjuk sose naprakész, én is kinéztem pár dolgot, és mindig mást vettem helyette (megjegyzem, jobbakat :D); érdemes rájuk telefonálni -
mstummer #12709 Múltkor szó volt arról hogy ki mennyit lő el egy játékon. Tegnap Császáron beállítottam a negatív rekordomat :D 4 órai játék alatt egy lowcap ( 70bb) ment el.
Egyébként jól vizsgázott a CADPAT, igaz csak 1 ellent lőttem ki,de annak és az érte jövő mediknek valamint a fedezőjének fogalmuk se volt róla hol vagyok :) Csak mivel örszemnek voltam kint -rádió híjján- vissza kellett vonulnom a védendő épületbe hogy szóljak a többieknek a kibontakozó támadásról. -
nekem most minden cuccos német terep. -
multicam-ből nincs digital..... -
némethez hasonlítós :] (nekem nemteccik, digital multicam a bestbest ;) -
minek vastag? a sima ruhában is majd megsültünk tegnap. -
lol, nade ki az a Gyuszi?:D:D -
elvileg ez a flacktern minta. én most ilyen mintájú cuccokat vettem. -
na megvettem a szemüveget,nem olyan lett,mint amilyet akartam,de ez is jó:)
mondtam,hogy igazából nekem nem köszörüléshez kéne szemüveg,hanem airsofthoz,erre a nő azt mondta,akkor ez jó,gyuszi is ezt használja airsofthoz :DD meglepődtem picit:-) -
jótól kérdezed, fogalmam sincs :)))
most éppen arra gondoltam, érdre bizony felveszem a fekete terepmintás gatyómat, mert az vastagabb mint a sima
kinézet meg kit érdekel -
nemtudom, hogy mire de arra biztos jó nekem is arra kéne 690Ft elvileg.
neked is flacktern mintás cuccaid vannak? -
mennyiért? M88, PASG-re? enegem is érdekelne
meg kesztyü is kéne, L-es, hosszúujjú -
A légiós military merre van? Mert náluk láttam neten BW sisakhuatot. -
meg m16 szerlék meg sisakhuzat sincs, meg még sorolhatnám :D -
bezzeg kurva kesztyüjük az nincs -
Most jöttem 44-es bázisból, kurva sok kínai fegyver van, a dobozok halomban állnak mindenhol :D. És egész olcsón vettem BW nadrágot-zubbonyt-mellényt, nah ezt is megértük, van normális ruhám! -
ezen most így hirtelen beszartam:D -
jó ok, a részleteket akkor innentől msn-nen vagy privátban -
móricz. -
Móricz, Kosztolányi, Ostapenko. melyik szimpi?