29530
border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
jó, hát én is szoktam látni idősebbeket vacakolni olyan dolgokon, pl számítógéppel kapcsolatban, amit egyébként egy négy éves megold. -
praksi #14649 jujj, nálunk volt egy vicces eset: az egyik srác vett a 7 éves kisfiának egy miniatűr rugós M16 másolatot; kint voltunk takarítani a pályán, kihozta a gyerkőcöt is, hogy addig eljátszadozig, amíg takkerolunk. kissrác elővette, apuka mondja, "hogy majd ő betárazza". na igen, de hogy? 3an nézték felnőttek, hogy hol lehet a tárat betárazni, végülis egy gyorstöltővel megoldották. A kisgyerek 5 percig lövöldözött valahol, aztán visszajött, hogy szeretne még "golyót", de most ő szeretné betölteni. Azt mondták oké, erre a kissrác kinyitotta a tárat - azt amit 3 felnőtt nem tudott :DD -
apám vett a kölyöknek egy ak utánzatot, azzal rohangál vigyorgó arccal, szóval onnét kezdve mindegy volt. -
MK1 rugert milyen fegyver?2 is van eladó softair-en,egyik elvileg 400 fps közelében van,és ócók naon.Sajna nem szánhátrasiklásosak,de az meg 35...A fegyver meg olyan ronda,hogy már tetszik :) -
Loool ... Ez olyan mint haverom sógoráék ... Valami agyroggyant a család, Vega apu is és anyu is ... emiatt szerencsétlen gyerek is csak füvet ehet ... Aztán ment a kisunoka nagymamához nyaralni. Vitték haza, kissrácnak be volt tanítva hogy mit kell anyáéknek mondani ... csakhát ugye a gyerekszáj ...
"Mit adott a nagymama reggelire kisfiam?" - "Műzlit." ... "És ebédre?" "Krumplifőzeléket" ... nagyonjó ... "Kérsz egy kis csokit?"
"Inkább kolbászt szeretnék ..."
@JackMeadow: Neked pedig komolyra fordítva: igaz, kicsit hazardírozás: szvsz Vidd el anyukádat egy játékra ... nézőnek ... Ez a legtisztább ... -
kvitya #14645 ez a PR szöveg a nővérednek? :P
-
a két éves unokaöcsémnek is tiltja a nővérem, hogy bármiféle "gyilkolószerszámmal" játszon, de pl amikor magára hagytam a szobámban, saját maga felmászott a polcra, levette valhogy a 6 kilós puskát (azér egy két évesnek nem lehet könnyű) kivette a dobozból, kibiztosította, és üresen csattogtatta:D -
MuldR #14643 En is mondom neki mindig, hogy jojjon ki, legalabb lenne authentikus medicunk (korhazban dolgozik) de fel, hogy meglovik :) -
JackMeadow #14642 Arra már nincs szükség:), max elhozom az asszonyt fegyverhordozonak -
MuldR #14641 Kvitya egy kimaradt:
- Meg hogy ott meg csajozni is lehet
:) :D -
CO2-es,tehát tudhat enyit:) -
kvitya #14639 - mutasd meg, h mennyire komoly biztonsági szabályok vannak (MASz powa)
- dobd fel, h bármikor kimehet veled, h megbizonyosodjon, nem veszélyes a dolog
- mesélj neki a jó hangulatról, a csapatépítésrül, stb
- említsd meg, h a játékosok bő kétharmada főiskolás vagy már diplomás
- dobd fel, h a rendőrök mennyire pozitívan állnak a dologhoz
- mondd el, h erdőben, friss levegőn mozgás, stb
-
JackMeadow #14638 ezen az áron magyarországon még springest sem lehet kapni -
JackMeadow #14637 Köszi az ötleteket:)
Nem birom ki h ne nézelőgjek:) az lehet h Ez! 37 fps-t tud? és mik atok a kis szifonok? a gáz-t nem egy külön tartajbol kel belerakni? -
-
kár -
Nincs:D -
mondom, hogy infantilisek vagytok
nincs suli? -
A Bp. priede hiánya látszik a logódból?:D -
rettentően gyerekes ötleteitek vannak
ezt az infantlis bandát :)))
hány évves vagy?
szerintem könyörögj, mondd el, hogy te nagyon szeertnéd ezt, és kérdezd meg, hogy milyen feltételekkel menne bele anyukád mégiscsak, vagy ha ennyire nem adsz neki szabad kezet, akkor te ajánlj fel valamit, mostantól kiviszsed a szemetet, lemész a boltba, megfejed reggelente a teheneket, stb
vagy anyukádnak biztos van gyenge pontja, hízelegj neki, vegyél neki azt amit szeret, stb
manipuláld a szülőt
pontosan tudod hogyan kell csinálni, elvégre velük élsz már legalább (reméljük) 16 éve -
MuldR #14630 Aze a hello kittys logobol latszik,valami csak megmaradt :) -
hát nemtom, ez baromság
az én anyám tiltota nekmünk a puskát pisztolyt, csináltunk magunknak Legoból
az ilyen dumára, hogy ha nem engeded a puskát akkor budapset pride-ra megyek, kpatam volna egy hatalmas pofont
aztábn se puska, se bp.pride -
Vagy megpróbálni megmagyarázni,hogy ilyen játékokon mindig jó a hangulat,nincsenek veszekedések,sok új barátot lehet szerezni,és különben is,ha nem játszhat,buzi lesz:D -
praksi #14627 vegyen fel egy rózsaszín pólót, apukája egyből puskát ad a kezébe :-)
mai szóbelim ötös lett; asszem muszáj lesz lerészegedni.. :-DD -
MuldR #14626 Szerintem inkabb alljon az anyja ele es kerdezze meg:
Anya, 5iken hova menjek, airsoftozni, vagy tancolni a budapestpride-ra?
:)
Szerintem azonnal elrangatjak egy military boltba, es atesik egy kis macsositason:) -
Mond azt, hogy ha nem járhatsz airsoftozni, akkor WOW-ozni fogsz, egész nap a szobádban rohadsz majd és táncoló elfjányokra rántod rá ...
szvsz elég meggyőző ...
-
praksi #14624 
kvityáéknál is meglesz a békés házasélet...
-
na hogy te is értsd skoprió = ízeltlábú = rovarölő :D -
Ilyen keeell.De nem lesz. -
praksi #14621 jaaa, hogy van háttérsztori...
-
szerintem ő értette.....te nem :D
-
praksi #14619 vagy a tányérokkal :-) -
még jó hogy nem rovarirtóval megy neked
-
Én meg anyukámtól egy terepmintás pólót
-
kvitya #14616 Nem tudom, engem állandóan le akar lőni....... :)) -
Én meg 2 katonai pólót kaptam tőle. :) Mármint a sajátomtól. :D -
Sith #14614 Valamit nagyon rosszul csináltok én a b nőmtől kaptam egy Cyma Glockot :D -
MuldR #14613 ooo, idovel fordul a kocka. Most pl asszony balhezik velem, hogy vegyek AK-t. :)
Megint kezdenek gyarapodni az AEGek. :) Azota egy M16A2, es egy MP40 jott. AK hamarossan.
Picit hagyni kell asszonyt is shopingolni. Vagy ahogy kollega fogalmazott: "amig tobb cipoje van mint nekem nem szolhat a puskake!"
:) -
"igazad" bocs 
Persze ez igy nem igaz hogy miatta...sot, inkabb kell a zse... -

Hat MuldR igad lett...asszony...pufkak el