29530
border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
próbáld ki. nekem a fém flaskámnál bejött. -
Só az lúgos...
Amúgy öntsél ösze ammóniasavat,meg sósavat,és már ihatod is. -
só és citrom két savas anyag,szerintem savas és lúgos anyag a megoldás titka.bár lehet h ennek semmiköze a kémiához,és én most hülyeséget mondtam -
Kurfürst #15807 Ha megnézed a légiós honlapján, van alul egy mező a SAAV mellénynél hohgy SZÍN. Eszerint van náluk Fekete, Olív és BW-es Flekctarn ("békalencse") mintázatban.
Ezzel a só/citrom dologgal most ugye csak szopatni akarsz? :) -
ACU, DPM is van láttam már olyat. -
valaki le tudná írni, hogy hogy jotuk el a Jászberényi út 81.be? (apollo hotel)
mer a bkv űtvonaltervező kissé hülyeséget ír. -
feltöltitek sóval, aztán kimossátok citromlével. -
Ez az SAAV (South African Assault Vest) cucc ... ebből tuti van mindenféle ... amit élőben láttam eddig az az OD, Woodland, Marpat, BW pontterep, még talán feketét is ...
Meg lehet szokni :) Én is öblítgettem a kulacsot meg az ivúzsákot anno, de játék közben 40 fokban kimelegedve nemérdekelt, és egy idő után nem éreztem ... :)
De állítólag impossible mission kimosni a szar ízt belőllük :( -
azt se tudom hol van..... -
a légiósban lehet kapni? mert akkor lehet elnézek oda. -
van ebből sima olív is.....
esetleg állj ki az esőre (vihar jön a hírek szerint) és akkor hátha kisebb leszel :D -
ennek.
magyar honvédségi, és régi, néphadseres olívzöld gyakorlóm van. ehhez kéne olyan 5k körül mellény, amibe belefér 5 ak tár. és nem néz ki hülyén a kétméteremen. -
minek ocsmány a színe? -
valószínű ilyen lesz akkor...csak ne lenne olyan ocsmány színe.... -
Horváttal nekem az a bajom,hogy szerintem picit kicsi,és nagyon magasan vannak a tárak nekem.Nameg amúgy sem vagyok egy hasalós,kúszós fajta,de ha még a hasamba is beleáll 4 ásványvizes üveg...:) Most zt tartok bele,1,2L-t tudok magamal vinni,mert kis 3 decis üvegek. -
Majd mag-ot fogok venni AK hoz,marha olcsó wgc-n,annyi 5 db,mint itthon 1,oké,hogy postaköltség,meg vám,de még úgyis bőven megéri.Csak majd valamikor tudjak rendelni,az a baj,hogy most nem tudok,pedig a dollár marha ócó. -
Kurfürst #15794 "Abba tuti belefér .. legalábbis nekem anno az volt az AK-hoz ... csak azt nem láttam 5k alatt ... "
Én 4k-ért vettem használtan, nagyon jó áron. De öszintén ha már az ember rászán 4-5k-t, azon a +2 rugón már nem kell görcsölni egy vadi új, túrázásra is igen jól használható mellénynél. A horvát nekem annyira nem tetszik, igaz direkt AK-hoz van de szvsz úgy néznek ki benne az emberek mint a fóliázott szafaládé, ránézésre tuti melegebb is (a SAAVon csak szíjak vannak amik hozzád érnek, viszonylag kis felületen, a többi csak függesztmény rajta).
Én azért is szeretem mert amióta megvan, megragadom reggel a puskát, felkapom a mellényt oszt kész, benne van minden, nem kell táskával, meg hátizsákkal külön cipelni az ellátmányt. MINDEN rajtam van ami kell.
"De a gumiízre vannak technikák ... vagy meg lehet szokni :)"
Na ezt kifejthetnéd mert tanácstalan vagyok... volt hogy öblítettem, nem segített. Fél napig folyamatosan csorogtattam át rajta a csapvizet, segített, aztán 3 óra múlva ugyanolyan szar íze volt. Kínomban próbáltam folyékony mosogatószerrel, attól aloe vera íze lett aztán visszajött a gumi.
Szal tanácstalan vagyok, megszokni meg asszem nem tudom. :) -
Abba tuti belefér .. legalábbis nekem anno az volt az AK-hoz ... csak azt nem láttam 5k alatt ...
Viszont az tény hogy agyon lehet pakolni ... + ha nincs ez az új fícsör benne hogy a hátsó részek el vannak választva akkor simán mehet bele a hátuljába az itató :) (Vagy a 2 littyós ásványvíz :) )
Ha meg van akkor meg kell hekkelni :)
szerk: Nnnna sikerült mégegyszer leírni amit írtál :) De a gumiízre vannak technikák ... vagy meg lehet szokni :) -
Kurfürst #15792
Asszem a dél afrikai (SAAV) mellénybe belefér az AK tár, havernak 74-eshez volt, nekem AUGhoz, 5 tár tuti belfér és még van sok másnak (iránytű, rádió, BB zacsi, ellátmány, bicska stb). Plusz a hátadon két rekesz camelbak zacsinak v. ásványvizes palacknak (sajna mivel olyan undorító gumi íze van asszem az életben nem fogom használni:D )
Én használtan vettem a softair-en, talán van is még valamelyik kínál topicban.
Légiósban 6900ért. Szerintem nagyon megéri, jó, kényelmes, jól pakolható mellény.
http://legiosmilitary.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=372&category_id=7&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=29 -
praksi #15791 csak az 50-essel az a bajom, hogy fél pillanat alatt kiköpi; legalább hatot kéne magammal hordanom :-)
valszeg az lesz, hogy rendelek egy 10es STAR csomaggal, abból négyet-ötöt megtartok, a maradékot meg eladom. -
elsősorban drágább :D
van ami jó van ami nem a fene se igazodik ki a KA tárakon.
nekem GP100-as fém van de az 4k körül van, nowar-ba van most 50-es tár 900 pénz körül aszem. -
praksi #15789 a KA szarul adagol/törik/nem kompatibilis/.. ? -
Mag vagy Star -
praksi #15787 ha már tárak, MP5-höz melyik a legjobb: King Arms, MAG vagy STAR ?
Verpelét meg úgy néz ki lefújva :(( -
Bocs, de nem emléxem neked milyen fegyvered van 
De tudom ajánlani olcsó midcapek közül a MAG tárakat ... asszem az M szériásak se rosszak, nekem AK-hoz vannak, sokat nem hajtottam ugyan őket, de semmi gondom nem volt velük, rivjúk is jókat írnak rólluk ...
Igaz, műanyagtárak, de egy csomagban van 10db M16-os, vagy 5 AK tár (De mivel én AK74-es tárakat akartam, nem is baj hogy műanyagok :) ) és 41 vagy 34 dodó WGC-n ...
WGCShop MAG tárak ...
Lehet válogatni ... -
Ehobbyn, RSOV-n, Gunneren, Ebaybanneden is van :)
Nekem ilyen van:
8 tár belefér ... + egyebek ... fini :) És nekem jobban bejött mint a horvát mellény ... csak itthon nem biztos hogy kapsz ... ha ráér, érdemesebb kint nézelődni ... -
praksi #15784 Kalandorok boltja
nem tom van-e nekik, érdemes felhívni őket -
de, beléptem.:) star 150es midcap.
holnap fogom átvenni, este már lazíthatom is a rugóikat.
de most nincs keretem drága mellényre, pedig kéne sürgősen, szóval valahonnét be kéne szerezni. horvát mellényér meg a 6ezret a légiósban irreálisnak tartom. -
Csak nem beléptél a sznobok közé midcap tárakkal?:) Nekem fingom sincs mikor,és honnan fogok venni ötöt-hatot majd...:\ -
Amikor én akartam venni akkor is az volt:D És a legjobb,hogy sose tudják mikorra fog érkezni új... -
ok, akkor módosítom a kérdést. hol kapok olyan mellényt, amibe belefér 5 ak tár, és 5000 alatt van? -
jelenleg hiánycikk. -
egy haccá,sok háomszá -
pesten hol kapok olcsón horvát mellényt? -
Oké,köszi. -
úgy emlékszek ja -
BW hegyivadász táskát deréknál ugye lehet rögzíteni? -
Rondasági versenyre!
ez viszont szép! -
praksi #15772 írtam pár hsz-el előbb, én valszeg megyek :) -
Belemegya nagyaksi és van rajta oldalt lámpához kapcsoló, plusz gyanítom mivel a helye megvan ezért lámpa is (Bár az lehet opcionális ...)