29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mersant
    ez jo volt....
  • Mike at home
    és akkor már lőni sem kell, elég leolvasni egymás számát :D
  • DummyBoy
    Az tuti ... hétvégén pl. belefutottam pár kissrácba akik vadul puffogtattak a garázssoron ... Cyma shoti + (szerintem ....)springes M-valamik ... még jó hogy egyikben sem volt BB ...
  • Punker
    értem, hát akkor ja. :D
  • kvitya
    Másként értelmezzük szerintem az aktívat:
    én azokat tartom annak, akik a játék/sport mellett a közösségért is tesznek, legalább a saját szintjükön, többé-kevéssé rendszeresen.
    A többiek inkább csak játékosok véleményem szerint.
  • Punker
    aktív játékos sokkal több van szerintem, csak nem látjuk őket.
  • kvitya
    Való igaz, csak a bergeten 1200+ ismeretlen ember volt, jó néhány azonos nick-kel..... itthon összesen nincs ennyi aktív játékos és nincs nick egyezés sem. A többi stimmel :D
  • kvitya
    Fura mód softair.hu-s játékregek is törlődtek, pl csak a piros vs kék játék kapcsán. Ebben az a LOL, h csak az adatbázis tulaja illetve a játék kiírója tud reget törölni. (önálló modul, adminok sem férnek hozzá...) Vajh ki törölhette? :D

Éljen a demokrácia s éljen a szólásszabadság :)))))))
  • Kurfürst
    Csapattársad nem arról írt nem is olyan régen hogy sorszám a Bergeten is volt..? Az igazolvány viszont szerintem sem jó ötlet..
  • kvitya
    Majd rájönnek, h az egész kitalált rendszer elvi hibás és éppen e miatt használhatatlan :) De nem az én dolgom, megoldják.
    Csak most a tisztogatással vannak elfoglalva az ifjak. :) Valahogy egyre több reg, stb törlődik "véletlenül arra járva" pl a RAT fórumról is. Ilyenkor persze óhatatlanul előjön, hol is van kettős mérce és hol is van ok sírni a diszkrimináció miatt :)) bár sztem egyik törölt sem lesz önjelölt mártír.

Éljen a demokrácia s éljen a szólásszabadság :)))))))
  • praksi
    nekem felejtős; szombaton játék, hétfőn meg kezdődik az oskola
    (ráadásul az első órám pont egy labormunka lesz, és még se beosztást se tudok...)
  • SG rock
    Na akkor jön vki vasárnap Gödöllőre????
  • SG rock
    jééjzusom ilyen marhaságot
  • bardocz
    Ittene
  • Punker
    que?
  • bardocz
    "én a 030-at követelem magamnak!!!!!
    ugy látom ez még szabad. :D"

Ez kéremszépen diszkriminatív hozzászólás.
  • SG rock
    nah, pont most hozták meg az akksimat :)
  • SG rock
  • MuldR
    Az mar elavult. Visszatekeros TV rulez!
    Bar mar nekem is 15 oranyi anyag van folveve, sose lesz idom megnezni :P
  • SG rock
    , vki nemjön akkor vasárnap közületek???
  • bardocz
    Nincsen,vagyis ami van nem működik,meg úgyis lehet megyek szombaton,mivel jövőhéten nem tudok.
  • SG rock
    jajj nemá :D nincs dvd vagy videó felvevőd XD?
  • bardocz
    F1 van :-D
  • SG rock
    Vasárnap nemjössz?
  • bardocz
    Nem ismerem azt a pályát.Eddig 3 helyen voltam:D
  • SG rock
    Gödöllői katlanban voltál már játszani?
    Ott van egy kis kútház attól balra meg egy nagy domb tele bokorral, oda felmentünk mi sniperesek (kölcsön sniperrel voltam) , bebújtunk egy bokor mögé és onnan szórtuk meg az ellenséget. Senki nem tudta honnan-ki lőtte le. Na ott aztán jó volt rejtőzni és "várni" is:D!
  • bardocz
    Egyszer kipróbálnám milyen mesterlövésznek lenni.Amúgy ha olyan helyzetben vagyok,hogy még várhatok,akkor várok.Most hétvégén már fél perce lőhettem volna,de inkább vártam,míg közelebb érnek,és biztos célpontok lesznek.Egyikre két golyó,gőzük nem volt,honnan lövök.A másik ült mellette,aztán beszélgettek,nevetgéltek,mondta is,hogy ha én itt felállok,vége mindennek.Felállt a helyéről,és vége lett:D
  • Kurfürst
    Mesterlövészkedéshez asszem inkább türelem és tapasztalat kell, mint über fegyver... nyugodtan várni, végiggondolni a következő lépést, jól helyezkedni, megtalálni az ideális lőpozíciót... elviselni hogy közben mások baromi nagyokat játszanak... nyugodtan célozni, és lőni.

Itthon 30 méterről én is simán eltalálom a villanypóznát, kinnt játékon, amikor vissza is lőnek viszont 10x "pontatlanabb" a fegyver.. fura egy szerkezet.

Én nem tudnék mesterlövészkedni. Inkább a támadás/behatolás ami közel áll hozzám, azonkívűl asszem erősen frusztrálna az AS "mesterlövészfegyverek" tökéletlensége. Inkább az AUG tetejére kéne eszkábálni valami ócsó kínai nyílt red dotot, csak nemtom még hogyan (AUG A1).
  • praksi
    az ASG változat is VSR hopup-szerkezetű, vagy az már gagyi kategória?

és hogy sikerült a búcsúztatásod? :)
  • Punker
    nincs :D
  • bardocz
    Ilyen hop-up van-e AK-ba?:D
  • kvitya
    430 a limit, e felett (180 m/s ~ 600 fps-ig) csak egyes lövés, valamint kötelező (üzemképes) másodfegyver. Min 20 méteres rálövési táv.

Valójában a 20m inkább 25-30 szokott lenni, legalábbis nálam, ugyanis láttam már (szerencsére külföldön), mire képes egy rálövésin belüli találat. Azóta inkább nagyobb távot hagyok (vagy akár nem is lövök), minthogy valakinek rossz napja legyen.
    FPS vs lőtávhoz: Marui Mk23, 320 fps, 30 méterről (lézerrel lemérve) stabil mellkas lövés. A pisztolyban 6,8 körüli fullgagyi alu cső van, és VSR hopup szerkezet........ tisztítva egy éve nem volt.
  • Mike at home
    nemtom ti hogy vagytok vele, de én jobban szeretem ha 300 fps-sel találnak el 2 méterről, mintsem 430-cal
  • bardocz
    :O

Én határozottan 400-ra emlékeztem.No mind1.Akkor sem látom értelmét 400fps fölötti fegyverrel játszani,hacsak nem sniper.
  • praksi
    most olvastam el, 130 m/s -ig van az automata fegyverek határa, ez 426.51 fps; szal 430 fps a limit :)
  • bardocz
    Hát én erősen 400-ra emlékszem...Ezért is paráztam,hogy bazmeg alapból 395 fps a kurva puska:D De szeretem :P Csak lassan lő,de az meg nem zavar.
  • praksi
    nem 430 fölött van a sniper kategória?
  • bardocz
    Letekert hop-up-al megvan a 25-30 méter.Kéne is bele valami fasza,piros elemnt kamráról hallottam jókat,csak a faszomnak sincsen kedve megvenni itthon,és a tolvajbandáknak még fizetni is,hogy beleszerlejék,mert ha segytséget kérek,hogy miért van ez meg az,akkor vigyem hozzáértőhöz...Merta hozzáértő így született ám,hogy mindent tud.Amúgy még egy hop-up cserét meg is tudnék csinálni,csak lehet nózinál szökne a genya levegő.
  • SG rock
    na majd le lesz kronózva aztán kiderül
  • Punker
    egy alap JG G36 350-nel többet tud.....