29530
border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
azért majd ne lepődj meg ha a hátad mögött Cyrus barátod újra elkezd ténykedni, ahogy kb minden hónapban teszi..... -
xteecee #16935 Miért, nem szabad a véleménnyílvánítás? Itt legalább mindenféle moderálási trükkök nélkül lehet beszélgetni. Tehát, akkor segítek.
Nem rólam van szó, nem is WD-ről, nem is Braun-ról, nem Ogré-ról,
nem Cyrus-ról, nem Bizo-ról, nem Nightmaster-ről, nem Jov-ról, nem Leowrc-ről, és nem Dermedve-ről, ugye? Írjátok le léci konkrétan, kire és mire gondoltatok. -
te folyamatosan, és jó lenne ha nem fertőznéd meg az üldözési mániáddal ezt a fórumot is... -
xteecee #16933 Hmmm. Akkor most ki is beszél ködösen? -
nem festjük a falra az ördögöt, nem érdemlik meg..... -
xteecee #16931 Bátyám, azért írjunk már végre konkrét neveket, csak a kedvemért léci.
Mert ez így nagyon pusztába kiáltott szó. -
Azzal nincs semmi baj, hogy ha valaki úgy határoz a hobbijából szeretne megélni. Vannak pozitív példák is erre! A gond ott kezdődik amikor másokon keresztül taposva, pofátlanul nyerészkedve, embereket zsarolva, fenyegetve próbál elöbbre jutni. Adott esetben attól sem riad vissza, hogy megpróbál lefizetni embereket és ha kell könyörög, átkozódik, áskálódik azért, hogy valami előnyösebb poziciót harcoljon ki magának, amit egyáltalán nem érdemel meg. Végül amikor valaki a fenteiekkel szembe állítja, letagadja az egészet. Késöbb persze elismeri de eztán is megpróbál a hazai AS közösségért áldozatosan dolgozó szerepben tetszelegni, és attól sem riad vissza, hogy megpróbál visszastivárogni oda, ahonnan páros lábbal rúgták ki az "érdemei" elismerése képpen.
Aki viszont kultúráltan próbálja intézni a dolgait, az akár tényleg megélhet az AS-ból. -
teljesen igazad van..ezért csinál XTC gyakorló játékokat a kezdőknek...csak sajnos ez is szúrja valakik szemét!
már ez sem jó..akkor mit csináljon??
érdekes dolgok ezek...
egyébként minél nagyobb tömegeket mozgat meg ez a sport, annál több lesz a nyerészkedő ember, aki ebben nagy lehetőséget lát.
ezt kb 1 éve írtam a mi fórumunkra és eddig sajna úgy néz ki hogy igazam lesz..(bár ne lenne, nem szeretném) -
Jaja,akkor tudom hol van.Ott van sok jó rajz a betonon.Régebben nézegettük őket. -
praksi #16927 az irínyi meg a budafoki sarka, 3-as busz meg a 4-es villamos áll meg ott -
Az ugye ott van a 3-as busz megállója mellett? -
Nem fontos:-) Biztos odatalálok,majd átrakom a képet telefonra,aztán arról nézem.Amikor mentem nowarba,és eltévedtem nem kicsit,akkor telóról néztem térképet,hogy hol is vagyok tulajdonképpen:D -
praksi #16924 azt nem tudom, hogy mikor lesznek ott leghamarabb; a hazaiak 7.30-kor indulnak kecskemétről, autópályán az olyan 1 óra körüli idő -
praksi #16923 jó kérdés; engem elvileg visznek, de ha gondolod, szolidaritásból megyek veled BKV-val :-)
(amúgy is a Schönherzben lakom) -
Kb mennyi idő lehet móriczról kijutni a pályára?És már korábban is lesznek ott emberek?Csak ha hamarabb odaérek tudjam mi van,esetleg körbesétálni a pályarészen. -
praksi #16921 #16790 -
a biztonságos játékhoz rutin kell, ha mindenki 2-3 ezer pénzes játékokat csinál eltűnnek az ingyenes pályák azzal mindenki csak veszíteni fog.
-
most már kezdem érteni az ellenérzéseidet -
Én majd meglátom milyen,igazából én ilyen téren mindenevő vagyok. -
ott arra a paintball pályára mentek nem? nekem az annyira nem jön be -
pestszentimre -
szombaton hova mentek játszani? -
Nah,mehetek,már csak tanulmányoznom kell a kijutást. -
héééj! őt én akarom elhívni vasárnap! 
-
praksi #16912 okés, gyere nyugodtan
Májk et hóm, neked nincs kedved jönni? -
Hátőő:D Még nem tudom,de remélem igen.Talán holnapra eldöntöm:D -
igen látom, csak előbb irtam, minthogy láttam volna amit válaszolsz, egyébként nem irtam volna, nem kell semmit túlragozni szal
ok
-
jelenleg úgy gondolom a közösség a hazai AS életnek a legnagyobb szüksége a lehető legtöbb legolcsóbb gyakorló játék kell, hogy a friss játékosok is lehetőségeket kapjanak, sajnos egyre több helyen ennek az ellenkezője kezd előjönni az aránytalan beugrókkal pénzhajhász szervezőkkel :(
lásd a mi esetünk volt 1 ingyenes pályánk (mindig minden hatósággal egyeztetve) most meg fizessünk érte 50k-t mert 2 emberke akinek köze nincs az AS-hoz lenyúlta és nyomatni akarja a bérjátszatást, még azzal se lenne baj ha minőség lenne mögötte de nincs, olyan alap dolgokat nem tartanak be a "főszervezők" hogy CQB alatt nem megyünk be épületbe szemüveg nélkül..... -
praksi #16908 na, kedves Dávid, akkor jöszöl-é szombaton? :D -
#16903 -
nem tudsz kimenni hiszen komplett rajokat várnak a komoly játékokra, mivel összetett többé kevésbé irányított feladatok vannak csak zárt rajok lehetnek és tudnak hatékonyan működni, a magányos farkasok összeverbuválódott milíciák a többiek játék élményét rontják el, ezért csinálunk mi csak meghívásos játékot, mert így tudjuk azt hogy kitől mit várhatunk és kire mit bízhatunk, és biztos nincs az hogy 50 ember szív mert 5 nem hajlandó/képes elvégezni az adott feladatot, bármiről is van szó. -
Max ha minden nagyjátékra kimegyek,egyedül rambozva irtom a rajokat,max akkor
De akkor sem,mert nem fogják látni ki volt az:D
-
mikor panaszkodtam? legalább ezt ne mondd
elmondtam amit gondolok max
hol mondjam el?
már itt sem lehet, bántja a füledet?
kurvára örülnék ha nem basztatnál folyton, a negativ kisugárzásodról nem beszélve, tipikus, sosem azt nézzük, hogyan lehetne, hanem hogy miért ne
úgyhogy nem érdekel hogy mit gondolsz, nem te vagy a magyar airsoft atyja, mindeki azt csinál amit akar, nincs beleszólásod
éppen ezért nem is érdekel, elmondtad a véleményed, jól van, ennyi
nem akarok én neked megfelelni -
rendben. -
te szokás szerint nem érted miről beszélek, nem is akrod, és sosem fogod
semmi kedvem veled vesződni, az az igazság, tehát hagyjuk az egészet -
ha egyszer azt látnám hogy nem panaszkodsz hogy meleg/növényzet/szúnyog/távolság/erdő van ja és hogy még lőnek is, már akkor csodálkoznék
-
komoly dolgokat egyedül nem tudsz csinálni, leginkább be se jutsz komoly játékra :D -
majd egyszer meglátod -
praksi #16898 bakker, tényleg. hmm... akkor csinálok egy rakás Dámmi feliratú szalagot, és azokat adom kölcsönbe
-
Lol ... 13+1 ember szaladgálna "Praksi" feliratos karszalagban ... Te meg a fórumról tudnád meg hogy mekkora rambó voltál mindkét csapatban, miközben otthon ültél éppen ... Ráadásul "Praksi" kilőtte "Praksit", aki nem állt ki és ezt "Praksiék" 4-en látták is ... 
Szeretnék 3 madár lenni ... mert akkor legalább láthatnám magamat hátulról, miközben magam mögött repülök