29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• SG rock
    jézusatyaúristen omfg
  • praksi
    a baj az, hogy az ilyenek verik a nyálukat, hogy a "sajtószabadság" meg a "közösségnek tudnia kell erről" dumákat. egy rakás kretén, akik kihasználják hogy a birka többség tudatlanságát és hiszékenységét; nem is érdekelve, hogy embereket tesznek tönkre.

és ami a legrosszabb, olyan elcseszett bíróság van itt Abszurdisztánban, hogy polgári perrel nem hogy kártérítést, még rendes helyreigazítást se tudsz kérni, mert évekig elhúzódik a per, amit persze rögtön meg is fellebeznek...
  • Punker
    azt nem lehet eladni nincs hírértéke!
  • bardocz
    Tudom,nem is küldeném el a picsába,mert ha azzal kezdem,akkor el sem olvassa a levelet a parasztja.
  • DummyBoy
    Jaja ... vagy nagyon intelligensen és polotikusan kellene elküldeni melegebb éghajlatra ... Vagy elhívni egy AS partira ...

Főleg ha kap egy-két szaftos UAAÁ ritmusban írott levelet, és holnapra az lesz a Népszavában hogy a földalatti náciterrorista szervezetek életveszélyesen megfenyegették a "szegény oknyomozó újságírót" ...

Mondjuk egy rókavadászat mekkora király lenne :)

Vagy egy Rambo emlékjáték ... Ő lenne Rambo ...
  • öregharcsa
    de csak okosan!! ha elküldöd a picsába akkor még a végén mi leszünk a hülyék...ezt nem idegből kell kezelni..mert nem csak rólad-rólam szól..
  • bardocz
    hol írhatok ennek a vadparasztnak ímélt?
  • degenerator
    nekik kell a félelem, hogy valamivel rábírják az olvasóikat, hogy maradjanak velük, és ne gondolkozzanak, szóval hamvába holt ötlet.
  • Siluro
    Szerintem célravezetőbb lenne, ha a Népszava Online pár tagja meghívást kapna egy játékra. Így látja, hogy ártalmatlan és nem vagyunk nácik, fasiszták, kommunisták, meg mittudom én, hogy mit talált még ki...
  • degenerator

mit tettem szegény unokaöcsémmel:)
  • Mersant
    sracok, innen rendelt mar valaki? megbizhato? http://www.army-shop-magyarorszag.hu
  • DummyBoy
    Nekem mostanában melóban szarakszik a softair (Ma pl.: nem is tudtam elérni ...) ... aszittem a szokásos servergond ... de akkor lehet más gubanc van ...
  • Mersant
    softairen Hessler baratotok mar belinkelte a cikket a "sajat" forumaban...
  • DummyBoy
    Ha menne az a +!%&@&@# szoftérponthu már nyitottam volna egy Airsoft vs. Média topikot a földelésbe ...

Mehetett volna Jenő bácsi cikke mellé a margóra a MiskolcTV-s riport pl ...

Húúú ... Hoppá ... most esik le ... akkor végülis hitlerjúgendet neveltek anno a Vadkanok a MiskolcTV egész stábjából? Mekkora összeesküvéselmélet van itt meglapulva ... hihetelen ...

Kiadok erről asszem egy könyvet ... fekérem lektornak Jenőt, meg a nyugalmazott katonai szakértőt, és kész a besztszeller ...

Megyek, felmondok ... úgyis minden időmet el fogja rabolni az "írás" ...

ON: A legszomorúbb az egészben hogy ezért fizetést is adnak ... Szégyen.
  • degenerator
    hoppáhoppá. most esett le. hétvégén odaadtam a 3 éves unokaöcsémnek, hosszú környörgés után a glockomat, hogy üresen csattogtathassa. most a baloldal szemében én már levente oktató vagyok?:)
  • degenerator
    írtam ennek a veress jenőnek. gondolom nem fog válaszolni.
  • degenerator
    gondolom ugyanaz a szakértő lehetett, aki pápát intett a bmp-knek.
  • Mersant
    en dobtam nekik 1 mailt meg reggel hasonlo tartalommal mint a cikk, persze reakcio semmi...
  • xteecee
    Pfff... Na ennyit a magyar médiáról... De legalább nem kardoskodnak amellett, hogy tiltsuk be, de azonnal.
  • Punker
    hozzászólásokat nézzétek, a BKV ellenőr képzéses részen jót röhögtem :D
  • DummyBoy
    A híradó, a blikk, a telesport és az mtv oldalán is kint van már ...
  • Punker
    el kell nekik küldeni a Kiszel Tündés videót, az jó ellencsapás még a buta emberekre is :D
  • Mersant
    szerintem az lehet amit itt nehany napja/hete reklamoztak , de nem vagyok benne biztos...
  • DummyBoy
    Sejtettem ... próbaképp rákerestem gugliban, mennyire is terjed a hír ...

Van már ellencikk is, nem AS tollakból, de mikor megláttam az MR1 honlapján, már vártam mikor lesz rádióhír belőlle ...

Aki nézi a szennycsatornákat a TV-ben az szólhatna majd, hogy mikor lesz benne a náci kiképzőtábor a zaktívfókuszstb-ben ...

Párom mamája állandóan veszi a blikket és a hasonlóan korrekt hírmagazinokat, majd beszkennelem a cikket ...
  • xteecee
    By the way, melyik pályára gondolnak, van valakinek róla infoja?
  • xteecee
    Ekkora marhaságot...
  • Mersant
    mar a radioban is bemondtak a nagy hirt...hulyek ezek mind
  • Punker
    menj el minél több gyakjátékra és ott ismerkedj, lehet válogatni ki a szimpatikus :D
  • nzmark
    Sziasztok!

Nagyon szívesen hozzácsapódnék egy bp-i csapathoz. Rendes ember vagyok, szóval tökre jól járnátok velem :-) Ha valahol van tagfelvétel, tagkipróbálás lécci küldjetek nekem egy privát üzenetet. Előre is köszi!
  • DummyBoy
    OMFG ...

Asszem felkészülök rá, hogy bármelyik pillanatban rámtörhet az efbíjáj vagy a szíjájé, mert kommunista forradalomra készülök pár társammal egyetemben párhuzamosan a neonáci - neoakrámi - gárdista - partizán - vietkong - terrorristapalántagócokkal együtt az egész ország területén ... sőőőt a rendszeresen szervezett találkozókat is megfigyelik majd valszeg, ahol a taktikai elemeket együtt átbeszélve és gyakorolva tudjuk átvenni ... Készülünk a világuralomra ...

Sőőőt ... asszem szólok a szomszéd gyerekeknek is, hogy fejezzék be a gárdistaképzést valamint az utcai harcokra való felkészülést!!!

(Valószínőleg a "gumiabroncsokba fúródott golyók" a gumiprofilba beakadt BB-ket jelentheti, de ilyen apróságokon ne akadjunk már fent!)

Még megvárom azt, hogy a senki által nem használt festékkes BB-kre ráfogják, hogy a vér látványát szimulálják, és ez később ne okozzon gondot ... na akkor asszem emigrálok.

Kiváncsi vagyok még az a katonai szakértő mióta nyugalmazott ... és miért ...
  • Jacek
    Ez sulyos! orvoshoz kene fordulnia surgosen....
  • öregharcsa
    gratulálok nekik..olyan újságíró aki csak a feltünés miatt írogat..fingja nincs az egészről, de rögtön a "neonácik" készülődnek..ezt az idiótát...

ha már tud a műanyag lövedékekről a faszér nem veszi a fáradságot és nézne utána hogy ki és mi használhatja ezeket..

komolyan mondom hogy ez már fáj akkora hülye...
  • Mersant
    komoly...ezek milyen hulyek. a katonai szakerto meg mekkroa looser lehet: "gumiabroncsokba fúródott golyókat " hat erre kivancsi lennek :P
  • Punker
    kezdődik? :(
  • DannyL
    Van a csapatban 4db. Mindenki meg van elégedve vele. 0.25-ös BB-vel műxik legszebben. Fix hop-up-ja van. Az elsütő szerkezet műanyag, de nagyon strapabírónak tűnik. Szerintem fogja sokáig bírni. Ennyi pénzért ha 1 évig kihúzza már megérte. De szerintem tovább is fogja.
  • DummyBoy
    Jobb reggelt Mindenkinek!

Van valakinek valami tapasztalata a Double Eagle M56-os shotikról? Keresem a rivjókat a neten, de eddig max franciát találtam ...
  • bardocz
    Na,lehet még péntek előtt elmegyek megvenni a táskát,kíváncsi vagyok rá,milyen lehet élőben:) Csak tudnám,hogy a hegyivadász táska miért 7900,az új meg 4500...
  • MuldR
    Vazze par napig nem nezek ide, 300 uj uzenet, es mar itt is megy az anyazas. :(

Hihetetlen.
  • SG rock
    wow! az azért kicsit durvább, ,mintha AS-el lőtték volna meg
  • praksi
    jaja, az épületeknél voltak; és egy PB golyó találta arcon