79
Ide a linkeket
-
#36 Nagyon komoly :)) -
#35 Örök kedvencem: :)
töltsétek ki!! JÓSPROGI -
neménvoltam #34 nekem a kedvenc reklámom a BL meccsek szünetében a Viasat 3-on a Mastercard reklám. Tök fain pofát vág a hapsi :D -
#33 Bazzzeg!
Hát ilyen nincs! Komolyan mondom idióta japcsik...elképesztő :) -
#32 nekem nagyon tetszik a "karatés" Dreher reklám...
talán a zene miatt, régi kedves zeném... -
#31 Ezt nézétek meg azt hittem beszarok:
Csak nyomogassátok -
#30 EZT AZONNAL MINDENKINEK KÖTELEZŐŐŐŐŐŐŐ -
#29 Meg a Born free is móka :D Stalin, Hitler, Csaucseszku (nemtok románul) :) és a többiek... :) -
#28 Campione is izombrutál Mussolini vocaljával :) -
#27 Ezt már ismrtem. :) A Jingle Bells a legjobb:D -
#26 vázö mí:))))))))))))) GEcc szakadtam a röhögéstől..térd csapkodás.. hajlongás.. hasgörcs.. volt midnen -
Augustus Gigo #25 a saddamos se rossz, de a hitler, bush-blair a legjobbak -
Augustus Gigo #24 nagíon ott van az összes -
#23 http://www.vicclap.hu/static/video/reklam/romantic.mpg
Na ez nálam most üt...:)) -
#22 nah up.. nézzétek mááááárr.. nem szart sózok rátok:) sosem sóztam rátok szart:)))))
emlékezzünk csak..park wars....happy tree friends.... dj... meg minden.) -
#21 VÁÁÁÁÁÁ LOL:DDDD
Hitler is nagyon ott van:D -
#20 EZT LESSÉÉÉTEK MEEEEEEEG!!! katt oda.. van néhány szar de valamelyik nagyon meleeeeeeeg!! kezdjétek a blair /bushal és meglesz a kedvetek ahhoz hogy meglessétel a többit!:) -
#19 biztos.. én nem láttam -
#18 Az erste bankos a Brazil nyúlása. Ami pedig most fut Focus reklám (világítótornyos), az egy-az-egyben egy régebbi Citroen BX reklám remake-je. -
#17 jaaa :)
gondoltam -
#16 Asszem hitelt akar felvenni a csákó...és faggatják hogy mennyit keres, van e eltitkolt betegsége...stb. És akkor itt a reklám hogy az erste banknál nem kell ilyen kérdésektől tartania ha hitelt akar felvenni...v. vmi ilyesmi :) -
#15 lol azt nem láttam mért faggatják? -
#14 nekem az erste bankos tetszik, amikor faggatják, hogy van-e eltitkolt betegsége, meg ilyenek. meg a heinkenesek. meg van még csomó, de nem jut eszembe. -
#13 Volt régen egy hasonló film, csak ott nem beatbox-ot nyomattak, hanem egy pár gyerek táncoltak a színpadon...asszem vmi verseny volt v. mifene. Az a film kéne nekem de nagyon, sehol sem találom!!! -
#12 LOHL !!! -
#11 no comment de jól nyomja..
nem tod miket? -
#10 loál
Felirat báj mí. -
#9 az:)))) -
#8 Ez qrva nagy :))) -
#7 ezt lessétek meg .. hülye sárgák:))))))))))))))))
lol
-
#6 Aki nem ismeri:
BMWFILMS.COM -
#5 az a chips-es engem is érdekelne, télleg nagyon állat... :D -
#4 Linket hirtelen nemtudok, de a LAys? chips reklám mikor a 2 öreg verseng a zacsiért :) az nagyon odabaszós.
Meg aki megtudja szerezni: 70-80 as évek reklámfilmjei. Ütnek mint állat! -
#2 Az nagyon ott van.
Van több is? -
#1 Kezdeskeppen.
http://www.daboyz.org/honda/