23
-
#23 akar meg ki is lehet probalni egy naranccsal(jupiter), lampaval(nap) meg mondjuk egy pingponglabdaval(fold) a fenti pozivioba helyezve oket
-
#22 azert, mert a jupiter majdnem a nap MOGOTT helyezkedik el, igy majdnem teljesen kor (yovanna, gomb) alakunak latszik -
mrzool #9 http://www.jate.u-szeged.hu/obs/szakdolg/pribuszk/urhajo.html
"űrhajók: Az űrhajósoknak a Földről a világűrbe juttatására, az ott végrehajtandó tudományos vagy más programok lefolytatására, az űrhajósok más személyszállító űreszközökre vagy más égitestek felszínére való átszállítására, illetve visszaszállítására, végül a földfelszínre való visszahozására szolgáló, egyszer felhasználható űreszköz. A tudományos vagy egyéb programot a benne tartózkodó emberek hajtják végre. Ezért belső berendezései az ember életfeltételeit huzamosabb ideig fenntartják, felszerelésük módot nyújt arra, hogy az utasok visszatérjenek a Földre, sőt a programnak megfelelően esetleg valamely idegen égitesten le- és felszállhassanak." -
mrzool #7 Ismerve a Supergamezt, ez úgyis ki lesz moderálva, szal' külön postként küldöm el.:))
"Egy Mars körül keringő űrhajó..."
Talán inkább űrszonda. Az űrhajóban emberek is vannak. -
mrzool #6 Nézd már meg a bolygók állását a Naphoz képest... Azt hiszem triviális. -
mrzool #5 Milyen vonalrácsok? Én semmiféle rácsokat nem látok az MGS által készített képen.
A belinkelt honlap nagyon LOL, jól szórakoztam így reggel... Megnéztem a többi cikket is, sajnálom az illetőt, szegényke erősen elmebeteg lehet.