Videodigitalizalas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.Nekem van egy olyan gondom,hogy van egy Hauppauge Win/TV 878/9 tv tuner kártyám.Ha megnyitom a saját programját,vagy más progit amivel digitalizálni szeretnék akkor elkezd búgni(tehát van egy iszonyatos hülye bugás)és azzal együtt rögziti.Mert utána mikor visszanézem a felvett anyagot akkor az a bugás,sercegés is rajta van ,tehát nagyon zavaró.(tehát a hang bemegy a tv-tuner kártyába,a kijövö hang meg bemegy a hangkártyába.)Már gondoltam arra is hogy be viszem külön külön.A képet a tv tuneren, majd ha végeztem a hangot simán a hangkártyán fölveszem.Csak Q-va nehéz lessz majd összerakni hogy a beszéd eggyezzen a szájmozgással.Visszatérve a lényegre.:Ezzel a búgással kapcsolatban mi a frászt lehetne csinálni?Hogy lehetne eltüntetni? Milyen ketyerét kéne venni a gépbe? hogy amikor kijön a hang a tv tuner kártyábol, és megy be a sima hangkártyába akkor eltüntesse ezt a kvartyogást.Ha valaki tud ilyesmiröl szoljon. Elöre is köszönöm.
Üdv!
Hát attól függ milyen géped van, mert akkor egy Ulead DVD Movie Factory is megfelelne, vagy bármely MPEG-2 ben rögzíteni képes digitalizáló ha jól emlékszem a Cyberlink Power VCR is képes erre. Majd ha minden jól megy az elkészült mpeg-et simán le kell játszania az asztalinak, vagy akkor már Ulead DVD Movie Factory-val már VIDEO-DVD-t is tudsz csinálni.
KILLER2
Szeretnék egy kazettás kameráról gépemre felvenni minnél jobb minõségben úgy, hogy egy kazetta (120 min) réfárjen egy DVDre és lehetõleg DVD lejátszóban is lehessen nézni. Rögzíteni GeForce 6600as videókártyám bemenetén keresztül tudok hangot pedig LineIn-ben. Milyen programot ajánlotok vagy milyen tömörítést, felbontást és formátumot?

Töltsük le az internetet!

repvez
Üdv!
Szeretném a segitségeteket kérni olyan ügyben, hogy végre sikerült beszereznem a hiányzo vivo kábelt a His ati radeon 9600Vivo vgahoz.De most jött a következö akadály hogyan tudom beüzemelni , hogy digitalizálni tudjak vele?Addig eljutottam, hogy a számitogép képet a tvre kitudtam küldeni ,de csak fekete-fehérben .De semmelyik digizö szoftver sem érzékeli a videojelet hiába állitom be az ati theater chipet mint capture chip.A bekötést ugy hajtottam végre, hogy a 9tüs csatit a vgaba ami kétfelé ágazik egy s-videora és egy rca-ra.Az s-video-t egy scart -Rca és s-video átalakiton keresztül a tv-be, az rca-t a videoba kötöttem.Szoval a kérdéseim hogyan lehet szineket varázsolni a tv képre és milyen progit és hogyan állitsak hogy tudjak digizni.Nemtudom lehet-e az baj (valahol mintha olvastam volna),hogy a scart átalakito miatt lesz szintelen a kép csak az a bibi, hogy anélkül nemtudom a tvbe dugni az s-videot.
Remélem tudtok segiteni mert teljesen kivagyok, mert fél évig vadásztam erre a kábelre és most mégse tudom használni 😞.
nekem sikerult osszehozni a kepet a virtualdubbal,de a hangot nem tudom felvenni. csatlakoztatva van a hangkartyahoz, hallom is a fulhalgatoban de a felvevo nem "hallja", nem vesz fel semmi hangot 😞
Boba
én tvbõl iuVCR-el szoktam felvenni, és virtualdub-al pedíg megvágom a filmeket és tömörítem. Nekem bejött a minõsége, bár nemdolgozom valami komoly hardware-n. egy radeon 8500as videó in portját használom csak...

Sziasztok! Milyen eszköz kell meg a digitalizáló mellé (mondjuk Canopus ADVC 100), hogy a gépre vigyem az adatokat. (Az IEEE 1394 kábelt hova kell csatlakoztatni?)
Van egy Geforce 4 Ti4200-as videokártyám, ott nem látok ilyet.
Köszönöm a válaszokat!
PLaci
Jó program még az AVIEdit is, az is kihasznál minden telepített codec-et.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

hali kellene olyan proram aminek a segitsegevel videofilmeket tudok digitalizalni szamitogepre es amit lehet crackelni, mert vannak olyan programok amit ha crackelek akkor nem lehet dvd minosegben cd-re irni... kossz elore...