16
RPG Maker 2003
-
InterFoxSOFT #16 Ocean Of The Underworld 1.fejezet
Saját játék.
35Mb
Remélem tetszeni fog.
LETÖLTÉSHEZ KATT IDE:
http://www.motoko.b13.hu
-
meril #15 Hello! Programozókat keresek RPG Maker 2000 ill 2003-hoz! Aki jól keni vágja akkor írjon egy privit, vagy vegyen fel MSN-re!: [email protected] ! Előre is köszönöm! -
csari89 #14 Tudjátok ennek a programnak az elérhetőségét? Nagyon kéne, mert érdekel; sőt lenne is egy ötletem hozzá!
Előre is kösz! -
#13 Én az Amnéziát vittem (majdnem) végig már a legvégső goninál voltam de mivel Ron főhős Barátunk Tiffany haláláért
siránkozoztt ezért a többi loserrel kellet csatáznom (Ron-t
elvittem a szigetre a kastélyban volt egy teleport az eggyik
ágynál és felturbóztam már tudta a főnixet ami 999-et sebzett!!, de a többieket nem :( ) igy hát a robotot nem tudtam meg ölni. -
#12 "allottam=hallottam" -
#11 Nem tudja valaki onnan leetne letölteni az RPG maker 2003-at? Nekem a 2000 van meg, de allottam hogy megjelent a 2003. Honnan szerezhetem meg? -
#10 2000-eshez nincs magyarittás?
vagy magyar help vagy valami magyar oldal? -
#9 na innen le lehet szedni az rpgmaker2000-et:
www.rpgmaker2000.de -
Nikau #8 Az Emlékcsavar is jó,de az Amnézia játékuk se rossz :)
Amúgy egyikőtök sem próbálkozott rpg-készítéssel? Nem tudnátok esetleg segíteni? -
#7 nah azt végignyomtam. -
#5 A www.index.hu nak a forumainvan egy emberke Pivi neven aki csinalt valami jatekot anno ezzelaz RPG makerrel. Ot kene megkerdezni. -
Coco #4 huh nekem megvolt a progi,még régebben asszem a régebbiek...hát nekem sem sikerült norál mapot csinálnom.... -
Nikau #3 Kösz Sephi,csak még azt nem tudom,hogy érdemes-e kérni ilyeneket,ha egyszer nem tudom kezelni. :)
Na de nézzünk 1-2 ilyen "alap" dolgot,hátha tud helpelni valaki...
1) Leraktam térképre egy ládát,csak az a baj vele,hogy ahányszor odamegyek hozzá és kinyitom,MINDIG odaadja a tartalmát és nem tudom,hogy hol lehetne beállítani azt,hogy csak egyszer adja oda a cuccokat.
2)A legfontosabb,ami nélkül nem is érdemes nekikezdeni: Hogy tudom megcsinálni azt,hogy bemenjek egy ajtón??? Ez mondjuk elég röhely,de tényleg nem találom,ahol ezt meg lehetne valahogy oldani...
3)Szintén alap. CSAK úgy tudok harcot kreálni,hogy odamegyek valakihez és harcolni kezdünk,de az már nem jön össze,hogy a terepen mászkálva véletlenszerűen támadjanak meg.
4)Szintén a csata,hogy hol lehet beállítani(ha lehet egyáltalán),hogy egy harcban az ellenfelek is véletlenszerűen jöjjenek,mert nekem állandóan csak ugyan az a párosítás jön:valami két repülő hárpia szerűség,meg 3db nyálka-féleség.
Egyenlőre csak ennyi,de ha eszembe jut valami,akkor még írok.
Ja és ez tényleg már csak egy utolsó: Nekem a 2003 nem tetszik annyira,a csatáknál szerintem nem lehet eligazodni a saját embereink között,tehát tudna valaki egy olyan oldalt,ahonnan még le lehetne tölteni a 2000-t?
Help plz! -
#2 En megprobaltam csinalni valamit de nem sikerult soha :)
magyarositast nem tudok hol lehet de ha kell help a story / parbeszedek / karekter leiras akkor szojal mert van boven. -
Nikau #1 Hali!
1)Jó lenne,ha mondana valaki egy oldalt,ahonnan le lehet tölteni a magyarosítását. Azt hallottam,hogy már van,csak nem tudom,hogy honnan lehetne leszedni.
2) Ha ért valaki az RPG M.-hez bármilyen szinten(ha lehet akkor haladó szinten :) ,az jó lenne ha jelezné ezen a fórumon,mert lenne egy két alapvető kérdésem,ami tényleg teljesen az alapokhoz tartozik és nem tudom megcsinálni. Ha lenne help,akkor leírom ide részletesen is,hogy mi a gond,de addig nem,hátha nem is olvassa majd ezt a topicot senki :DD