7005
Athlon 64
  • ent
    Hívjatok csak fütyinek! Bocs mindenkitől nem av8,hanem kv8pro! Tehát S754!!!!
  • ent
    Szóval aki kap az alkalmon, privi üzik tömkelegét várom!
    Meglepő válaszokat fogtok kapni, legalább is az árral kapcsolatban!
  • ent
    Képzeld, berendeltem egy amd 64 3400+-ot meg egy abit av8pro-t.
    De, elment a fószer 2 hétre nyaralni! Erre én meg Bécsből hozattam egy 3800+-ot és egy MSI K8T NEO2-öt!
    A hülye fejemmel csak akkor küldtem neki esemest, hogy nem kell, amikor már nem volt visszaút! A becsület mindenek felett (persze vica-verza!), így lett feles proci alaplap!!
  • Narancs
    wazz ent, mér adod el?
  • ent
    Ha vhol utána tudsz járni, és megtetszik a lap!
    Egy van eladó, üzenj privibe (zsír új, bontatlan!!!!!!!, meglepően olcsón, 1 év garival!!!!!!!!) + proci
  • Bandee
    hát. dánul ÉPPEN nem tudok :-)
  • ent
    Talán itt találsz róla vmit. Én úgy látom, ez az amit keresel:
    ABIT KV8 Pro
  • Bandee
    engem csak az érdekelt h szorzót lehet-e állítani :-)
  • ent
    Abitból nem is kell nforce-os, mivel az eleve k8t800pro-s! Ez pedig gyorsabb az nforce-nál!
  • Bandee
    abitból csak k8t800as chipsetes van. nuku nforce.mellesleg honnan tudjam melyikben lehet szorzót állítani? még mindig nem vágom, pedig reggel óta olvasgatok...
  • ent
    Oda vissza jártam a kérdést!
    ABIT forever!
    c'n'q + gyors (pro)! És jó az ára!!!
    Cséjntek drága, a sok extrát meg nem is használod ki!
  • Bandee
    nem mind1ik az. pölö jópár nforce3 150es lap kapott cnq-et, de bios-ban 1 gramm szorzó állítás nincs. mellesleg mely a64-ek nem lock-osak?
  • Bandee
    'ha a lap tudja a cool & quiet dolgot, akkor tud szórzót is állítani' ez tix?
  • Bandee
    tenksz
  • kisgabo
    ha a lap tudja a cool & quiet dolgot, akkor tud szórzót is állítani, ha nem tud szórzót állítani, akkor nem tudja a c...

www.amd.com

ott van lista mely lapok cool .... kompatibilisek.
  • kisgabo
    a 250 és a 250gb közötti különbség: +2 sata csati, gigabit lan, és hardveres tűzfal.

a chaintech lapján van 2 sata csati. és olcsó. és 3év garis. egyáltalán nem rossz lap.
  • Bandee
    ABIT Via KV8-PRO DDR 400 Athlon 64 ATX < erről vmi vélemény esetleg?
  • Bandee
    VNF3-250 - ezen nincsen sata. pedig nekem már alap lenne...
  • Bandee
    de lapoknál mitől függ h lehet-e szorzót állítani? esetleg chipset, vagy mit lessek? mert ezt gyártói oldalon nem igen reklámozzák...
  • Bandee
    nforce 3 250 és gb között csak gigabit lan a különsbség ugye. ja és lap olcsón kéne. de chaintech igen laminak tűnik. prociból meg semptront várom mert sima a64 kissé kemény még árban...
  • kisgabo
    k8t800 lapot ne, ha tuningolni akarsz, amúgy jó.

2 lapot ajánlanék.

chaintech vnf3 250, olcsó ( 17600+fa nasgykerben ) van hozzá beta bios, amivel működik 1-2 fontosabb funkció ( c & q , szorzó )

a másik az msi k8n neo platinum ( 26600+fa ) nekem ez ketyek, most... és baró.

mindét lap nf3 250, az msi 250gb

prociból a dobozos a nyerő. olyant kell ( érdemes venni ) melyen az első sor pl:

ada3000aep4ap helyett nem "ap"-re végződik hanem "ax"-re.

• Bandee
    mondjatok lapokat amikben tudom állítani szorzót. és melyik a jobb? k8t800 pro vagy nfroce 3 250? jöhet sok sok infó...
  • ent
    MMMMM...
    170+áfa
  • grebber
    Én is majd ilyen procit akarok csak még drága az vele a baj meg nálunk nemigen kapható még. Athlon 64 3800+ ~140000forint még.
  • ent
    nForce3 Ultra vs. K8T800 Pro????????

A tesztek többsége az nForce-nak adják az elsőbbséget, de ez nem győzött meg!

Szerintetek?
  • Anee
    VIA K8T800-as chipsetre épül, lassabb emiatt, és elég ramatyúl lehet húzni...tehát ott 2250 fölé nem megy az a proci ami egy jó deszkában megy 2400-at....
    Szerintem azt a lapot mindenképp felejsd el, ami alternatíva lehet az enyém mellett MSI-ben az a K8N NEO FSR ami ua. mint az enyém csak firewire nélkül
  • ent
    Mennyiben más az MSI K8T Neo2 Fir alaplapja??
  • ent
    Na épp ezaz!
    Valaki vásárolt már ilyen nagy összegben külföldről?
    Mert tételezzük fel, hogy rossz! Minimum 1 hónap!
  • kisgabo
    ja, és tax&ship és vám meg magyar áfa után sírvafakadsz.
  • [Jakuza]
    PriceWatch
  • [Jakuza]
    3500+ t kell venni az csak 360$ korul van, ami 77000 korul van. Kintrol kell behozatni, mert a magyar kiskereskedok kisse elvannak szallva.
  • Anee
    ár...
    3800 180+fa
    fx-53 több mint 200+fa....
  • ent
    ár vagy teljesítmény miatt?
  • Anee
    ABIT AV8 21.800,-
    csak ezt találtam neked, proci meg 3500+ 102+fa a többiről meg ne is beszéljünk
  • ent
    Nem igaz, hogy senki nem tud ilyen helyet????
  • kisgabo
    Shuttle Spacewalker AN51R alaplap 25.900

az egyetlen a64 lap a juventusnál. processzoruk nincs. :(

shuttle
  • Gerry
    Ha jól tudom Sowah forgalmazza az ASUS lapokat, náluk kéne érdeklődni az ASUS A8N után, én majd ilyet akarook venni a télen/késő ősszel, vagy a Juventus-Team is hivatalos AMD forgalmazó, ott is érdemes kérdezősködni. De itt csak viszonteladókat szolgálnak ki, ám lehet, hogy tudnak mondani kisker partnert neked, ha nem jó a nagyker.
  • ent
    Szerintetek Mo.-on lehet már S939 foglalatú alaplapot kapni?
    Na meg ebbe való síma 64-es procit?
    Ha igen, hol?
  • Falabu #92
    Helo!
    Az lenne az én nagy kérdésem(és kérlek ne nézzetek hülyének), hogy mit is jelent pontosan a 64 bit-es proci? Mert foggalmam sincs:)!
  • Anee
    relatív egész jó a gyári hűtő...mondjuk teljes fordulaton már van pofája, de alaplapon bekapcsoltam a vent szabályzást és így 3500-4300 körül hajtja s egész csendes....bár egy BF Vietnam party alatt megjön a hangja:)
    De tök jól elviszi a 2500MHz-en menő 3000+ -t szal annyira nem is szar