USB 2.0 PCI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fluga
hoppá ez kicsi lett. de közben megoldódott. illesztõprogram frissitése csodákra képes.
down.

fluga
up!
shuttle AB60N alaplapom van, van két usb elõre kivezetve, két darab hátul integrálva, de egyik sem megy 2.0-s sebességû, ennek ellenére szerepel a 2.0 a listán. hogy tudom életre hívni?
itten van:

5letek?
köszi elõre is

nemcsakfeel
hiá.
na én meg szenvedek egy USB kártya telepítésével..
Via-s kártya, 4/+1 portos, Win98 SE alá egyszerûen nem lehet felrakni..
Drivert felrakom hozzá CD rõl, vagy összeakad a hangkártyával, vagy engedélyezem a BIOSban vmi USB támogatást, ekkor nem akar össze a megszakítás, viszont használatakor lefagy a gép.
SÕT. Egy USB flash kártyaolvasó telepítése után fel sem épül a win. Restartkor nem bootol be, hibaüzenet nuku..
ötlet?

*hihi ** *

Nem biztos. Lehet, hogy menne, csak 1.1-esként.

EOX
2.0-ás kártyával már nem biztos, hogy elindulna...

Retteketet

Narancs
akkor no gáz, holnap veszek is 1et...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Én most vettem barátnõm VIA PPGA-s alaplapjába/S370/ egy 4 pertos USB1.1 vezérlõt...2 ruppó volt, minél olcsóbbra kellett kihozni...
Na az a lap is régi ráadásul Tomato és még is minden rendbe volt...
Narancs
régi PCI foglalat?
Van új meg régi?
Tavaly vettem a régibe egy PCI -os hálókártyát és frankón megy...szal sztem annyira nem régi, kb 6 éves...

EOX
Lehet kapni pár ezer ft-ért 4 portos kártyát. De vigyázni kell, mert az idõsebb alaplapok többnyire nem indulnak el a régi pci foglalat miatt.

Retteketet

Narancs
Hi!
Azt szerettném kérdeni, hogy lehet kapni még ilyen kártyát?
Régi gépbe kéne USB portot fabrikálni, van erre vmi mód?

Crazyn
Up!!!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Van egy ABIT BX6 rev2.0- es alaplapom, és amikor azzal próbálkozom, hogy egy CHIEFTECH USB 2.0-ás PCI kártyát belerakjak azt tapasztalom, hogy a gép egyáltalán nem indul el.

Ha valaki találkozott már ezzel a problémával segítsen.
Please!!!

#FireStorm#

#FireStorm#