14
-
An-Dee #14 elnézést a duplázásért -
An-Dee #13 Én majd akkor fogok elájulni, amikor lesz egy 4ghz-s gépem, + egy olyan kártya, ami ennek a fentinek kb 10x-ét nyújtja, és a gépben összesen 1 azaz egy darab venti lesz, az is a tápban. Addig nem igazán mondató semmi forradalmi áttörésnek. Ha végignézitek az elmúlt 5 évet, akkor láthatjátok, hgoy a teljesítmény növekedésével párhuzamosan nőt a ventilátorok száma és mérete. Ehhez nem kell nagy tehetség. -
An-Dee #12 Én majd akkor fogok elájulni, amikor lesz egy 4ghz-s gépem, + egy olyan kártya, ami ennek a fentinek kb 10x-ét nyújtja, és a gépben összesen 1 azaz egy darab venti lesz, az is a tápban. Addig nem igazán mondató semmi forradalmi áttörésnek. Ha végignézitek az elmúlt 5 évet, akkor láthatjátok, hgoy a teljesítmény növekedésével párhuzamosan nőt a ventilátorok száma és mérete. Ehhez nem kell nagy tehetség. -
#10 Egyébként azért ilyen szinű a hűtő, mert felizzott?!? -
#9 emszíáj=MCI
MSI=emeszáj
:P -
gelkas #8 Gyerekek semmi baj!! Nem kell porszívót venni karácsonyra... Vagy turbós hajszárítót. -
#7 LOL! Tévedsz haver! Az igaz, hogy a másik oldalon is van venti, de az csak egy "kis" vacak! Közel sem ekkora, mint ez a brutál! -
Borg #6 Csak megjegyzem, hogy ennek a kártyának a másik oldalán is egy ekkora ventillátor van.
Csak azt jól takargatja a kép:) -
#5 Durván! A legdzsigibb kártya amit valaha láttam! (Talán csak a Hercules karijai veszik fel vele a versenyt) -
#4 Hát kábé... Bár ami engem illet, engem nem a külcsín vonz, hanem a belbecs. Ezért nem veszek se envidiát, se emszíájt... -
#3 nem , egy porszivó :))))))))))
-
gelkas #2 Ez egy helikoptermodel?