14
  • An-Dee
    elnézést a duplázásért
  • An-Dee
    Én majd akkor fogok elájulni, amikor lesz egy 4ghz-s gépem, + egy olyan kártya, ami ennek a fentinek kb 10x-ét nyújtja, és a gépben összesen 1 azaz egy darab venti lesz, az is a tápban. Addig nem igazán mondató semmi forradalmi áttörésnek. Ha végignézitek az elmúlt 5 évet, akkor láthatjátok, hgoy a teljesítmény növekedésével párhuzamosan nőt a ventilátorok száma és mérete. Ehhez nem kell nagy tehetség.
  • An-Dee
    Én majd akkor fogok elájulni, amikor lesz egy 4ghz-s gépem, + egy olyan kártya, ami ennek a fentinek kb 10x-ét nyújtja, és a gépben összesen 1 azaz egy darab venti lesz, az is a tápban. Addig nem igazán mondató semmi forradalmi áttörésnek. Ha végignézitek az elmúlt 5 évet, akkor láthatjátok, hgoy a teljesítmény növekedésével párhuzamosan nőt a ventilátorok száma és mérete. Ehhez nem kell nagy tehetség.
  • RelakS
    Egyébként azért ilyen szinű a hűtő, mert felizzott?!?
  • RelakS
    emszíáj=MCI
    MSI=emeszáj

:P
  • gelkas
    Gyerekek semmi baj!! Nem kell porszívót venni karácsonyra... Vagy turbós hajszárítót.
  • Csudri #7
    LOL! Tévedsz haver! Az igaz, hogy a másik oldalon is van venti, de az csak egy "kis" vacak! Közel sem ekkora, mint ez a brutál!
  • Borg
    Csak megjegyzem, hogy ennek a kártyának a másik oldalán is egy ekkora ventillátor van.

Csak azt jól takargatja a kép:)
  • Csudri #5
    Durván! A legdzsigibb kártya amit valaha láttam! (Talán csak a Hercules karijai veszik fel vele a versenyt)
  • gz_8
    Hát kábé... Bár ami engem illet, engem nem a külcsín vonz, hanem a belbecs. Ezért nem veszek se envidiát, se emszíájt...
  • versio
    nem , egy porszivó :))))))))))

• gelkas
    Ez egy helikoptermodel?