Fellendülés érezhető a grafikus kártyák piacán
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elnézést a duplázásért
Én majd akkor fogok elájulni, amikor lesz egy 4ghz-s gépem, + egy olyan kártya, ami ennek a fentinek kb 10x-ét nyújtja, és a gépben összesen 1 azaz egy darab venti lesz, az is a tápban. Addig nem igazán mondató semmi forradalmi áttörésnek. Ha végignézitek az elmúlt 5 évet, akkor láthatjátok, hgoy a teljesítmény növekedésével párhuzamosan nõt a ventilátorok száma és mérete. Ehhez nem kell nagy tehetség.
Én majd akkor fogok elájulni, amikor lesz egy 4ghz-s gépem, + egy olyan kártya, ami ennek a fentinek kb 10x-ét nyújtja, és a gépben összesen 1 azaz egy darab venti lesz, az is a tápban. Addig nem igazán mondató semmi forradalmi áttörésnek. Ha végignézitek az elmúlt 5 évet, akkor láthatjátok, hgoy a teljesítmény növekedésével párhuzamosan nõt a ventilátorok száma és mérete. Ehhez nem kell nagy tehetség.
Gyerekek semmi baj!! Nem kell porszívót venni karácsonyra... Vagy turbós hajszárítót.
LOL! Tévedsz haver! Az igaz, hogy a másik oldalon is van venti, de az csak egy "kis" vacak! Közel sem ekkora, mint ez a brutál!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Csak megjegyzem, hogy ennek a kártyának a másik oldalán is egy ekkora ventillátor van.
Csak azt jól takargatja a kép😊
Csak azt jól takargatja a kép😊
Durván! A legdzsigibb kártya amit valaha láttam! (Talán csak a Hercules karijai veszik fel vele a versenyt)
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Hát kábé... Bár ami engem illet, engem nem a külcsín vonz, hanem a belbecs. Ezért nem veszek se envidiát, se emszíájt...
\"És egy szép napon eljutottak oda, ahol egykor Isten ostora, Attila pattogott.\"
Ez egy helikoptermodel?