10753
Bajnokok Ligája
-
#6985 Szezon eggyik legszebb gólja:) -
#6984 és a Shakthar :D -
#6983 meg a Chelsea... -
IXEMGabeo #6982 voltak ma meccsek, nyert a Bayern, a Milan, a Real, Arsenal, Szpartak Moszkva, és a Cluj is... -
karajjj #6981 kb ez jött le az interjúból:
Vincze Ottó: Nem bánjátok, hogy kikaptatok?
Cissé: bánja a faszom, úgyse nyerni jöttünk... -
#6980 3 tippem jött be csak... Lebőgött az MU, az Inter... Spurst nyerettem volna, de csak x lett. Na meg a Kazan is kikapott sajnos :| -
karajjj #6979 beszarás, hogy a Valencia milyen meccset nyomott -
#6978 Valencia nagy király volt. Azt hittem Törököktől idegenbe szopnak vagy egy X. Spurstől is jó ez az X idegenben. -
#6977 Go Pana Schalke Spurs :) -
#6976 köszi -
#6975 a veetle linkek egész jó minőségűek szoktak lenni. -
#6974 nincs esetleg vmi HD stream?:D -
#6973 Ma kezdődik az igazi BL! a TV2 a Barcelona-Panathinaikosz meccset adja, a Digisport a Lyon-Schalke-t.
streamek az oldalamon. -
Smallsock #6972 Halihó!
Új tippelős játékot indított a CLB Kft! Nyereményekről, és részletes játékszabályokról az oldalon lehet olvasni.
http://tippelj.biztositastipp.hu/
Hogy mi is ez a játék?
Az UEFA Bajnokok Ligája a "Tippeljünk együtt!" CLB játékok második fordulója.
A játék ugyanaz, mint a VB ideje alatt, mindössze kétszer annyi meccs és sokkal több gól vár ránk!
A "Tippeljünk együtt!" honlap továbbra is nyilvántartja a tippeket, kiszámolja a találatok után járó pontokat és aktualizálja a tabellát. Szervezd össze a már megszokott csapatodat, játszatok és tippeljetek, ahogy a VB-n is, és alakítsátok meg a saját klubotokat. Újítottunk kicsit így lehetőséget adunk szurkolóként való regisztrálásra is, ami a klubok pontszámában jelentős növekedést hozhat.
Tehát ismét csak meg kell tippelned az UEFA BL meccseinek eredményét!
* Ha eltalálod melyik csapat nyer, veszít, esetleg a döntetlen eredményt, máris nyersz 1 pontot.
* Ha olyan jó vagy, hogy még a gólkülönbséget is helyesen tippelted meg, akkor 2 pontot kapsz.
* Ha pontosan eltalálod az eredményt, az már telitalálat és 3 pont a jutalmad.
....
-
#6971 a múltkori meccsen is volt egy okos észrevétele...:D
de mikor interjúvolta a sorsoláson a tagokat hogy vigyorgott má....:D -
karajjj #6970 de ottót megnevelték :D -
#6969 fos ez a meccs.... -
#6968 E- Bayern, Roma, Basel, ezek közzül lesz valaki a 2 továbbjutó. Itt bármi lehet tényleg.
F- Chelsea mehet majd Moszkvába, nem lesz egyszerű menet, Marseille is hátha produlál vmit. Itt is csak ez a 3 csapat az esélyes a továbbjutásra, szlovák csapat max picit zavaró...
G- Ezt különösen nem kell bemutatni, itt mind a 4 sanszos, Auxerre is okozhat bőven meglepetéseket.
H- Arsenal mindig kifogja a szláv csapatokat, Partizan se gyenge, Donyeck is bőven jó csapat, Braga meg majd kiderül mit alkot.
Sztem ezek izgalmasabbak mint a többi -
#6967 matchdays are as follows - Sep 14/15, Sep 28/29, Oct 19/20, Nov 2/3, Nov 23/24 and Dec 7/8. -
#6966 Amúgy mikorra derülnek ki a fix meccsdátumok? -
#6965 én örülök,h együtt vagyunk a zsolnaiakkal, mert, ha isten is úgy akarja élőben láthatom a kékeket -
#6964 és a Twente helyett a Zsolna :( -
#6963 szerintem ahol komoly kavarodás lehet az az A és G, esetleg még a B. a többi elég lightos -
#6962 De jó lett volna egy Schalke az Ajax helyére. :( -
#6961 E-F-G-H csoportok nem gyengék... -
IXEMGabeo #6960 papíron és név alapján mondtam...Uniteddel én mindig mint kieső úgy számolok, azért nem említettem őket:D:D:D emlékeztek 2005-re? Benfica hogy kiejtette már őket azon nevettem szinte xD -
#6959 mivel erősebb mondjuk a MU csoportja, mint a mienk? sztem Marseille jobb, mint a Rangers vagy a Valencia(nagyon meggyengültek) -
#6958 -
IXEMGabeo #6957 Ajax, Real Madrid, Milan = 20 BL/BEK győzelem xDDD az erős + Auxerre...
Inter, Werder, Twente, Tottenham se semmi...
Barcelonának, Arsenalnak, Chelseanak óriási mázlija van szokás szerint a csoportkörben -
#6956 uccsó kalap....mingyá vége.... -
#6955 Tart még a sorsolás vagy vége? Nincs tv-m -
#6954 muhahaha Panat kaptuk :PP -
#6953 húúú...ott van Collina is :D -
#6952 ja akkor azzal kevertem.. kösz -
#6951 The lineup for the 2010/11 UEFA Champions League group stage is complete and the 32 clubs have been split into four seeding pots for the draw at 18.00CET on Thursday in Monaco.
Holnap EL sorsolás lesz 13:00-tól. -
#6950 ma -
#6949 Nem holnap eu szuperkupa előtt? -
#6948 Sorsolás ma este 18 órától a Eurosporton és a Digisporton.
-
IXEMGabeo #6947 Zenit is kiszopott az Auxerretől.. Magyarjaink csapatai balszerencsések voltak... -
#6946 elég az...kiszoptak mint a szar...háháhá...:D