10753
Bajnokok Ligája
-
#9670 City,Arsenal,United mind vereséggel,és rugott gól nélkül kezdték meg a nyolcaddöntőt. És még akkor ma a Galataban is benne van egy meglepetés lehetősége,vagy legalább egy döntetlen. De azért még mindig kell hypeolni,és mesterségesen gerjeszteni ezt a Premier League lufit -
#9669 megmondtam vagy megmondtam
spor 1-es szagiknak meg gratu amennyire képben vannak:X -
#9668 Na megvan az első hazai siker...:D -
IXEMGabeo #9667 :DDDDDDDDDD
Russia -
#9666 szerintem a united ki tud kapni egy olimpiacostól amilyen az idei forma:D -
#9665 istenem geci most látom 2-4 lett a dortmund meccs,nem néztem a meccs időpontot :ASF:DSASFDFHsdgsgdsgsg hááát végülis jól tippeltem meg :DDDDDDDDDDDD fu geci én mára itthagytam a gépet -
#9664 Miért is? -
#9663 Zenit-Dortmund még hagyján,abból lehet egy jó 4-5 gólos meccs is akár,de a MU meccs iránt nincs nagy lelkesedésem,egy szar 0-1 lesz -
#9662 ilyen fos meccseket miknt a maiak :D -
#9661 mai
18.00 Zenit-Borussia Dortmund tv: Digisport1 hu
20.45 Olympiakosz Pierusz-Manchester United tv: Sport1 hu, ITV1
streamek: -
evilman1984 #9660 Legyen már február!!! -
#9659 Álmodj csak :D -
#9658 dehogy, nektek viszont pápá :D -
#9657 hamar kiderül mit tud a csapat,jó ez így,lehet ha a schalket kapjuk akkor siman továbbjutunk,a 8 között meg jön egy Chelsea vagy akárki,és simán kiesünk...ha a Cityt kiverjük akkor van keresnivaló -
IXEMGabeo #9656 baszki a Barca city kemény lesz:S:S:S -
#9655 pedig nagyon sima Atletico továbbjutás lesz,ők nem egy Celtic,meg Ajax,akik ellen is bukdácsolt a Milan. Diego Costa,Villa,Koke szétkapja őket -
IXEMGabeo #9654 MU milyen mákos...remélem sikerül valahogy a görögöknek kiverni őket:D -
#9653 én bízok simeoneban -
#9652 nem ez a kérdés
de majd meglátod:) -
#9651 atletico madrid sokkal erősebb mint ez a milan :D -
#9650 szerintem nem
pont az ilyen csapatok ellen sima esélyes
0 bl tapasztalt gyenge csoportban villogtak
figyeld meg milan lehozza majd rutinból -
#9649 Szerintem a Milan sima kieső. -
#9648 a real megint megkapta a jolyt:D
vicces
chelsea,bvb,real,psg,manchester united és szerintem a milan is fix tovább jutó -
#9647 Az Arsenal - Bayern nem lesz gyenge. -
#9646 Manchester City – FC Barcelona,
Olympiacos – Manchester United,
AC Milan – Atletico Madrid,
Bayer Leverkusen – Paris-Saint Germain,
Galatasaray – Chelsea,
FC Schalke – Real Madrid,
Zenit – Dortmund,
Arsenal – Bayern München. -
#9645 2-0 után téli álomra hajtotta a fejét a csapat.
a reális különbség az a kinti meccseken ki is jött mind az arsenal ellen tavaly,mind idén a city ellen.
de mi annó az inter ellen is ki tudtuk ejteni magunkat a 11/12-es szezonba..
szóval előfordulnak ilyen pillanatok a csaptnál.. -
#9644 hát a Citynél hallgassanak,2008 nyara óta pumpálják a pénzt a rongyfejűek a csapatba,és 2013 decemberében jutottak el addig,hogy egyáltalán a csoportkört túlélje a klub :D Nagy teljesítmény az biztos -
#9643 tény, egy meghatározó csapatot sem tudnék mondani, aki mindig ott van, mint a Barca, Bayern, MU (bár már ők sem sokáig :D ). City ellen amúgy mit csináltatok? Legalább tartalékos csapattal nyomtátok minden mind1 alapon?
Már verik a mellüket az angol mániások, hogy arsenal után most a City is elvert... nem kellett volna ezt hagyni :D -
#9642 nagyon leépítették magukat kb. 10 év alatt
-
#9641 ironikus :DDD -
#9640 mondjuk az efféle halálcsoportok amiatt alakulhattak ki, hogy a dortmund,mancity,nápoly szintű klubbok csak 3.kalaposak voltak.
asszem a dortmund ezzel belépett a 2.kalapba és talán a manchester is.
-
#9639 igen,vannak furcsaságok azért,a Napoli sokkal komolyabb játékerőt képvisel mint a Milan,pechjükre ők 3. kalaposak voltak,így nem csoda,hogy egy kemény csoportot fogtak ki,de majdnem sikerült a bravúr. -
#9638 a zenit meg a 4-1-es vereségével az austria ellen a maga kőkemény 6 pontjával továbblépett:D
de a milan is vért izzadott egy ajax(!!) ellen...
juve meg megérdemelte, egyrészt nem kelet volna 0-0-ra játszani,másrészt meg meg kelett volna verni a galatát meg a Koppenhágát.
nápoly meg halálcsoportból zúgott ki, szépen körbeverték egymást, így jött ki nekik, de nem lehet azt mondani, hogy olyan nagy meglepetés lett volna egy ilyen végeredmény az elején.
-
#9637 A Napoli meg egy bivalyerős csoportban lett 3.,egy hajszállal maradt le a 2. helyről... -
IXEMGabeo #9636 így van a Juvét lehet hibáztatni, de pl a bírók sem könnyítették meg a helyzetüket és legalább egy döntetlent megérdemeltek volna a Real ellen -
#9635 a legfosabbat :D -
#9634 Azért egyet csak ad az ;) -
Ferrari23 #9633 Milán qrva szánalmas volt gyerekek.... Na de úgyse jutnak sokáig :D -
#9632 a két csapatos "fos" spanyol liga 3 csapatot ad a 16 közé,éjfélre meg még az is lehet,hogy a "gecikemény" olasz liga meg egyet se. :DDD -
#9631 Lol, 3. kiállítás van már. Marseillenél is műesésért 2. sárgával most küldték ki a csávót.