10753
Bajnokok Ligája
-
gyuri00 #2079 a befutó a MILAN lessz:D -
#2078 1 inter szurkolótól nem is vártam mást :D -
#2077 azért nem pont ugyanezt -
SeLFisCH #2076 Ugyanezt mondtam -
#2075 hát nem lesz az biztos!Benfica nagyon erős -
SeLFisCH #2074 Hát látom itt inter meg arsenalt vártok befutónak.
Szerintem titkos esélyes mmég a lyon. Meg ha a benfica liverpoolt 3-0lal kiverte , akkor barcanak se lesz könnyű dolga ha osasuna ellen 1 pont sem lett ! -
#2073 Villarreal -
#2072 Osztom!:( -
#2071 hát az ja! -
#2070 mondjuk van benne valami hogy ez az inter nem vmi nagyszám,vijjareál megverheti őket
de szvsz nemvolt ez oylan mák...a juve továbbjutása..na az volt mák :@ -
#2069 Figyeld meg. Az Internek a Villareal a végállomás a BLben.
-
#2068 Hát ennyire biztosra nemmondanám,de történik az,amih....:D -
#2067 Továbbjutottunk:)))))
És a Villareal is meglesz... -
#2066 Ez az Inter,ne is álmodozzon arról, hogy bejut az elődöntőbe. A Villareal úgy elpicsázza őket ahogy kell.
Ilyen mákkal továbbjutni.
-
R9 #2065 blábláblá :D -
Gabe18 #2064 Ugyanazon a meccsen kb 10 percen belül az egyikért 11-est adni,a másikért meg nem,enyhén szólva furcsa. -
Csesza #2063 merthogy? érzésem szerint ez olyan 50-50százalékban fújják be ezeket az első az full kezezés volt Materazzinál meg a combjáról pattant a kezére, ezt nem mindenki fújja be -
#2062 nem gyengén -
Gabe18 #2061 Ezen az Inter-Ajax meccsen érdekessen itéli meg a bíró a kezezéseket a 16-oson belül... -
Gabe18 #2060 Érdekes elgondolás,évekig ennél sokkal jobb formában lévő csapatal nem sikerült,most mindenkin átgázolva nyerik.Hát őőőő...nem hiszem.
Persze elméletileg nyilván benne van,a Liverpool győzelmét se mondták volna sokan mult évben,vagy előtte a Monacó-Portó döntőt. -
#2059 Van valóságalapja...Egyébként ha netán a Juvén túllépnek(0-0 a Milannal..unalmas meccs volt míg az Arsenal 2-1 legyűrte a Poolt szép játékkal) akkor tuti döntősök.Remélem megnyerik! -
G_ArchAngel #2058 remélem, legalábbis egy Arsenal-Barca álomdöntőt szeretnék... -
#2057 hAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA! -
#2056 Van 1 megbízható forrásból származó infóm!
Az Arsenal nyeri a BL-t!!!
Vélemény?:)) -
Gabe18 #2055 Zene-Bona... -
SeLFisCH #2054 Valaki nem ismeri vayg nem tudja mexerezni a bajnokok ligája zenéjét ? -
#2053 Azt nem mondtam,hogy sima lesz,de nagyon biztosak vagytok abban,hogy a "BILAN" kiesik...Tavaly is ezvolt...Sajnos a döntö csufos véget ért! -
R9 #2052 annak csak örülünk -
#2051 ja a Lyon két Bayern -
#2050 Milannak megfog gyűlni a baja a Lyonnal.. A Lyon nem egy Bayern. -
#2049 Bezony!;) -
#2048 tökéletes -
bartaa #2047 Nem tudjátok hol lehet letölteni az UEFA Champions League vagyis a Bajnokok ligájának induló videoját ? -
#2046 REKLÁM:
Új téma indult:"Klinsmann és a Nationalelf"
Nézzetek be!!!!!!!!!!!!!! -
Ereszt #2045 Barca, Milan, Ajax, Arsenal továbbjutást várok :) -
#2044 Ha a Juve összeszedi magát akkor gondnélkül hoznia kell az Arsenalt. -
bartaa #2043 Nem tudjátok hol lehet letölteni a champions league videot?-az a videót ami a bl meccsek előtt vannaka videoba benne van a champions league induló meg a video az kéne nekem?
-
#2042 hát ja eléggé!de nem kell leirni senkit bár ez könnyedén meglehet!tehát az elődöntőig simább az ut mint másnak! -
R9 #2041 full könnyű a sorsolásunk! -
#2040 Benfica,Inter,Arsenal,Lyon továbbjutást várok