Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyakorlatilag csak a mezonyt szakitjak szet nagy es kis csapatokra.
Amikor 6 OLasz , Spanyol Angol csapat indulhat a kis csapatoknak semmi eselyuk penzt keresni.
Az elmelet meg jo volt amikor arra blaziroztak, hogy a bajnokok indulhatnak egyes bajnoksagokbol.
De most a kis csapatoknak meg a 32 koze is annyira nehez bejutni, hogy alig-alig latunk ilyeneket.
2 selejtezo kor gyakorlatilag eselytelenne teszi a kiscsapatokat.
Es raadasul hiaba mondjak hogy , partatlan sorsolas, amikor csak azt latom , hogy ilyenkor a nagycsapat jatsza allandoan a 2. merkozest hazai palyan, meg jobban megszurve az eselyt a bravurra.
Tudom hogy az UEFAnak, Fifanak es a tovabbi szovetsegeknek a nagycsapatok hozzak a nagy penzeket, azert egy kicsit viccesnek tarom, hogy a kiscsapatokat gyakorlatilag kiakarjak szakitani ebbol a szinhazbol.
Azt biztosra veszem, hogy egy Steaua, vagy Zvezda soha nem fog tudni nyerni BL-t, mert meg eselyuk sincs ebben a rendszerben.
Pedig neha kellenek ezek a csapatok is a dontobe, hogy hidjunk abba, hogy neha a David is letudja gyozni a Goliatot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Ez a mostani viszont ritka szar BL döntõ volt. Tipikusan olasz. A 0-0 miatt én nemhogy 4 csapatot, de kettõt sem engednék nekik indítani. Ez amit mûveltek tegnap, az minden volt, csak nem modern európai foci. A haverokkal annak a határán voltunk, hogy ha 11-esek jönnek, elhúzuk a kicsiny "vendéglátóipari helyiségbõl". Jöttek. Végül a 40 fõs "bandánk" bentmaradt és arra kezdtünk fogadásokat kötni, hogy ki hagyja ki. Egész szép summa jött össze. Én ugyan vesztettem - Sevcsenko az utolsót berúgta -, de a barátnõm rögtön az elején eltalált kettõt - Trezeguet és Seedorf -, úgyhogy "családban" maradt a money 😊 (5000 FT)
Így ugye jövõre 5 olasz csapat indul, nem?
Juve, mint bajnok
Milan, mint gyõztes
Inter, mint 2.
Lazio, mint 4.
és a tegnapi Milán siker miatt a Párma, mint 5. helyezett. A Parma UEFA helyét a Chievo veszi át. Nem? 😞
A medve nem játék.
mondjuk az se mindig vicces, télen a melegítésnél csurom víz meg hó lettem, és úgy állni 100 percen át...... szarrá fagytam
Riszpekk
a külföldiek meg komoly vagyonokat kapnak ilyenkor csak az a baj, hogy vereség esetén is.... ez ölte meg a focit
Riszpekk
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
számomra a legborzalmasabb a 94-es világkupa volt, amikor a hótt szar brazilok így nyertek, pedig nem érdemelték meg
szal ez gáz, azért egy gólt ilyen szinten illene lõni
Riszpekk
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
DIDA és SEVCSI az ISTENEK!!! 😊
pl. elsõ gólig kapus nélkül vagy mittomén, akármi 😄 csak akciógól legyen
Riszpekk

Olyan gáz a 11-es. Legyen inkább még egy döntõ 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
V9ykn8_TZL0
Alex,Trezegol és Davids is betalál!
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ez az olasz foci dolog is elég fura, én pl. szeretem. Szerintem a legszebb foci a spanyol bajnokságban van. De !!! az angol foci a másik véglet, ugyanis szinte soha nem látok középpályás játékot, küzdelmet. Persze izgalmas is lehet, de szinte átugorják a középpályát és csak csatárok, meg védõk vannak a pályán. Na ez pl. nekem egyáltalán nem fekszik!
Hajrá Juve! Remélem jó stoplit tesznek fel, és nem lesz olyan "jégrevû", mint amit a Camoranesi csinált Madridban, meg az összes többi Barcelonában. 😊 nagyon röhögtem szegényeken, nem tellik rendes csukára
hosszabítás /elsõ/ : 6-6
hosszabítás 6második/ : 8-8
tizenegyeseket reggel 7.18-ig rugdosva : 512-511 a juve javára
Szerintem a Juve igenis jól játszott a Madrid ellen, de ha Macsó Lajos bebünteti a 11-est, akkor nagyon durván jó lett volna a vége.
A másik ágat sajnáltam, mert ott az inter helyett a valancia-nak kellett volna játszani...
Ja, és Nedved a legjobb!!!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.