Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Mindenki tudja, hogy mar regen nem Bajnokok Ligajanak kene hivni ezt a Bajnoksagot.
Gyakorlatilag csak a mezonyt szakitjak szet nagy es kis csapatokra.
Amikor 6 OLasz , Spanyol Angol csapat indulhat a kis csapatoknak semmi eselyuk penzt keresni.
Az elmelet meg jo volt amikor arra blaziroztak, hogy a bajnokok indulhatnak egyes bajnoksagokbol.
De most a kis csapatoknak meg a 32 koze is annyira nehez bejutni, hogy alig-alig latunk ilyeneket.
2 selejtezo kor gyakorlatilag eselytelenne teszi a kiscsapatokat.
Es raadasul hiaba mondjak hogy , partatlan sorsolas, amikor csak azt latom , hogy ilyenkor a nagycsapat jatsza allandoan a 2. merkozest hazai palyan, meg jobban megszurve az eselyt a bravurra.
Tudom hogy az UEFAnak, Fifanak es a tovabbi szovetsegeknek a nagycsapatok hozzak a nagy penzeket, azert egy kicsit viccesnek tarom, hogy a kiscsapatokat gyakorlatilag kiakarjak szakitani ebbol a szinhazbol.
Azt biztosra veszem, hogy egy Steaua, vagy Zvezda soha nem fog tudni nyerni BL-t, mert meg eselyuk sincs ebben a rendszerben.
Pedig neha kellenek ezek a csapatok is a dontobe, hogy hidjunk abba, hogy neha a David is letudja gyozni a Goliatot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

zaki
a Celtic nem a 3. körben kapcsolódik a selejtezõkbe?

zaki
ja, én is hallottam

Buddy
a milan gyozelmevel a magyarok elorebbmennek egy sorral, igy csak a masodik selejtkorben kapcsolodunk......es megkaphatjuk a Celticet 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

zaki
én sztem nem, mert akkor egy másik országtól kellene visszaléptetni 1 indulót

a.carkey
Akkor szarok voltak az olaszok is ... 😊

Ez a mostani viszont ritka szar BL döntõ volt. Tipikusan olasz. A 0-0 miatt én nemhogy 4 csapatot, de kettõt sem engednék nekik indítani. Ez amit mûveltek tegnap, az minden volt, csak nem modern európai foci. A haverokkal annak a határán voltunk, hogy ha 11-esek jönnek, elhúzuk a kicsiny "vendéglátóipari helyiségbõl". Jöttek. Végül a 40 fõs "bandánk" bentmaradt és arra kezdtünk fogadásokat kötni, hogy ki hagyja ki. Egész szép summa jött össze. Én ugyan vesztettem - Sevcsenko az utolsót berúgta -, de a barátnõm rögtön az elején eltalált kettõt - Trezeguet és Seedorf -, úgyhogy "családban" maradt a money 😊 (5000 FT)

Így ugye jövõre 5 olasz csapat indul, nem?
Juve, mint bajnok
Milan, mint gyõztes
Inter, mint 2.
Lazio, mint 4.
és a tegnapi Milán siker miatt a Párma, mint 5. helyezett. A Parma UEFA helyét a Chievo veszi át. Nem? 😞

A medve nem játék.

zaki
kicsit kanyarodjunk már vissza a témához...

I.C.ram
Nem értem miért pénzelik a magyar focit, hizs nncs értelme! Én egy kumila forintot nem adnék nekik, mjad ha bizonyítottak, majd akkor. Inkább nyomatnám a siekres magyar sportokba a még több pénzt, hogy a bajnokoknak ne érdje meg külföldre menni, és más külföldi csapatoknal learatni a babérokat.
zaki
sorry...

FREAK
én?? amikor fociztam, kapus voltam 😄

mondjuk az se mindig vicces, télen a melegítésnél csurom víz meg hó lettem, és úgy állni 100 percen át...... szarrá fagytam

Riszpekk

FREAK
szimulálnak

a külföldiek meg komoly vagyonokat kapnak ilyenkor csak az a baj, hogy vereség esetén is.... ez ölte meg a focit

Riszpekk

Petyus_
Hát ha az ilyen egyszerû miért nem csinálod utánuk? ^.^

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

KG21
megelõztél

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
tatok=tartok

KG21
Akkor még mindig azt a meccset néznénk😊

zaki
attól tatok, hogy akkor ez a meccs még mindig menne

Freak: a magyarok igy is tul vannak fizetve es mar 5 perc mulva le kell vinni oket a palyarol szivelegtelenseg miatt.

FREAK
szegények, pár millió szaros dollárért futniuk kell.... 😊

Riszpekk

Buddy
akkor legyen nhl-es stilus.....addig hosszabbitanak, amig gol nem szuletik

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Petyus_
Ez igaz de máshogy hogy lehetne eldönteni? A megismételt meccs az mégrosszabb, és egy focistának már így is embertelen 120 percet hajtani látod hogy megkészülnek a végére.

Petyus_
Ja de annyira lehet látni elõtte hogy berúgja-e.. én az összest megjósoltam kivéve szegény Monterot róla nem gondoltam volna hogy így összezuhan a végére.

FREAK
néha jó, de nagyon öli a sportot ilyen szinten

számomra a legborzalmasabb a 94-es világkupa volt, amikor a hótt szar brazilok így nyertek, pedig nem érdemelték meg

szal ez gáz, azért egy gólt ilyen szinten illene lõni

Riszpekk

KG21
Jó ez a tizirúgás! Én, mint semleges nézõ kifejezetten szeretem. Jó nézni ahogy néhányan az idegösszeroppanás szélén állnak.

Petyus_
Hála a Jóistennek! 😊))

Petyus_
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILANNNNN!!!

DIDA és SEVCSI az ISTENEK!!! 😊

FREAK
nem, de lenne a 11-esnél izgalmasabb és igazságosabb formája is a befejezésnek

pl. elsõ gólig kapus nélkül vagy mittomén, akármi 😄 csak akciógól legyen

Riszpekk

KG21
Döntsenek inkább pénzfeldobással?

zaki
hát bazzeg, most tök szomorú vagyok, jobban izgultam a 11-esek alatt, mint a játékosok, erre kikapott a Juve...

FREAK
eltörölhetnék már a 11-eseket döntõkön....

Riszpekk

FREAK
jippiiiiiiii 😄D

Riszpekk

Mr.Macho
GYÕZELEEEEEM 😊
dikki*yysw
Mondtam 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Sztem Milan nyer.
Olyan gáz a 11-es. Legyen inkább még egy döntõ 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Lassan itt a rendes játékidõ vége, és eddig az történik amit megjósoltam.HALA MADRID!!!

Punker
de nem is jó....... 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
nem rossz a meccs...

Davidus
Hm lehet hogy mégis jo lesz a meccs😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
2 olasz csapat😞 Ennél rosszabb döntõt el se tudok képzelni. Szét fogják bekkelni az agyukat. Hu de jo meccs lesz.

V9ykn8_TZL0

zaki
nemsokára kezdõdik a döntõ

zaki
na végre, mindjárt itt a BL döntõ

zaki
ma nyert a Juve 4-3-ra egy rohadt jó meccsen a Chievo ellen, a Milan pedig kikapott 4-2-re Piacenzában. a Juve eléggé tartalékosan állt ki, de a Milan-ba olyanok játszottak, hogy még a nevüket se hallottam

zaki
de azért van a Juvénak egy Zalayeta-ja, úgyhogy nem lesz baj...

BADE
3:0 lesz a Juvénak!
Alex,Trezegol és Davids is betalál!
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

krob
Háááát nem tom!
Ez az olasz foci dolog is elég fura, én pl. szeretem. Szerintem a legszebb foci a spanyol bajnokságban van. De !!! az angol foci a másik véglet, ugyanis szinte soha nem látok középpályás játékot, küzdelmet. Persze izgalmas is lehet, de szinte átugorják a középpályát és csak csatárok, meg védõk vannak a pályán. Na ez pl. nekem egyáltalán nem fekszik!
Hajrá Juve! Remélem jó stoplit tesznek fel, és nem lesz olyan "jégrevû", mint amit a Camoranesi csinált Madridban, meg az összes többi Barcelonában. 😊 nagyon röhögtem szegényeken, nem tellik rendes csukára

Buddy
rendes játékidõben : 5-5
hosszabítás /elsõ/ : 6-6
hosszabítás 6második/ : 8-8
tizenegyeseket reggel 7.18-ig rugdosva : 512-511 a juve javára

Z
Pedig tudnak élvezetes focit nyújtani a digók is. csak alapból nem ezt nyújtják a bajnokságban, ezt sajna általában átviszik a nemzetközi porondra is, ami miatt sokan fikázzák õket.

Szerintem a Juve igenis jól játszott a Madrid ellen, de ha Macsó Lajos bebünteti a 11-est, akkor nagyon durván jó lett volna a vége.

A másik ágat sajnáltam, mert ott az inter helyett a valancia-nak kellett volna játszani...

Ja, és Nedved a legjobb!!!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Factor_007
már megijedtem hogy vki dalnokok ligája topicot nyitott :-D De aztán megnyugodtam

zaki
én az mondom 2-1 lesz a Juventusnak, 1-1 gólt lõ Del Piero és Trezeguet, a Milanba pedig Inzaghi fog gólt lõni

zaki
azért csóró Nedved jól ki..szott magával..sajnálom jelenleg õ játszik a legjobb formában a Juventusban, és nem lehet ott a döntõben...

zaki
hát nem volt rossz csapat. Mára mind1ik nagy klubokban játszik (az Ajax is az), és sokszoros válogatott.