10753
Bajnokok Ligája
-
Monoton #2360 OLÉOLÉOLÉ -
Kanál #2359 (YYYYYYYYYYYYYYYYYY) -
#2358 JEEEEEEEEEEESSSZZ AS?F?:_MAS?_:?AF_:SAS_:?FAS_:FA?_:SA_:FS??:_FA?_:AFS_:?FAS -
R9 #2357 KIVÉDI SD:ADF:SDFAS:df -
#2356 kimarad -
Kanál #2355 jo volt, szar barszat szeretik a birok -
#2354 dikk 11es :|w -
Monoton #2353 aztaqqva 11 esbehalok ilyen nincs! -
#2352 :DDDDDDDDDDDD -
#2351 be is b@szna :P
de van olyan jó csapat a barkasz, hogy 2-3 góllal lever egy benfikát -
Monoton #2350 talán nekik szurkolsz !!! -
#2349 hiszek a csodákban -
#2348 nemfog -
Monoton #2347 -
#2346 nah akkor nézzük ahogy kiesik a Barca -
#2345 oléééé ARSENAL!!!
MA TOVÁBB KeLL JUTNOTOK!!!!!
UTÁNA VILLAREAL!!!!!!!!!
Hajrá Reyes!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2344 Hajrá Villareal!!!! -
R9 #2343 Milan sokkal jobban megérdemelte a továbbjutást
:AD:ASDF:ADF:SDAFASD:ASD:ASD:AS:DAADASD_D_ASDASD: -
#2342 mert elvakult vagy -
#2341 nem tudöom mér volt szar játék sztem jó meccs volt!!!!!
És ha jól tudom a focit gólra játszák!!!
FORZA MILAN!!!! -
#2340 ti is lőttetek tegnap szar játékkal 3-t
bárkivel megeshet -
oaken #2339 Nem szerencse volt, ha láttad mindkét mérközést észrevehetted volna, hogy a Milan sokkal jobban megérdemelte a továbbjutást, mint a Lyon.Azért mert nem szimpatizálsz egy csapattal, az még nem jelenti azt, hogy nem jó csapat.
FORZA MILAN! -
#2338 ...Inter most akkor kiesett, hmm? ... :P
Este SAT1 nézés lesz.
-
R9 #2337 nyugi ki esik ma a juve is
bilan meg hihetetlen mekkora f*sz makker csapat -
#2336 hát a Villareal továbbjutása számomra meglepetés. A Milan meccstől kb. ez vártam de ssajnálom a Lyon-t mert jó csapat.
Ma Barcelona és Arsenal továbbjutást várok. -
#2335 Hehh!Kijön megverni Selfisch-t?:P -
SeLFisCH #2334 Ki jön Filipo Inzhagit megverni ?
Meg a Villarealt megszeretgenti ? -
#2333 Mit ittá?Nyugimá....Bizik a csapatában,nem tökre érthetö????Énis biztam Mindigis a Milanban,a leglehetetlenebb idökben is....Ha senki se bizna bennük,nem lennének ott ahol....Nemazé,sztem ti állhatnátok végre le,mékell vkit leszurni,ha szurkol lelkesen a csapatának....????? -
őszinte,bárcsak minden milan drukker ilyen lenne :) -
#2331 hát, a focit gólra játszák ez már csak igy van -
#2330 dehogynem... -
zoral1000 #2329 látom a sok juvésnak sír a szája mert nem jutnak be és ha ők nem akkor a milán se de itt látszik hogy jobb csapat a milán.aki meg azt mondja mák az nézze meg az első meccset ahol lyonnak nem volt helyzete nekünk meg 3 ziccer most a lyonnak 2-3 helyzet nekünk is 2-3 akkor miről beszélünk -
oaken #2328 Hát szerintem sokkal jobb volt a Milan, és összevetve a két találkozót megérdemelten jutott tovább. -
Monoton #2327 A döntőben Villareal - Benfica lesz! -
#2326 ez az Arsenal éve lesz! -
#2325 hát ez a Milan.
nem baj az elődöntőbe jól kikapnak.ha a Benfica jut tovább akkor azért mert kiverték a címvédőt meg a Barcát ha a Barca jut tovább akkor meg byebye.
de az is jó lenne ha eljutnának a döntőbe és ot azn Arsenal szarráverné őket -
Kanál #2324 fu, te joarc vagy )YYYYYYYYY) -
donpedro #2323 Ja igen, és tényleg grat a Villarealnak, nagyon jók voltak, Riquelme meg elképesztő. (Az a lövés szélről, alig hittem a szememnek, ha rágondolok kiráz a hideg.) -
donpedro #2322 Üdv, én speciel régi Milanos vagyok (még a holland időkből), de az nem kérdés, hogy itt ma igazságtalan eredmény született, jobb volt a Lyon (annyira, hogy a végén a gólnál inkább voltam szomorú, mint vidám, Milan-drukker létemre...).
A másik meg az, hogy bár nem nagyon lehetett látni az ismétlésben sem, de a második Milan gólnál, abban a pillanatban, amikor Sevcsenko elrúgta a labdát, sztem Inzaghi lesen volt. Éppenhogycsak, de lesen, kb. 30-40 centivel. Legalábbis nekem úgy tűnt. Szóval szvsz a Milan szabálytalan gólt szerzett a végén, és ha ezt nem adja meg Hauge, akkor nagyjából vége is lett volna a meccsnek. Azon az oldalon egyébként is sokat hibázott az asszisztens, szóval nem is lenne meglepő, ha ezt is elnézte volna.
Mindegy, a lényegen ez nem változtat, szegény Lyon-t nagyon sajnálom. -
#2321 Grat a Villarealnak innentől kezdve nekik szurkolok!