Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerdán Brema-Inter <#eljen><#eljen>

Rudee
Viasat melyik meccseket közvetíti?

Remélem Real-Bayer élõbe lesz <#vigyor0>

Szar Bayern, szar Bayern :)

sztem a 3.kép az már tele van fertõtlenítõkkel,azért olyan!

Z
Totti szerintem is egy balfasz, emelett az egyik legjobb focista is.

Azért azt a barom, erõszakos Ramelowot nem sajnálom. hehehe

Mondjuk Zidane-t megértettem, amikor megtaposta a VB-n (EB-n?) az egyik ellenfelét, mert sokszor úgy csúsznak oda, hogy: Mindegy a labda, csak a lábát találjam el, lehetõleg úgy, hogy meg is sérüljön!!!

Akinek már rúgták így szét a lábát az megérti ezt a "becsúszva szerelni próbáló emberek megtaposása" dolgot.

Nem csoda, hogy Beckham, aki szvsz nagyon-nagyon jó focista volt, is totál idegbeteg, és amikor felmegy fejelni csak a könyökös megy a másik feje felé. A baj az, hogy a bírók sokszor nem fékezik meg a túl keményen játszó játékosokat, és így a sértettek sokszor sokkal durvábban adják vissza, lásd Adriano. Õt is megértem. És az igazság az, hogy nem szabad gecizni fõleg nagypályán, lehetõleg minél hamarabb meg kell torolni az ilyet. Piros, vagy sárga? Tök mindegy! Jobb, mintha tönkremegy a lábad, mert mernek rugdosni. Adrianot nem nagyon fogják már így ütögetni az biztos, mert ilyen pofánverésre nem sokan vágynak! 😄D

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Hentes Bill
TE ÚRISTEN <#guluszem1><#szomoru1>

szánalmas ez a totti. eddig is utáltam, nagyon jól nyomja meg minden, de gyûlölöm a reklamálásaiért, színészkedéseiért, kurvára sportszerûtlen, eb-n mégjobban megutáltam a köpéséért, ráadásul most ez... na ha ezek után leigazolja a Real én frankón magamhoz nyúlok... KURVA ANYÁD TOTTI <#mf3>

Boldog Karácsonyt!

és az õrült Tottika ezért hány meccset fog kapni?

Hentes Bill
<#vigyor>

Boldog Karácsonyt!

Serpa
igaz.
<#idiota>

de

jövõ7en válogatott meccsek, nem?

Serpa
mit közvetítenek jövõ héten ?

tudom
<#eljen><#worship>

Rudee
Kettõt kapott a mákos.

Következõ forduló párosítása:

November 23 kedd:

A Monaco 20:45 Liverpool
A Olympiacos 20:45 Deportivo
B Dynamo Kyiv 20:45 Roma
B Real Madrid 20:45 Leverkusen
C Bayern 20:45 M. Tel-Aviv
C Juventus 20:45 Ajax
D Man. United 20:45 Lyon
D Sparta 20:45 Fenerbahçe

November 24 szerda:

E PSV 20:45 Arsenal
E Rosenborg 20:45 Panathinaikos
F Barcelona 20:45 Celtic
F Milan 20:45 Shakhtar
G Anderlecht 20:45 Valencia
G Bremen 20:45 Internazionale
H Chelsea 20:45 PSG
H CSKA Moskva 18:30 Porto

De már 100% hogy tovább jutott!A csoportból!Utána meg attól fögg kit kapnak,ha a Barcát akkor kiesnek ha mást akkor tovább mennek! 8)

Hentes Bill
+ kap vagy 3 meccset + egyáltalán nem biztos, hoyg továbbjut az Inter 😛

Boldog Karácsonyt!

ja...😞
Most tuti hogy nem Adriano nyeri meg a göllüvõt elrilrás+3 góllal vezet elõtte rud.

DONGUBA
ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud mesternegyest guritott a sparta ellen

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Z
Mindegyik szar. Egyik sem focizott nagypályán, az tuti.

Legidegesítõbb beszólások: "feleslegesen pörgette fel" - na ettõl idegbaj kerülget.

"nagyon magukra húzzák az ellenfelet..." - amikor az egyik csapat nem bír felpörögni, és a másik meg 120%-on megy elõre.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ja az Inter meccsen is olyanokat osztott...Sztem még életébe nem látta Martinsot focizni és osztja hogy õ az ilyeneket mindig beszokta lõni.

Hentes Bill
jajj ne, már megint ez a buzeráns kommentár van, nagyon béna <#levele>

Boldog Karácsonyt!

már tovább jutottunk!

Z
jah! fog még sírni a szája a kicsinek! <#hehe><#zavart1>

majd meglátod... <#wow2>

Z
Jó, nem az orrára, vagy a szeme felé, de az állára ment.

ja sazros anderlecht ellen,majd az Inter ellen legyen nagy!

ráadásul Makaay még ma lõhet párat 😊
mi az hogy "Mr pöcs"? te észnél vagy amikor ilyeneket írsz? qrva jó volt tegnap a werder

/b]Kapuralövések:[/b]

1. Shevchenko Milan 13

2. Henry Arsenal 10

3. Klasnic Bremen 10

4. Ronaldinho Barcelona 9

5. Adriano Internazionale 8

hát olyan mindenes volt 😄
a nyak körül volt!

ja nem.Mr pöcs klasnic vezet.

Gól:
1. Klasnic Bremen 5

2. Adriano Internazionale 4

3. Makaay Bayern 4

4. Drogba Chelsea 3

5. González Panathinaikos 3

Gólpassz:
1. Micoud Bremen 4

2. Wiltord Lyon 4

3. Adriano Internazionale 3

4. Duff Chelsea 3

5. Figo Real Madrid 3

"Duplaöklös az arcba"

"Duplaöklöst nyomott de csak a vállára"

most akkor melyik? <#confused>

Adriano vitte a labdát a csávó ráncigálta a mezét,megállt a csávó arcon vágta,Adriano meg ahogy Z is írta Duplaöklöst nyomott de csak a vállára az meg hátraesett!Legalább tud pihenni,ha jól tudom így is vezeti a góllövõ listát!Mindjárt meg is nézem!

Hentes Bill
az igen 😛

Boldog Karácsonyt!

Z
Duplaöklös az arcba, szembõl. Csípõbõl lõtte! Amúgy szép mozdulat volt. Csak semmi köze a focihoz.

Bár a másik emberke sárgáját nem értem, ui. õ ütött elõször. És nem számít, hogy pofon volt a fejre. Ütött, és kész. Piros lap!

Hentes Bill
kicsit lemaradtam a meccsrõl, micsinált adriano?

Boldog Karácsonyt!

Z
Hasonlóan kéne eljárni, mint Leonardo esetében, a '94-es VB-n...

Csak ez Adriano, és a 2004-es BL.

milyen 5 meccs????
max 3!

Z
Úgy lenne igazságos, ha a Valencia játékosa is kapna eltiltást, ugyanis õ ütött elõször. És ezt figyelembe kell venni, mert ha nem üt, Adriano sem üt!!! Ettõl függetlenül még Adrianonak ját a bünti...sok bünti!

Barca csúcs volt tegnap! Ez a Xavi egy szuperfocista. Minden értelmes akcióban benne volt. Örülök, hogy a sors igazságot szolgáltatott, ugyanis a Milan nem akart focizni egy percet sem. Aki a közönséget is ki akarta szolgálni az csak a spanyol gárda volt.

Rudee
Provokálta persze. Mikor tavaly RC-ra rácsúszott páros lábbal a Demichelis, akkor mi volt? A brazilt tiltották el... Remélem Adriano kap minimum 5 meccset, ha már RC 3-t kapott anno.

😄 Végülis az volt mert provokálta az ellenfél,de 2 ököllel kiütötte
Sztem ez lesz 2-3 meccses elitiltás is.Legalább pihen!Úgyis tovább jutottunk már!

Hentes Bill
mit kapsz ezért mettyú barátunktól 😄

Boldog Karácsonyt!

Rudee
Adriano meg mekkora idegbeteg.

Serpa
nem semmi ez a Ronaldino gyerek.
<#eljen>

és most ...
Inter - Valencia

Pascal Cygan (og) 75 😄

88 Arsenal 1 : 1 Panathinaikos

Serpa
most jobb meccs megy, mint volt az elõzõ.

Z
Eddig jó a meccs, csak "kicsit" erõsebb a Barca...Milan nem is tud rendes helyzetet kidolgozni. Victoriáznak a Milan térfelén. 😄DD

Chelsea nyert 0:1-re Robben góljával!

Rudee
1-1

Serpa
Moszkva - Chelsea

tipp:
1-3