Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként melyik mûholdas adón adnak BLt?, mert most egy darabig nem lesz Viasatunk .
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
a milan amugy is nagycsapat,igy nem meglepetés hogy bucsuztatta öket!
a PSV viszont egy kiscsapat,és ottvan az elõdöntöben!
én,mint semleges szurkolo,inkább a kiscsapatnak szurkolok,a milan eleget nyert már igy is.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A második félidõben is elszántan támadott az új angol bajnok, de a Vörösök védõi nem tudtak hibázni. Dudeknek elõször a 67. percben kellett védenie, akkor is egy távoli szabadrúgás után. A hajrában sem változott a játék, a hazaiak megtartották elõnyüket, és megérdemelten jutottak be a Bajnokok Ligája döntõjébe.
Liverpool-Cherlsea 1-0 (1-0)
G.: Luis Garcia (4.)
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Szar Bayern, szar Bayern :)
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Miért,a vesztes jut tovább? <#buck>#buck>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Never say never!\" W Churchill
de attól még nem kell kritizálni az olasz csapatokat!