Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Hát szerintem is inkább a PSV, a Milan az nem lenne nagy kunszt, de ha az Eidhoven leverné... Az lenne a szép. Mint az EBn a görög gyõzelem.

Egyébként melyik mûholdas adón adnak BLt?, mert most egy darabig nem lesz Viasatunk .

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kicsapet = kiscsapat

én is igy v.ok vele!!! hamár nem a fradi v. az inter v. a barca nyerte meg akkor inkább ey kiscsapet pl. psv

Láma!
"Milan jobban megérdemelné hiszen két nagy csapatott búcsúztatott eddig..."
a milan amugy is nagycsapat,igy nem meglepetés hogy bucsuztatta öket!
a PSV viszont egy kiscsapat,és ottvan az elõdöntöben!
én,mint semleges szurkolo,inkább a kiscsapatnak szurkolok,a milan eleget nyert már igy is.

<#ravasz1><#vigyor3>

én kérek elnézést<#miaz>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

de õ a psv-re mondta hogy .... hogy a milán inkább megérdemelné!!!!!

izé, sztem a Pool is 2 "nagycsapatot" búcsúztatott (Juve, Chelsea)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Sheva
A londoni döntetlen ellenére kevesen mertek volna arra fogadni, hogy a Liverpool kiüti a fontmilliókból összevásárolt Chelsea-t a Bajnokok Ligájából. A fõvárosiak az idei szezonban mutatott magabiztos teljesítményükben, a liverpooliak pedig a hazai közönség segítségében bíztak a meccs elõtt. A találkozó meglepetésre hazai góllal kezdõdött, alig telt el három perc a meccsbõl, mikor Baros remek mozdulatát követõen Luis Garcia lõtt kapura, és bár egyértelmûen a visszajátszásokból sem derült ki, hogy túljutott-e a labda a gólvonalon, a játékvezetõ megadta a találatot. A folytatásban erõlködött a Chelsea, ám a házigazdák hiba nélkül védekeztek, esélyt sem adtak ellenfelüknek a gólszerzésre.
A második félidõben is elszántan támadott az új angol bajnok, de a Vörösök védõi nem tudtak hibázni. Dudeknek elõször a 67. percben kellett védenie, akkor is egy távoli szabadrúgás után. A hajrában sem változott a játék, a hazaiak megtartották elõnyüket, és megérdemelten jutottak be a Bajnokok Ligája döntõjébe.
Liverpool-Cherlsea 1-0 (1-0)
G.: Luis Garcia (4.)

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
a cselzíííí meg így járt! 😄DDD

Sheva
hol érdemelnék meg??? a Milan jobban megérdemelné hiszen két nagy csapatott búcsúztatott eddig...

Narcotic Syntax
hátigen a gol elég necces volt, azaz épphogy nem volt necces mer hálot nemigen ért a labda 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Rudee
Nem véletlenül írtam idézõjelbe, én úgy láttam hogy nem volt bent. Amúgy egyik csapat se tartozik kedvenceim közé, úgyhogy mindegy a továbbjutó kiléte.

Szar Bayern, szar Bayern :)

te hol láttál gólt? télleg látott valaki gólt? legalább a liverpool játékosai úgy érezhetik hogy jogosan mennek tovább...hamár mást ma nem tudtak hozzátenni...pfff...szánalmas...

Láma!
jah, ték!!<#vigyor3>

Láma!
illetve meg..

Láma!
egérdemelnék

Láma!
remélem a psv jut továb

Narcotic Syntax
uhh télleg elirtam😮 valahogy annyira biztos voltam chelsea továbbjutásában 😄 na szal liverpool- eindhoven döntö <#idiota>

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

<#nyes>

"chelsea - milan döntö"

Miért,a vesztes jut tovább? <#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Simán gól volt!

Rudee
Azért kár, hogy egy ilyen "gól" döntött el egy ilyen fontosságú meccset.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sztem jól játszott a Pool és jobban megérdemelték a továbbjutást mint a cselszki

Narcotic Syntax
chelsea - milan döntö ! (bár ezek után lehet a psv is vérszemet kap, hiszen a kisebb csapatoknak is megvan az esélyük...

Narcotic Syntax
gudjohnsen az év ziccerét hagyta ki. GRAT A POOLNAK!

Hangianix
Iszonyu pontatlanul jatszottak. Lattam mas meccsuket es ott minden labda emberhez ment, most meg minden masodikat eladtak.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Szopott a cselszki!!!!!

Sheva
jaja az nyálas lenne

egy gólt 30-ról 😄

Sheva
gogo POOOL Gerardtól még sokat várok

Hátha sikerül a Poolnak!

gabber_saviola
meg kell fingatnia a Poolnak a cselkszikt ........

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
lets go Pool!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#eljen><#worship>

Sheva
VEZET A LIVERPOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Luis Garcia

Sheva
0-0

Sheva
X lett a chelsea-liverpool meccs... 😄DDDD

andriska
Na mi volt?Remélem nyert a Chelsea! <#eplus2>

Sheva
jaja

gabber_saviola
hajráf Pool!

andriska
😄D

Sheva
<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

Breki33
JackDaniels
Nem ronda, csak nekem nagyon védekezõ az angolhoz képest!😊 De vannak nagyon sokan akiknek ez tetszik és ezt is tiszteletben kell tartani.

\"Never say never!\" W Churchill

Sheva
okés én elfogadom h nem szereted az olasz focit!
de attól még nem kell kritizálni az olasz csapatokat!

andriska
És ha nem?A Milan szent és sértehetetlen?
Az olasz foci ronda...

Sheva
ezt remélem csak az Interre értetted...<#zavart1>

andriska
Jaj már...

JackDaniels
Ezt "imádom" az olasz fociban.<#mf2>
Azé' nagyon remélem, hogy nem kell erõlköüdniük a bajnokságban, mert az UEFA kizárja õket jövõre a kupákból. Nem nagyon hiányoznának.😊

\"Never say never!\" W Churchill