10753
Bajnokok Ligája
-
#3430 egyetértek.tényleg szégyen hogy egy olyan csapat ami csalás miatt nem is indulhatott volna megnyerte:\
ezt a dzsimidzsámpot nem zárják egyszer börtönbe? -
#3429 http://www.jimmyjump.com/ -
#3428 :DDDDDDDDD -
#3427 A rendezők meg pont a meccs egyik legfontosabb jelenetét nem mutatták.
Jimmy Jump akcióban! Aki nem tudná kiről is van szó, klikk!
-
Gabe18 #3426 "A 2. félidőben Gerard helyzetén kivül semmit sem tudott a Liverpool felmutatni."
Természetessen a gólig,ami már nagyon későn jött. -
Gabe18 #3425 Benitez taktikája 45 percig volt zseniális.Addig valóban az történt amit a Liverpool akart.Nyomás volt a Milan védelmén,akik nem egy hibát csináltak hátul,gyakorlatilag azt vártam mikor lesz ezek egyikéből gól.De a szabadrúgásgól mindent felboritott.
A 2. félidőben Gerard helyzetén kivül semmit sem tudott a Liverpool felmutatni.Azt meg várni lehtett hogy a Milan az 1-0 tudatában még az eddigieknél is nagyobb erőt fektet a védelemre.Ezért Crouch-ot már leginkább a szünetben be kellett volna hozni,de a 60. perc körül mindenképp. -
North #3424 Benitezen??? Magasan a legjobb taktikát találta ki. Az edzők párharcát simán ő nyerte.
Amúgy tényleg szar meccs volt, de Milan-szurkolóként rohadtul nem érdekel.:) A lefújás után hangulat mindent megér. -
#3423 hát szvsz ennél a tavalyi döntő sokkal jobb volt..(bár nem igazán az én szemszögemből//.-)..kitudja mi lett volna ha a pool talál a végén mégegy gólt és hosszabbításban egész jó meccs lehetett volna...kivéve ha rögtön tizenegyesekre húztak volna -
#3422 Hát nem volt egy jó meccs a tegnapi de azért annyira szar sem. Grat. a Milannak de a Liverpool jobb volt.
A tegnapi döntő összefoglalója itt -
#3421 pfuj, motsok milan... :|
:((((((((((((((((( -
#3420 De szar mecs voltt!
Már bánom beültünk haveri társaságal egy helyre.....
jobb mecsre számitotam mind1 legalább jol bebasztunk hamár a mecs nem voltt az igazi :))) -
#3419 Nem voltam elájulva a Milan teljesítményétől én sem, sőt... Azért grat nekik. -
#3418 Előre is bocsánatot kérek mindkét csapat szurkolóitól, de ilyen pocsék BL döntőt még nem igen láttam... :/ Grat a Milannak ettől függetlenül. Biztos én látom rossz szemmel, úgyhogy kérlek ne kövezettek meg de nekem nem tetszett. -
#3417 érzem egyszer még én is fogok örülni a döntőben a kedvenceimnek :Ddddd -
#3416 Grat a Milannak! :(( -
#3415 ígyvan... -
#3414 pályán megmutattuk... jöhet megint a bundabotrány... ez az este részemről az ünneplésé :} -
#3413 olasz szövetség intézte meg berlusconi papa az enyhítéssel mivel Palermonak kellett volna BLbe indulni :) -
#3412 1:2 szép volt srácok :) -
#3411 és Ők lettek idén a legjobbak Európában -
Gabe18 #3410 A múlt évet jól megbundázó Milan,akinek semmi jogalapja nem volt igy elindulni a sorozatban,végül az egészet megnyerte.
Ezzel aztán jól megmutatta az UEFA,hogyan,milyen úton kell sikert kovácsolni... -
#3409 gratula a Milannak!
ez bizony Benitezen ment el szerintem,eleve a kezdő is szar volt,a csere-taktikája meg... -
lord nihilus #3408 lol :DDDDDDDD - ezt hol álmodta? :D -
ryhdeksan #3407 ez a kommentátor késsz, minden idők legjobb csapata a milan :DDD -
#3406 nahvégre, gatulálok a Milannak! -
#3405 attól, hogy a te kedvenceid szarok voltak az idén, attól nem kell utálni másokat-.-
:asdasdasdasd -
ryhdeksan #3404 góóóól zsíros -
lord nihilus #3403 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
plíííííííííz poool hajráááá -
#3402 1 mák 1 helyzet 2-0 ennyi -
#3401 hááát grat a Milannak, gólra játszák- -
lord nihilus #3400 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( -
#3395 -
lord nihilus #3393 :D:D:D:D -
ryhdeksan #3392 nem küldtél sms-t :D -
#3391 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tudtam vmit elbaszok:Asdadafasf