Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Club Brugge - Bayern
Rapid - Juventus
Arsenal - Ajax
Sparta - Thun
Bremen- Panathinaikos
Udinese - Barcelona
Benfica - Man. United
Villarreal - Lille
Milan - Schalke
PSV - Fenerbahçe
Lyon - Rosenborg
Olympiacos - Real Madrid
Chelsea - Liverpool
Betis - Anderlecht
Rangers - Internazionale
Artmedia - Porto
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Torinóban az öreg hölgy becézést a szurkolók találták ki, nem azok akik utálják a Juvét. Na most Madridban Margit nevet egy szurkoló sem adott a csapatnak, így teljesen jogos a felháborodás.
Amúgy én azt mondom, hogy a gól szép volt, pimasz volt, hatalmas volt, és bármelyik csapat megette volna a világon, mert egyrészt ilyen helyzetfelismerésre egyáltalán nem lehet számítani, másrészt ez még edzésen is jó ha 10-bõl 1-szer bejönne neki, avagy mák is kellett hozzá. Mindazonáltal a forduló gólja!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Sztem abban amit írtam semmi erõteljesebb hangú indulatos hozzászólás nem volt
Ha elfogulatlan lennél ezt teis felfognád.
Ezzel szemben elkeztés személyesgetni, utasítgatni.
Nem házigazdához méltó elfogult hatalommal való visszaélés.
Ennyi.
képzeld el, mindenki ilyen stílusban fórumozna, mi lenne a topicból. de tudod mit? fejezzük be, és a jövõben kerüljük az ilyen hozzászólásokat, ennyi
de mivel látom sokan nincsenek tisztában a fogalmakkal
flame
kritika, ellenvélemény, nemtetszés stb. erõteljesebb hangú esetleg indulatos kifejezése az elektronikus levelekben esetleg fórumokban ; ennek különösen heves és hosszan elhúzódó, nyilvános levélváltásokban megjelenõ változata a "flame-war"
Te mint Juve-s tudod ha valaki öreg hölgyet ír nem fogok rögtön törölni és rinyálni........
Ez a BL topik nem itt kell a másik csapatot fikázni!
Azokat lehet privátban esetleg a csapat topikjában.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
csak az a különbség , hogy én nem törlök indok nélkül
és nem csinálok egy normális topicból szart
Amúgy az vagyok aki mindig megvert 2003-bnan PP

2.a flém, az amit most te mûvelsz.
3.nem is mondtam, hogy jelenleg a Real a legjobb csapat a világon
4.inkább te vagy a nevetséges
5.fejezd már be végre