Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
10.000!!!! 😄
hát a tegnapi meccs tipikusan példázta milyen kegyetlen néha a foci.

Ronaldo meg tényleg nagy játékos, és tényleg végtelenül önzõ egoista fazon, jól mondta a müncheni csóka. Tényleg kiváncsi vagyok mi van, ha nem lõ gólt, lehet fel se megy átvenni a trófeát annyira bedurcázott volna?
Lacee86
Na, igen, ez egy meccs volt. Csak hát az Atletico pechje (=a Real szerencséje), h éppen a döntõ.
Azért a bajnokságban csak több pontot gyûjtöttek a matracosok, mint a Real. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Az Atletico egyszerûen nem volt elég rutinos ahhoz hogy egy BL döntõt megnyerjen. Fejben nem bírták a végét a Real klasszisai ellen.
És Simeone óriásit hibázott Costa kezdetésével. Az a csere aranyat ért volna a 90 perc hosszabbításában, de neki el kellett lõnie ilyen hülyeségre hogy Costa játszhasson 10 percet. Itt megint azt mondom, egy rutinos, "dörzsölt" edzõ meg sem próbál ilyet egy BL döntõn. Fõleg hogy alig egy hete a Barca ellen ugyanez volt. És itt Costa felelõssége is elõjön, mert neki aztán fõleg tudnia kellett hogy nem fog tudni játszani...

De az kabaré, hogy a Real gyakorlatilag 3 Ramos szöglet fejessel lett BL gyõztes. Mert a Bayern-t is azzal intézték el gyakorlatilag, és tegnap is az hozta vissza õket az életbe.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lacee86
Sajnálom nagyon az Atletico-t, de sajnos a foci az ilyen. Az utolsó másodpercig ott kell lenni a pályán. 5 perc hosszabbítás szerintem is túlzás volt, de a gól a 93. percben született, így igazából ennek nincs jelentõsége. A hosszabbítást jobban bírta a Real fejben, ennyi kellett, és nyertek. A 11-est biztos, h nem fújtam volna be a végén.
A Real megérdemelten nyert, hisz több gólt lõtt, de ha azt vesszük, h egy 5x akkora értékû a kerete az egyik csapatnak, mint a másiknak, és ilyen döntõt látunk, akkor bizony nagyon árnyalt a kép. Nekem jelenleg így is úgy is az Atletico a legszimpibb spanyol csapat.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Jojo, akkor ha mar felkerdeztel dobd a címed privátba. Ne szemeteljuk tovabb a topicot, mert kar beled az írott szó.

Ezt benézted már régen nem ott lakom😄DD le vagy maradva kispajtás

Amúgy látszik, hogy a benned érzett ellenszenv is dolgozik ellenem és az érvrendszered fõleg erre építetted...majdnem minden második hsz-ed szapulás én meg be sem szóltam neked szinte, csak annyit, hogy fogd be, mert szándékosan felingerelsz.😄 Nem jött össze, már lehiggadtam a véleményeim pedig tartom...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Csepelre menjek anyadhoz, meg ott laksz nem?

Nehezebb???

Milan, Barcelona, Chelsea...

csupa nagy név korábbi BL gyõztesek, BL esélyesek...igaz idén a Milanban nem volt benne

Maradjunk akkor annyiban, hogy egyikük dolga se volt könnyebb...ellenben a Reál a Dortmund ellen majdnem elbaltázta...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dortmund elleni második meccsen semmiképp...üres kapura kihagyta a kazah a helyzetet...hosszabbításnál bármi lehetett volna, de ez múlt...

Bayern csúnyán kiesett a kontrajáték okán, persze az se tetszett, de azt is elnéztem...

mai napot viszont nem érdemelte meg a Real és ez marad a véleményem teljesen mindegy mivel próbálsz ellenezni és kikészíteni

ha ilyen keményen osztasz akkor lejátszhatjuk élõben is...

Nyilvan nem lehetett könyebb, mikor nehezebb volt. Akkor milyen igazságot kellett volna szolgaltatnia sorsnak? Mar a Dortmund es a Bayern ellen is azt bizonygattad, hogy a real nem erdemelte meg a gyõzelmet, es mar akkor is kirohogott mindenki. Szerintem tovabb ne egesd magad, inkabb sird tele a kispárnát.

Te meg nem figyelsz, amiket írok, hogy a Real dolga se volt könnyebb...ZÁRÓJELES MEGJEGYZÉS...

Az Atleticonak egyébiránt volt helyzete, ami szintúgy befelé pattanhatott volna, mint ahogy Bale 2 helyzete is...

72. percig nem voltak sehol...2 csere után indultak be fokozatosan, támadásépítés és feltolt középpálya a Realnál, ami egyfajta kockázattal is járt, de a gól ennek ellenére Baleben volt benne és az Atletico tökéletesen ellátta a feladatát...Chelseahez képest még azt se lehetett rájuk mondani, hogy megölték a futballt...ugyan szabálytalankodtak, de ez a fajta belemagyarázás, hogy rúgdosódtak nem igaz...ez csak a Reál drukkerek agy szüleménye fogadd el...

Hol volt mezonyfolenyben? Ne viccelj mar, nezd vissza a statisztikákat. Hja hogy a Realnak könyebb dolga volt, vegulis a tavalyi két dontost verte ki. Tenyleg egy korlátolt vicc vagy.

73. percig az Atletico mezõnyben a Reál felett járt...erõnlétük alapján elfogytak ennek ellenére a meccsen nyújtott teljesítményük okán megérdemelték volna...ha meg az egész szezont és a sorsolást vesszük figyelembe, hogy kiket ütöttek ki (bár a Realnak se volt könnyû dolga aláírom 2 német csapatot is kiütöttek), akkor is egy hajszállal igazságot szolgáltathatott volna a sors...és, ha Ramos befejeli a 83. percben egy büdös szót nem szólok...legyintek akkor is, de nem akadtam volna ki ennyire...Simeone reklamációja is teljesen jogos...Atletico játékosok egyáltalán nem fetrengtek nem a színészkedésé volt a fõszerep a mai döntõben...mégcsak sérülések sem voltak

Az AtmA-nak nem volt egy kidolgozott helyzeten a meccsen. Szereztek egy gólt, de az sem az Õ nagyságukat bizonyítja, hanem, hogy Iker, még mindig nem tudja, mikor kell kifutni. Onnantól kezdve jött a szokásos AtmA foci. Szûrjük a középpályát, és felbaszkodunk mindenkit. Várható volt hogy elfáradnak. A Real a második félidõben folyamatosan dolgozta ki a helyzeteket, csak rendre elbaszták, fõleg az általad kiemelt Bale volt az aki 2-3 at simán vághatott volna.

lehiggadtam, de a mai éjszakám tönkre van téve...fõleg a legvégén a 4-1 utáni jelenet...

utolsó 20 perc és a Marcelo, Isco csere...

ennek ellenére Bale dolgozta ki a legnagyobb helyzeteket, Di Marianak is voltak jó megindulásai a 2. gól ebbõl született, de akkor már mindegy volt elkészültek az erejükkel a matracosok

Kaplan
Ki volt centizve, de ha másik oldalról nézzük akkor megérdemelték. Kaptak egy gólt még az elején, az Atletico leparkolt a busszal a kapujuk elé (Ez lett a vesztük.), elkészültek az erejükkel és a legutolsó pillanatban hagyott ki a figyelem. Egyértelmûen ezen dõlt el a meccs.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Érdekes Kaplan fórumtárs normálisan tud fórumozni vele el lehet beszélgetni ti pedig rögtön haraptok, ha valaki kissé durván ellenvéleményt formál😊

olvasottabb vagyok e téren, mint te kockafej

Minden támadószellemû játékos a pályán volt, de könyörgöm ne a 94. percben nyerjék meg a meccset egy "kupatörõ" Ramos fejes góllal...lincseljetek meg, de nem érdemelték meg...

ezekkel az üres támadásokkal pedig nem hatsz meg semmi köze a témához Pukikám

Különc
Te viszont fociguru vagy igaz? Jeez...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

" bemákolt fejes góllal nyertek" - ja, hát végülis az atletico gólja nem volt bemákolt

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Mi volt a mák abban a fejesben?
Nézd már vissza te barom.
http://videa.hu/videok/sport/real-madrid-vs.-atletiko-1-HdlMYxPaPlxOO2Ca?start=8.364
Mozgott a labdára és helyezte. Ehhez képest az atleti gólja egy igazi malac volt, amit Iker adott nekik.
A Real a második félidõben végig brusztolt hogy meglegyen a gól. Mit néztél a Cseh kettõt?
Azért mert nem fosom szét az összes topikot baromságokkal mint te, szerintem nálad még anyám is jobban ért a focihoz.
Nyilván csíp a pisi mert mert az összes csapatot kiszopatta a Real, akinek drukkoltál, de tanuld meg kezelni a frusztraltsagodat. Vagy ez az aszexualitásodból fakad?

Bejött Ancelotti taktikája dehogy pont megint a végén és szintén szögletbõl...döbbenet...

és fõleg az, hogy 4-1 lett a vége

Tényeket írtam...Hosszabb a Real Madrid kispadja...

ennek ellenére egy bemákolt fejes góllal nyertek és Bale-n kívül senkiben nem volt benne a gól mit nem lehet ezen érteni? Mi ezen az elfogultság? Én úgy érzem az Atletico jobban megérdemelte volna a gyõzelmet...amúgy meg mindig ideges vagyok a hosszabbítás után szerzett gólok tekintetében... egy Ramos fejes pff...

te meg jó lenne, ha befejeznéd a szapulásomat, mert sosem láttalak itt, nem vagy itt akkora fociguru, hogy ilyen és ehhez hasonló kijelentéseid legyenek...

Kaplan
A jobban akarta a sikert, és jobban akart focizni nálam nem ugyanaz. Azzal is jobban akarhatod a sikert ha csúszol-mászol, nincs nálad a labda hanem mindent kivédekezel, ám az nem a klasszikus értelemben vett focizni akarás.

Ha van igazság akkor Atletico nyer, ezt én is aláírom, de sajnos nem mindig nyer a jó, és az igazság.

Mindkét csapat megérdemelte a kupagyõzelmet, a Real azért mert hatalmasat ment ebben a szezonban, az Atletico meg a küzdeni akarás és a hatalmas szív végett. Ahogy esik úgy puffan, hát most így esett... 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Az a baj, hoyg egy elfogult gyökér vagy. Amivel nem is lenne baj, ha mellette nem lennél nyilvánvalóan segg hülye a focihoz, és nem szakértenél folyamatban

Fogd már be a pofád

Azzal nem értek egyet, hogy a Real jobban szerette volna a sikert. Az Atletico ugyanolyan mértékben szerette volna a sikert...Real kispadja hosszabb volt, de, ha van igazság kihúzza az Atletico...1-2 Bale helyzeten kívül semmi nem termett a rendes játékidõben...

és még akkor még Roni egy bûngyenge meccs után veri a mellét egy belõtt 11-es után felháborító...

ugyanolyan "fergetegesen" játszott, mint a 2008-as döntõben...

Sírás után, neked jobban kell az alvás úgy érzem.

Kaplan
Melyik állításomat cáfoltad meg? Hogy a Real akart ma jobban focizni, vagy, hogy egyéni kvalitásokban jobbak az Atleticonál? Mert most úgy érzem egy kicsit, hogy szövegértelmezési problémák miatt reflektálsz érthetetlen módon arra amit én írtam.

Továbbra is pártatlan vagyok.

feküdj le szia...

Te egy buta gyökér vagy.

nem...

Realnál Bale volt ott ma fejben, a többiek hulladékok voltak...

nevetséges és igazságtalan végeredmény a hosszabbítást pedig évek óta fújom, hogy a bírók eltúlozzák!!!!

ÁÁÁÁÁÁ

93. perc

ÁÁÁÁ

Kaplan
Pontosan az ilyeneket tudja áthidalni az elõbb említett két dolog. Mibe próbáltál most belekötni? 😊

Hit és akarat? Az persze nem számít hogy a két csapat költségvetése nem ugyanaz...

mert fekete...és ugye 'no racism' a jelszó az utóbbi években

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Kaplan
Azért mert lépni nem bírnak már az Atletico játékosai.

Kaplan
Hát a legnagyobb tiszteletem a pályán lévõ 22 embernek. Mindenki elkészült az erejével, az Atletico pedig a szimpatikus vesztes, én is nagyon sajnálom õket. De ha racionálisak maradunk, azért a Real ma többet akart focizni és egyéni kvalitásokban is a másik madridi csapat felett jár.

Van amikor elég a hit és az akarat, ma úgy tûnik ez nem volt elég.

SLICK
de bunkó vagy

Zenszkij
de nem értem mért nem rúgják fel ezt a göndörhajú bantut

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mor3llo
nagyon sajnálom az Atletit 😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kaplan
Éppen hogy befért...

SLICK
lényegtelen, minden csapat húzná az idõt ennyivel a vége elõtt a vezetés birtokában, egyébként meg, mindkét csapat egyformán megérdemli a végsõ sikert, mind a ketten nagyot mentek a szezonban. Itt már egyesekbõl csak az utálat beszél, mert már nekik csak ez maradt 😄

Milyen 3 perc röhögtesd már ki magadat.

Lesprintelsz megszakításokkal 12 km-t, majd kapsz egyet lendületbõl a lábadra megnézném mit csinálsz.
ProGabe
Szóval az, hogy az Atletico játékosok 3 percig fetrengenek, belefér. Az már nem, hogy a hosszabbítás harmadik percében születik egy megérdemelt gól?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kaplan
Pártatlan vagyok, nem figyeltem azt, hogy a hosszabbítás mértéke mennyire jogos. Csak a helyzetekre kaptam fel a fejem, viszont mint pártatlan nézõ, minél több izgalmat, vért-verejtéket és kiélezett büntetõpárbajt akarok! 😄

Breki33
mákos margit