Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ronaldo meg tényleg nagy játékos, és tényleg végtelenül önzõ egoista fazon, jól mondta a müncheni csóka. Tényleg kiváncsi vagyok mi van, ha nem lõ gólt, lehet fel se megy átvenni a trófeát annyira bedurcázott volna?
Azért a bajnokságban csak több pontot gyûjtöttek a matracosok, mint a Real. 😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
És Simeone óriásit hibázott Costa kezdetésével. Az a csere aranyat ért volna a 90 perc hosszabbításában, de neki el kellett lõnie ilyen hülyeségre hogy Costa játszhasson 10 percet. Itt megint azt mondom, egy rutinos, "dörzsölt" edzõ meg sem próbál ilyet egy BL döntõn. Fõleg hogy alig egy hete a Barca ellen ugyanez volt. És itt Costa felelõssége is elõjön, mert neki aztán fõleg tudnia kellett hogy nem fog tudni játszani...
De az kabaré, hogy a Real gyakorlatilag 3 Ramos szöglet fejessel lett BL gyõztes. Mert a Bayern-t is azzal intézték el gyakorlatilag, és tegnap is az hozta vissza õket az életbe.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A Real megérdemelten nyert, hisz több gólt lõtt, de ha azt vesszük, h egy 5x akkora értékû a kerete az egyik csapatnak, mint a másiknak, és ilyen döntõt látunk, akkor bizony nagyon árnyalt a kép. Nekem jelenleg így is úgy is az Atletico a legszimpibb spanyol csapat.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amúgy látszik, hogy a benned érzett ellenszenv is dolgozik ellenem és az érvrendszered fõleg erre építetted...majdnem minden második hsz-ed szapulás én meg be sem szóltam neked szinte, csak annyit, hogy fogd be, mert szándékosan felingerelsz.😄 Nem jött össze, már lehiggadtam a véleményeim pedig tartom...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Milan, Barcelona, Chelsea...
csupa nagy név korábbi BL gyõztesek, BL esélyesek...igaz idén a Milanban nem volt benne
Maradjunk akkor annyiban, hogy egyikük dolga se volt könnyebb...ellenben a Reál a Dortmund ellen majdnem elbaltázta...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bayern csúnyán kiesett a kontrajáték okán, persze az se tetszett, de azt is elnéztem...
mai napot viszont nem érdemelte meg a Real és ez marad a véleményem teljesen mindegy mivel próbálsz ellenezni és kikészíteni
ha ilyen keményen osztasz akkor lejátszhatjuk élõben is...
Az Atleticonak egyébiránt volt helyzete, ami szintúgy befelé pattanhatott volna, mint ahogy Bale 2 helyzete is...
72. percig nem voltak sehol...2 csere után indultak be fokozatosan, támadásépítés és feltolt középpálya a Realnál, ami egyfajta kockázattal is járt, de a gól ennek ellenére Baleben volt benne és az Atletico tökéletesen ellátta a feladatát...Chelseahez képest még azt se lehetett rájuk mondani, hogy megölték a futballt...ugyan szabálytalankodtak, de ez a fajta belemagyarázás, hogy rúgdosódtak nem igaz...ez csak a Reál drukkerek agy szüleménye fogadd el...
ennek ellenére Bale dolgozta ki a legnagyobb helyzeteket, Di Marianak is voltak jó megindulásai a 2. gól ebbõl született, de akkor már mindegy volt elkészültek az erejükkel a matracosok
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ezekkel az üres támadásokkal pedig nem hatsz meg semmi köze a témához Pukikám
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nézd már vissza te barom.
http://videa.hu/videok/sport/real-madrid-vs.-atletiko-1-HdlMYxPaPlxOO2Ca?start=8.364
Mozgott a labdára és helyezte. Ehhez képest az atleti gólja egy igazi malac volt, amit Iker adott nekik.
A Real a második félidõben végig brusztolt hogy meglegyen a gól. Mit néztél a Cseh kettõt?
Azért mert nem fosom szét az összes topikot baromságokkal mint te, szerintem nálad még anyám is jobban ért a focihoz.
Nyilván csíp a pisi mert mert az összes csapatot kiszopatta a Real, akinek drukkoltál, de tanuld meg kezelni a frusztraltsagodat. Vagy ez az aszexualitásodból fakad?
és fõleg az, hogy 4-1 lett a vége
ennek ellenére egy bemákolt fejes góllal nyertek és Bale-n kívül senkiben nem volt benne a gól mit nem lehet ezen érteni? Mi ezen az elfogultság? Én úgy érzem az Atletico jobban megérdemelte volna a gyõzelmet...amúgy meg mindig ideges vagyok a hosszabbítás után szerzett gólok tekintetében... egy Ramos fejes pff...
te meg jó lenne, ha befejeznéd a szapulásomat, mert sosem láttalak itt, nem vagy itt akkora fociguru, hogy ilyen és ehhez hasonló kijelentéseid legyenek...
Ha van igazság akkor Atletico nyer, ezt én is aláírom, de sajnos nem mindig nyer a jó, és az igazság.
Mindkét csapat megérdemelte a kupagyõzelmet, a Real azért mert hatalmasat ment ebben a szezonban, az Atletico meg a küzdeni akarás és a hatalmas szív végett. Ahogy esik úgy puffan, hát most így esett... 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
és még akkor még Roni egy bûngyenge meccs után veri a mellét egy belõtt 11-es után felháborító...
ugyanolyan "fergetegesen" játszott, mint a 2008-as döntõben...
Továbbra is pártatlan vagyok.
Realnál Bale volt ott ma fejben, a többiek hulladékok voltak...
nevetséges és igazságtalan végeredmény a hosszabbítást pedig évek óta fújom, hogy a bírók eltúlozzák!!!!
93. perc
ÁÁÁÁ
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Van amikor elég a hit és az akarat, ma úgy tûnik ez nem volt elég.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lesprintelsz megszakításokkal 12 km-t, majd kapsz egyet lendületbõl a lábadra megnézném mit csinálsz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.