10753
Bajnokok Ligája
-
#4555 am birom a chelseat meg minden, de ezek a játékosok...1szerüen nem értem...alighanem Európa 1etlen csapata, amelyik összeveri az ellenfelet, ha a bíró 11est itél amikor vki nyújtott kézze belever a labdába... -
#4554 2 éve valóban kellett, h a Barca döntetlent játszon. Tavaly viszont egyértelmű fölényben játszottunk, szóval ez nem más(ok)on múlott.
Visszasírom a 2001-2002-es idényt. Az volt az IGAZi REAL! Gyakorlatilag ellenfelünk nem volt akkor. -
#4553 nos, szerintem tavaly a Real megérdemelte volna a továbbjutást, és személy szerint igazságtalannak éreztem, hogy kiestek, de azt gondolom, ez a mai pofon a számukra a kellő válasz volt arra a nagy szemétre, ami felhalmozódott körülöttük mostanában. Calderon, aki szerintem botrányos volt, amit produkált, plusz szerintem a Real már egy jó ideje bőven nem méltó a hírnevéhez...már egy jó két éve, nem fociznak különösebben szépen, ennek ellenére nyertek két bajnokságot, de azért mindenki engedelmével had jegyezzem meg, hogy abban a Barca oroszlánrészt vállalt...
-
#4552 mindig is a szinességet szerettem a BL-ben ha 4 angol lesz ott akkor tökönszúrom magam :| holnap szurkolok az Internek és a Romanak még ha az olaszokat se szeretem.. :D -
#4551 Pedig volt spanyol házidöntő is egyszer, 2000ben asszem Real-Valencia, dátum nem biztos de volt az tuti. -
campy #4550 jó mondhatnád azt is 2003: 3 olasz volt az elődöntőben és volt egy nagyon unalmas Milan - Juve döntő... -
campy #4549 ott 2 spanyol csapat volt a 4 között...de legalább nem spanyol házidöntő volt hanem egy angol és egy spanyol döntő... -
#4548 Tudom, csak én mindig így írom. -
#4547 2006 nem volt unalmas mi? -
campy #4546 egyébként pedig a Milyen nem pontos j hanem ly... -
campy #4545 jó tudod az a baj h elveszik az ember szórakozását...először is a Viasat 3-ról átmennek TV6-ra vagy mire:S semmilyen meccset nem láthattam a UPC miatt...szemétség aztán pedig már vagy 2 éve figyeld csak->2007: Milan - Manchester, Liverpool - Chelsea döntő: Liverpool - Milan itt legalább a Milan nyerte!!
2008: Chelsea - Liverpool (fő a változatosság), Manchester UTD- Barcelona döntő: Chelsea - Manchester UNALMAS!!! -
#4544 Nem is lehet ugy tudom, amugy meg mijen évek óta?:D Tavaly óta max a legjobbak. Előtte még volt olyan hogy az olasz csapatok voltak a legjobbak, meg olyan mikor a spanyolok, örökké semmi nem fog tartani ugyse. -
pinnacle #4543 A Bayern szar passzban volt, a szurkolók meg a vezetőség verte a tamtamot.
Most volt esély, kicsit kiengesztelni őket, miért ne tennék.
-
campy #4542 franc kivan h mindig én vagyok a kisebbség... -
campy #4541 te nem fogod fel h évek óta szarul csinálják a dolgokat??? miért nem sorsolhatják ugy őket össze a 16-ban?? -
#4540 be kell látni, a Real itt kurvára nem is érdemelte volna meg a továbbjutást. Ilyen impotens játékkal nem is lehet várni semmit.
Tény, hogy a Liverpool a egyik legférgebb csapat a világon, de szó szerint oktattak minket ma... Talán a Sportingot meg tudták volna verni -
#4539 te se tudod mit beszélsz
azért mert az angol csapatoknak mostanába jól megy a bl-be ezért máris tönkreteszik?
lol -
#4538 Te sorsolsz?:D -
campy #4537 hányingerem van tőlük évek óta tönkreteszik a BL-t emiatt nem sorsoljuk őket össze a 16 ban sem pfff... hát itt az eredmény tessék... -
#4536 -
#4535 nagyon megy az angoloknak mostanában, ott legalább értenek a focihoz némiképp. -
#4534 FT Liverpool 4 - 0 Real Madrid 5-0-al a Liverpool
ez durvább mint a bayern!
sajnálom a realt, 5 éve nem tudnak továbbjutni a nyolcaddöntőn -
campy #4533 itt a lé a tét... -
#4532 jóvan akkor, örüljél hogy nyert a csapatod. -
#4531 ha az inter ütné így ki az mu-t nem mondaná ezt -
#4530 Na vége.
Eredmények:
FT Bayern Munich 7 - 1 Sporting Lisbon tj. 12-1-el a Bayern.
FT Juventus 2 - 2 Chelsea 3-2-vel a Chelsea.
FT Liverpool 4 - 0 Real Madrid 5-0-al a Liverpool.
FT Panathinaikos 1 - 2 Villarreal 3-2-el a Villareal.
-
#4529 pedig ebben én is egyet értek, egy 2-0 bőven elég lett volna...
amúgy bámulatosak az angol csapatok :S se Real, se Juve nem tudja megállítani őket, és szerintem holnap hasonló sorsa jut az Inter is. -
#4528 Miért kellett volna leállniuk? Ezt a játékot gólra játszák....Milyen határ? :D Ne röhögtesd már ki magad... -
#4527 He, taknyos te mit képzelsz magadról? Kit küldesz te el a franca ember? Hogy jösz te egyáltalán ehez? Vegyél már vissza, nem a haveroddal beszélsz, egy szót nem szóltam hozzád meg azt sem tudom kivagy, szóval állítsál magadon. Nem mondtam hogy baj, hogy túl jól játszanak, de 5-0 után ennyire megalázni az ellenfelet.. Persze annyira nem érdekel, de a sportingot sajnálom. -
#4526 Sok gól született azért. Összesített eredmények:
12-1
2-3
5-0
2-3 -
campy #4525 basszus komolyan mondom ilyen nyámnyila népséggel még nem találkoztam itt nektek már az sem jo ha egy csapat tul jol játszik...menj a francba -
#4524 :D nagyon komoly....ezek után nem lennék a következő ellenfél bőrében xd -
campy #4523 12-1 szép volt Bayern de sajnálom a Sportingot legalább eljutottak a 16 csapat közé ami szép dolog... -
#4522 mekkora hülyeséget beszélsz -
#4521 Azért a Bayernek szólhatott volna vki a meccs előtt, hogy már az első meccsen eldőlt a továbbjutás. Nem tudom mi szükség van így porig alázni az ellenfelet ugy hogy az első meccset 5-0-ra nyerták. Persze tudom ha megy a játék akkor játszani kell, de azért ennyire nem kéne megalázni őket:( Persze Bayern sokkal jobb csapat az is igaz. De azért tudni kéne hol a határ... Sajnálom a sportinhot, nem lennék a szurkolóik helyében:S -
#4520 Na Sporting kiugrott egy hétre Münchenbe:D Nem gondoltam volna hogy ilyet mondhatunk idén is:D -
#4519 Erre szavak nincsenek. -
#4518 88' Bayern Munich 7 - 1 Sporting Lisbon
:DDDDDDdd -
#4517 4-0. Real nagyon kikap. -
#4516 11-1-re áll a Bayern:D