10753
Bajnokok Ligája
  • PatBate
    am birom a chelseat meg minden, de ezek a játékosok...1szerüen nem értem...alighanem Európa 1etlen csapata, amelyik összeveri az ellenfelet, ha a bíró 11est itél amikor vki nyújtott kézze belever a labdába...
  • SLICK
    2 éve valóban kellett, h a Barca döntetlent játszon. Tavaly viszont egyértelmű fölényben játszottunk, szóval ez nem más(ok)on múlott.
    Visszasírom a 2001-2002-es idényt. Az volt az IGAZi REAL! Gyakorlatilag ellenfelünk nem volt akkor.
  • PatBate
    nos, szerintem tavaly a Real megérdemelte volna a továbbjutást, és személy szerint igazságtalannak éreztem, hogy kiestek, de azt gondolom, ez a mai pofon a számukra a kellő válasz volt arra a nagy szemétre, ami felhalmozódott körülöttük mostanában. Calderon, aki szerintem botrányos volt, amit produkált, plusz szerintem a Real már egy jó ideje bőven nem méltó a hírnevéhez...már egy jó két éve, nem fociznak különösebben szépen, ennek ellenére nyertek két bajnokságot, de azért mindenki engedelmével had jegyezzem meg, hogy abban a Barca oroszlánrészt vállalt...
  • Rockynhooo
    mindig is a szinességet szerettem a BL-ben ha 4 angol lesz ott akkor tökönszúrom magam :| holnap szurkolok az Internek és a Romanak még ha az olaszokat se szeretem.. :D
  • ForzaInter
    Pedig volt spanyol házidöntő is egyszer, 2000ben asszem Real-Valencia, dátum nem biztos de volt az tuti.
  • campy
    jó mondhatnád azt is 2003: 3 olasz volt az elődöntőben és volt egy nagyon unalmas Milan - Juve döntő...
  • campy
    ott 2 spanyol csapat volt a 4 között...de legalább nem spanyol házidöntő volt hanem egy angol és egy spanyol döntő...
  • ForzaInter
    Tudom, csak én mindig így írom.
  • Rolka
    2006 nem volt unalmas mi?
  • campy
    egyébként pedig a Milyen nem pontos j hanem ly...
  • campy
    jó tudod az a baj h elveszik az ember szórakozását...először is a Viasat 3-ról átmennek TV6-ra vagy mire:S semmilyen meccset nem láthattam a UPC miatt...szemétség aztán pedig már vagy 2 éve figyeld csak->2007: Milan - Manchester, Liverpool - Chelsea döntő: Liverpool - Milan itt legalább a Milan nyerte!!
    2008: Chelsea - Liverpool (fő a változatosság), Manchester UTD- Barcelona döntő: Chelsea - Manchester UNALMAS!!!
  • ForzaInter
    Nem is lehet ugy tudom, amugy meg mijen évek óta?:D Tavaly óta max a legjobbak. Előtte még volt olyan hogy az olasz csapatok voltak a legjobbak, meg olyan mikor a spanyolok, örökké semmi nem fog tartani ugyse.
  • pinnacle
    A Bayern szar passzban volt, a szurkolók meg a vezetőség verte a tamtamot.

Most volt esély, kicsit kiengesztelni őket, miért ne tennék.

• campy
    franc kivan h mindig én vagyok a kisebbség...
  • campy
    te nem fogod fel h évek óta szarul csinálják a dolgokat??? miért nem sorsolhatják ugy őket össze a 16-ban??
  • SLICK
    be kell látni, a Real itt kurvára nem is érdemelte volna meg a továbbjutást. Ilyen impotens játékkal nem is lehet várni semmit.
    Tény, hogy a Liverpool a egyik legférgebb csapat a világon, de szó szerint oktattak minket ma... Talán a Sportingot meg tudták volna verni
  • Rolka
    te se tudod mit beszélsz
    azért mert az angol csapatoknak mostanába jól megy a bl-be ezért máris tönkreteszik?
    lol
  • ForzaInter
    Te sorsolsz?:D
  • campy
    hányingerem van tőlük évek óta tönkreteszik a BL-t emiatt nem sorsoljuk őket össze a 16 ban sem pfff... hát itt az eredmény tessék...
  • Rolka
  • SLICK
    nagyon megy az angoloknak mostanában, ott legalább értenek a focihoz némiképp.
  • Rolka
    FT Liverpool 4 - 0 Real Madrid 5-0-al a Liverpool
    ez durvább mint a bayern!
    sajnálom a realt, 5 éve nem tudnak továbbjutni a nyolcaddöntőn
  • campy
    itt a lé a tét...
  • ForzaInter
    jóvan akkor, örüljél hogy nyert a csapatod.
  • Rolka
    ha az inter ütné így ki az mu-t nem mondaná ezt
  • ForzaInter
    Na vége.

Eredmények:

FT Bayern Munich 7 - 1 Sporting Lisbon tj. 12-1-el a Bayern.
    FT Juventus 2 - 2 Chelsea 3-2-vel a Chelsea.
    FT Liverpool 4 - 0 Real Madrid 5-0-al a Liverpool.
    FT Panathinaikos 1 - 2 Villarreal 3-2-el a Villareal.
  • Yulcsa
    pedig ebben én is egyet értek, egy 2-0 bőven elég lett volna...
    amúgy bámulatosak az angol csapatok :S se Real, se Juve nem tudja megállítani őket, és szerintem holnap hasonló sorsa jut az Inter is.
  • 5w0rdf15h
    Miért kellett volna leállniuk? Ezt a játékot gólra játszák....Milyen határ? :D Ne röhögtesd már ki magad...
  • ForzaInter
    He, taknyos te mit képzelsz magadról? Kit küldesz te el a franca ember? Hogy jösz te egyáltalán ehez? Vegyél már vissza, nem a haveroddal beszélsz, egy szót nem szóltam hozzád meg azt sem tudom kivagy, szóval állítsál magadon. Nem mondtam hogy baj, hogy túl jól játszanak, de 5-0 után ennyire megalázni az ellenfelet.. Persze annyira nem érdekel, de a sportingot sajnálom.
  • fsgh
    Sok gól született azért. Összesített eredmények:

12-1
    2-3
    5-0
    2-3
  • campy
    basszus komolyan mondom ilyen nyámnyila népséggel még nem találkoztam itt nektek már az sem jo ha egy csapat tul jol játszik...menj a francba
  • 5w0rdf15h
    :D nagyon komoly....ezek után nem lennék a következő ellenfél bőrében xd
  • campy
    12-1 szép volt Bayern de sajnálom a Sportingot legalább eljutottak a 16 csapat közé ami szép dolog...
  • Rolka
    mekkora hülyeséget beszélsz
  • ForzaInter
    Azért a Bayernek szólhatott volna vki a meccs előtt, hogy már az első meccsen eldőlt a továbbjutás. Nem tudom mi szükség van így porig alázni az ellenfelet ugy hogy az első meccset 5-0-ra nyerták. Persze tudom ha megy a játék akkor játszani kell, de azért ennyire nem kéne megalázni őket:( Persze Bayern sokkal jobb csapat az is igaz. De azért tudni kéne hol a határ... Sajnálom a sportinhot, nem lennék a szurkolóik helyében:S
  • fsgh
    Na Sporting kiugrott egy hétre Münchenbe:D Nem gondoltam volna hogy ilyet mondhatunk idén is:D
  • Kaplan
    Erre szavak nincsenek.
  • fsgh
    88' Bayern Munich 7 - 1 Sporting Lisbon

:DDDDDDdd
  • fsgh
    4-0. Real nagyon kikap.
  • fsgh
    11-1-re áll a Bayern:D