10753
Bajnokok Ligája
-
#4816 nekem sincs, mondjuk a többi meg nem érdekel, csak a meccset nézem, a beszélgetéseket, meg okoskodásokat kihagyom :P -
karajjj #4815 gundival nekem semmi bajom, én is rá gondoltam amúgy -
#4814 Isten irgalmazz az rtl/sport klubbos idióták után megmutatják majd hogy van rosszabb ahogy ismerem a tv2-t...:SS -
#4813 majd bámul6juk csiztu csöcseit + gundel takács lesz a kommentátor gondolom :D -
Xabinho87 #4812 De jelen állás szerint a Tv6 sem fogja adni. Szóval magyar csatornán 1 bl nagyon kevés. -
karajjj #4811 tényleg, a döntőt mikor fogják adni? majd a rákövetkező hét keddjén? :D -
karajjj #4810 M1-en nem lesz, már rég bejelentették, hogy nincs pénzük megvenni a jogokat... -
Dean Winchester #4809 még az jó is lenne :D kedd tv2 szerda meg m1...bár énszerintem akkor az m1 búcsút fog inteni a közvetítésnek.
TV2 meg leigazol vmi jó kommentátort és kész!
#4805 :
"Hiába készítenek majd egy 1,5 perces interjút a legjobb játékossal ha fordulónként egy meccset adnak majd"
hát az m1 is fordulonként 1 mérkőzést adott :)
-
#4808 még a szuper kupát is megvették, azt pedig a Sport1 szokta közvetteni, helyszínről :\
"A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a magyar érdekeltségű mérkőzések elsőbbséget élveznek majd a csatorna közvetítési politikájában, s olyan nem fordul elő, hogy egy találkozó hosszabbítását ne láthassák élőben a nézők."
ezt külön ki kell emelni b+? rosszul kezdődik. a magyar érdekeltség előbbre tartását remélem nem úgy értik, hogy ha egy magyar ül majd a kispadon valami fos meccsen, nem amiatt maradunk le mondjuk egy 'pool-interről :S -
#4807 omg! vajon ki lesz a kommentátor?
szerintem ők a m1 helyét veszik át. a tv6-on továbbra is 2+2 meccs lesz, mert külön írják, hogy "országos lefedettségű csatornán egyedüliként". vagy marad m1-en (ott szerdánként) is és a tv6-tól veszik át? hm, nem hinném
egy kis adalék: "A TV2 ezen felül ősztől megszerezte valamennyi BL-mérkőzés internetes közvetítési jogát is."
na majd megírják a bennfentesek a blogjaikon, hogy mi a helyzet -
Monoton #4806 Ezt nem hiszem el :SS -
Xabinho87 #4805 2009-2012ig a TV2 közvetíti a Bajnokok Ligáját! Keddenként adnak majd egy meccset, nehogy a Dr. House-os Szellemekkel suttogós szerdai nézett napjukat megváltoztassák már! Hiába készítenek majd egy 1,5 perces interjút a legjobb játékossal ha fordulónként egy meccset adnak majd! Eddig se volt TV6-om, de legalább adtak hetente 3-4 meccset. Miért kell más szórakozását elrontani? Rákényszeríteni a nézőket hogy a Tv2-t nézze mert nekik nézettség kell. Terheltek lesznek a streamek! -
ans #4804 Az ETO meccs kajak sokkal jobb volt :D
7-2
Hajrá Győr :)
Ma pedig hajrá egyik ;) -
#4803 Holnap a Manchester - Arsenal ennél csak jobb lehet. Go Gunners! -
ans #4802 na ennyit ér a Barcelona. kicsit erősebb csapat ellen semmi elképzelés, Messi a pályán se volt szinte. -
#4801 Természetesen számít. -
#4800 mivel nem mennek el semleges pályára 2x15 percért, ezért természetesen számít :) -
karajjj #4799 asszem számít -
#4798 Ugy tudom igen, de ebben nem vagyok biztos. :D -
Dean Winchester #4797 igen elhiszem, de ott viszont tuti a minimum 2 gól és remélem nem fognak megint 0-0 t játszani
egy kérdés ha viszavágó 0-0 hoszabbítás meg 1-1 akkor ott is számít az idegenben lőtt gól ugye? -
karajjj #4796 láttunk 90 perc alibifocit
közel NB1 színvonal volt :D -
#4795 Chelsea csak azt játszotta amit idegenben kell, elhiheted hogy hazai pályán nem ezt fogják... -
#4794 szörnyű meccs volt. a balf*sz Malouda helyére be kellett volna hozni Anelkát. Xavi(főleg)-Iniesta-Messi párost tökéletesen hatástalanította a Chelsea védelme, igaz, másik bíróval nem 11-en fejezték volna be ezt a meccset -
SzocsA #4793 ha a 2. percben gólt fejelt volna a barca vagy rúgták volna a kapus balfasz volt már megint! akkor szerintem más lett volna a színvonal! -
Dean Winchester #4792 időbe betippelted :D
#4773 -- igen majdnem
szerintem a barca sokkal de sokkal jobb volt.
Ha a chelsea otthon is csak ennyire lesz képes akkor kifognak esni
mert a barca idegenben tuti befog találni cech hálójába -
SzocsA #4791 szerinten 0-0 lesz ! -
#4790 nagyon egyoldalú a meccs :D ha a barca gólt lő, onnantól vége a meccsnek :) -
Gaba94 #4789 ok:D -
karajjj #4788 mehetsz vissza a barca topikba akkor :D -
Gaba94 #4787 annyira nem szar, viszont tény, hogy hiányoznak a gólok, mármint a Barca gólok -
ans #4786 várható volt. itt nem lesz 4-4 -
karajjj #4785 jó szar meccs :D -
#4784 mit hagyott ki.... -
#4783 Nekem van egy olyan érzésem, hogy amíg a világ belefeledkezik a gatyábaélvezésbe a Barcától, a chelsea okos, taktikus focival szépen keresztüllép rajtuk.. -
Gaba94 #4782 jó lenne..ha nem akkor marad a myp2p -
Dean Winchester #4781 talán 20:45 kor lesz kép -
karajjj #4780 napok óta nincs rajta adás, még hátha lesz most... -
Gaba94 #4779 amúgy csak nekem nem jön be a kép?:D -
karajjj #4778 én egy 5:4-re számítok XD -
ans #4777 áh. nagyon optimista vagy hallod :)