10753
Bajnokok Ligája
  • zaki
    nekem sincs, mondjuk a többi meg nem érdekel, csak a meccset nézem, a beszélgetéseket, meg okoskodásokat kihagyom :P
  • karajjj
    gundival nekem semmi bajom, én is rá gondoltam amúgy
  • Count Adyn
    Isten irgalmazz az rtl/sport klubbos idióták után megmutatják majd hogy van rosszabb ahogy ismerem a tv2-t...:SS
  • zaki
    majd bámul6juk csiztu csöcseit + gundel takács lesz a kommentátor gondolom :D
  • Xabinho87
    De jelen állás szerint a Tv6 sem fogja adni. Szóval magyar csatornán 1 bl nagyon kevés.
  • karajjj
    tényleg, a döntőt mikor fogják adni? majd a rákövetkező hét keddjén? :D
  • karajjj
    M1-en nem lesz, már rég bejelentették, hogy nincs pénzük megvenni a jogokat...
  • Dean Winchester
    még az jó is lenne :D kedd tv2 szerda meg m1...bár énszerintem akkor az m1 búcsút fog inteni a közvetítésnek.
    TV2 meg leigazol vmi jó kommentátort és kész!

#4805 :
    "Hiába készítenek majd egy 1,5 perces interjút a legjobb játékossal ha fordulónként egy meccset adnak majd"

hát az m1 is fordulonként 1 mérkőzést adott :)
  • ProGabe #4808
    még a szuper kupát is megvették, azt pedig a Sport1 szokta közvetteni, helyszínről :\

"A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a magyar érdekeltségű mérkőzések elsőbbséget élveznek majd a csatorna közvetítési politikájában, s olyan nem fordul elő, hogy egy találkozó hosszabbítását ne láthassák élőben a nézők."

ezt külön ki kell emelni b+? rosszul kezdődik. a magyar érdekeltség előbbre tartását remélem nem úgy értik, hogy ha egy magyar ül majd a kispadon valami fos meccsen, nem amiatt maradunk le mondjuk egy 'pool-interről :S
  • ProGabe #4807
    omg! vajon ki lesz a kommentátor?

szerintem ők a m1 helyét veszik át. a tv6-on továbbra is 2+2 meccs lesz, mert külön írják, hogy "országos lefedettségű csatornán egyedüliként". vagy marad m1-en (ott szerdánként) is és a tv6-tól veszik át? hm, nem hinném

egy kis adalék: "A TV2 ezen felül ősztől megszerezte valamennyi BL-mérkőzés internetes közvetítési jogát is."

na majd megírják a bennfentesek a blogjaikon, hogy mi a helyzet
  • Monoton
    Ezt nem hiszem el :SS
  • Xabinho87
    2009-2012ig a TV2 közvetíti a Bajnokok Ligáját! Keddenként adnak majd egy meccset, nehogy a Dr. House-os Szellemekkel suttogós szerdai nézett napjukat megváltoztassák már! Hiába készítenek majd egy 1,5 perces interjút a legjobb játékossal ha fordulónként egy meccset adnak majd! Eddig se volt TV6-om, de legalább adtak hetente 3-4 meccset. Miért kell más szórakozását elrontani? Rákényszeríteni a nézőket hogy a Tv2-t nézze mert nekik nézettség kell. Terheltek lesznek a streamek!
  • ans
    Az ETO meccs kajak sokkal jobb volt :D

7-2

Hajrá Győr :)

Ma pedig hajrá egyik ;)
  • Kaplan
    Holnap a Manchester - Arsenal ennél csak jobb lehet. Go Gunners!
  • ans
    na ennyit ér a Barcelona. kicsit erősebb csapat ellen semmi elképzelés, Messi a pályán se volt szinte.
  • Kaplan
    Természetesen számít.
  • ProGabe #4800
    mivel nem mennek el semleges pályára 2x15 percért, ezért természetesen számít :)
  • karajjj
    asszem számít
  • ForzaInter
    Ugy tudom igen, de ebben nem vagyok biztos. :D
  • Dean Winchester
    igen elhiszem, de ott viszont tuti a minimum 2 gól és remélem nem fognak megint 0-0 t játszani
    egy kérdés ha viszavágó 0-0 hoszabbítás meg 1-1 akkor ott is számít az idegenben lőtt gól ugye?
  • karajjj
    láttunk 90 perc alibifocit
    közel NB1 színvonal volt :D
  • ForzaInter
    Chelsea csak azt játszotta amit idegenben kell, elhiheted hogy hazai pályán nem ezt fogják...
  • ProGabe #4794
    szörnyű meccs volt. a balf*sz Malouda helyére be kellett volna hozni Anelkát. Xavi(főleg)-Iniesta-Messi párost tökéletesen hatástalanította a Chelsea védelme, igaz, másik bíróval nem 11-en fejezték volna be ezt a meccset
  • SzocsA
    ha a 2. percben gólt fejelt volna a barca vagy rúgták volna a kapus balfasz volt már megint! akkor szerintem más lett volna a színvonal!
  • Dean Winchester
    időbe betippelted :D

#4773 -- igen majdnem

szerintem a barca sokkal de sokkal jobb volt.
    Ha a chelsea otthon is csak ennyire lesz képes akkor kifognak esni
    mert a barca idegenben tuti befog találni cech hálójába
  • SzocsA
    szerinten 0-0 lesz !
  • 5w0rdf15h
    nagyon egyoldalú a meccs :D ha a barca gólt lő, onnantól vége a meccsnek :)
  • Gaba94
    ok:D
  • karajjj
    mehetsz vissza a barca topikba akkor :D
  • Gaba94
    annyira nem szar, viszont tény, hogy hiányoznak a gólok, mármint a Barca gólok
  • ans
    várható volt. itt nem lesz 4-4
  • karajjj
    jó szar meccs :D
  • bujcsik555
    mit hagyott ki....
  • Cabell
    Nekem van egy olyan érzésem, hogy amíg a világ belefeledkezik a gatyábaélvezésbe a Barcától, a chelsea okos, taktikus focival szépen keresztüllép rajtuk..
  • Gaba94
    jó lenne..ha nem akkor marad a myp2p
  • Dean Winchester
    talán 20:45 kor lesz kép
  • karajjj
    napok óta nincs rajta adás, még hátha lesz most...
  • Gaba94
    amúgy csak nekem nem jön be a kép?:D
  • karajjj
    én egy 5:4-re számítok XD
  • ans
    áh. nagyon optimista vagy hallod :)