9
CUSL2C help
-
#9 A BIOS-ban van a hardver monitor, amúgy meg OS alatt csak simán leszarom, csak mennyen ! -
Busman13 #8 Szia.Nem emeltem feszt mert vettem bele egy ezres procit,csak nem tudom ezt meddig lehet huzni,meg azt gondoltam hogy sok a 60-65 fok.Te mivel méred a hőfokot? -
#7 667-es Celeron, 1055-ön megy, és 60-65 fokos a CPU :) nem sok, ha bírja ! Voltot emeltél ? -
Busman13 #6 Na csá.Neked milye procid van és mennyire van huzva,és mennyi a hőfok??????Nekem alapon 45 játék közben 65-66 fok is van az Asus Prob szerint a Sisoft szerint 10-zel kevesebb,nem sok ez? -
Busman13 #5 Köszi pofy még biztos zaklatlak. -
#4 Nos !
A 1009 a legújabb BIOS update a CUSL2-Chez, de ha eddig nem csináltál még ilyet akkor maradjon az 1006, mivel túl sok újítás nincs a 1009ben.
A PCI emelése... Érdekes kérdés. Láttam olyan SMC kártyát ami ezt nem bírta, sőt a régebbi Quantum, Maxtor, Seagate HDDkről elszálltak a FAT táblák, so csak saját felelősségre !!! (Nálam zsírul megy 45ön config: Radeon8500, SB Live!, SMC1255TX, IBM80GB+Quantum20GB HDD)
Az ezres Celeronnak már 100MHz az FSB-je, szal kevesebb eséllyel indulsz a túlhúzásra, mert elég kevés ilyen cerka volt hajlandó beindulni 110-120-as FSBvel...
Az alaplapon csak az arányt, és az FSB-t állítsd, meg annyi, hogy minimális volt emelést is nyomhatsz, (Nálam 1.65-ről van emelve 1.80-ra) ezzel a húzott proci stabilabban fog szaladni, de jobban is fog melegedni. A Volt emeléssel csak nagyon óvatosan, különben füst milán lesz a gépedben .
Zaklass ha valami nem oks ! Soxerencsét -
Busman13 #3 Köszi Pofy.Szerinted az nem baj hogy a PCI-t is emelem,nem fognak a kártyák füstölni?,vagy a vinyó?,vagy hülyeséget kérdezek?Ja és még egy,egy ezres celeron procit is lehet húzni és mennyire?
Ja és az alaplapon nem kell semmit állitani?Kell-e biost frissiteni nekem 100.6 van.
Bocs a sok buta kérdésért.előre is köszi. -
#2 Hi!
Nekem is ASUS CUSL2-C lapom van. A lapot a BOIS-ból kell állítgatnod. A CELERON prociknak a szorzója nem vátoztatható, ezért csak az FSB emelésével tudod húzni. Javaslom állíts be egy arányt (alapból 66/100/33) Ezt az arányt tudod emelni, ha szerencséd van akkor 95/135/45-re, és akkor fog menni 1045 MHz-n a procid ! Ilyenkor a RAM minősége is számít, tehát nem 133-on fog menni, hanem 135-ön, és az jó ! Ha valami nem tiszta kérdezz még ! -
Busman13 #1
Sziasztok.Mivel amatőr vagyok kérem segitsen valaki.A fent emlitett alaplapom és Celeron733-as procim van.Segitség kellene hogy meddig lehet ezt a konfigot huzni,és hogyan,jamperolni kell az alaplapon,vagy a biosban kell állitani,mit és hogyan és mennyire?Na szóval hülye vagyok hozzá.
Előre is köszönöm!!!