30
mire figyeljunk a vasarlasnal?
-
emocaptain #30 Samsung 2233rz 3D 120hz Gamer monitor
http://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_2233rz_120hz_gamer_monitor_2/hsz_1-50.html -
revolit #29 na pont ilyen van nekem... és pont eladó:P -
Inquisitor #28 Nincs mit, nekem is van egy újkorában 130.000+ áru monitorom, de még 30-at se kapnék érte :( -
tilbury #27 Kösz szépen az infót. én is kb 20 körül gondoltam. annyit megérne nekem is :) -
Inquisitor #26 Új korában 80.000+ volt, de mostanában használtban (állapottól függően) még a 19-20"-os monitorok is csak 20-25.000 között mennek. Sajnos. -
tilbury #25 Sziasztok!
Lenne lehetőségem a melóhelyen megvenni 1 Samsung SynCMaster 959NF 19"-os monitort. ELég jó állapotban van. Szerintetek mennyit ér ez most használtan??? -
izb #24 Az új Eizo monitorok nem az olcsóságukkal hóditanak:)
Igy listában sem fordulnak elő.
-
#23 csak azért kérdeztem mert nem igan halani róla sem a hirekben sem az ál listákban ! -
savior #22 25-t szerintem meger
en ugyanilyen monitort lattam 20k-ert, de az regebbi volt
-
izb #21 eizo olyan a monitorok között,mint az autók között a merci. -
#20 Eizo-milyen márka ez ?
nem halotam még róla hogy lene ilyen márka monitorban !
csak az lesz gáz hogy 15 "-ról áérni 19-re kicsit fura lesz :) !!!!! -
#19 Na ez a monitor 1,5 éves
És meg kimélt álapotban van karcsmentes !
Bár azt mondjah a haver hogy ha sokat használja egy kicsit sipol ! -
izb #18 mennyi idős?Szerintem egy kicsit sok
én 21 colos Eizo monitort tudok 21 ezer forintért.
Mondjuk 7 éves,de Eizo. -
#17 hi haver eladja a monitorját 25 körül szerintetek megéri meg venni ?
Fujitsu-Siemens 19" Flat -
Borg #15 Hangfalak nicsenek túl közel, vagy egyéb mágneses cucc? -
chuck #13 tescoban 35ert 17 es flatron mag, kecskemeten van meg par darab belolle. -
#12 nem, de már olyan olcsóak az új monitorok, hogy a helyedben nem vennék használtat. -
#9 Belineára is van 3 év gari? Ha van, akkor lehet, hogy azzal jársz jobban, nemtom... -
#7 Bruttó 70-ért már egy normálisabb 19"-es monitort is meg lehet kapni, és az LG F700B, ami kb. hasonló a 795FT-hez (csak a 795FT-t már nem gyártják) azt 38+áfáért vesztegetik, az br. 45e Ft, és van rá 3 év gar...
A Belinea sem rossz, de én az LG-re szavazok! -
#5 A 795FT elvileg elég jó monitor, és a legtöbb helyen 3 év gar van hozzá, nézd meg, hogy vannak-e rajta külsérelmi nyomok, ha nincsenek, és a képe is jó, akkor szerintem vedd meg, de 40-et ne adj érte, mert annyiért már majdnem újat kapsz, 32-35e max, legalábbis én ennyire értékelem... -
#3 szerintem min. Philips 107E vagy hasonló.
az tud 85Hz-t 1024x768-ban és viszonylag sík a felület, olcsó és nagyon nagy a látható képátmérő. -
#2 Attól függ, mennyit szánsz rá!
Ha lehet, akkor veyél síkképcsöves monitort, és 1024*768-as felbontásban tudjon lehetőleg 100Hz-et, de MINIMUM 85Hz-et!
Mondjuk számomra inkább a képfrissítési freki a fontos, nem az, hogy síkképcsöves legyen, de azért nem árt, ha nem totál "gömbölyű" a képfelület...
Fontos még, hogy ne legyen sötét a képe, és megfelelően kontrasztos legyen, vagyis "szép" legyen a képe, ne legyen sötét és homályos! -
___ #1 csao.. mostanaban tervezek hasznalt 17es monitort venni es jo lenne ha vki segitene mire kell figyelni .. geometria fenyero stb.. illetve mi az amit fontos megnezni.. elore is kosz a segitseget.