Pam Computer?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasd el figyelmesen az eddigi hozzászólásaim, a válasz kérdésedre bennük van...
március 3. körül még lehetet hívni de nem vette fel.
Ma 29.-én pedig már nincs ilyen elõfizetõ.
Kérem ha bármi infótok van hol találhatom meg az "úriembert"
vagy legalább telefonon hol érhetõ el kérem írjátok meg.
Te hol élsz...
Én magyarországon.
És TE?
Apropó Depó, még a Cserkuti ügy elején felhívtam õket(egy cuki hangú együgyû nõ vette fel) és megkérdeztem milyen szinten járnak utána a náluk hirdetõ cégeknek a beszélgetés:
- Sajnáljuk, de a PAM Computerre már több panasz is volt, késet a teljesítésekkel, vagy nem is teljesített.
- Én: akkor mért nem vették le õket a honlapjukról az elsõ panaszok után?
- Csönd…
- Én (elborult aggyal): ezek szerint, ha én alapítok egy kamucéget nyugodtan hirdethetek a honlapjukon és átverhetek egy rakás embert?
- Válasz (most már férfihang): nézze ez egy internetes áruház, nem foglalkozunk cégek utáni nyomozással…
Na ez szép, ezek szerint a Depó-nak nincs arra pár ezer forintja, hogy elõfizessen egy online cégbírósági adatbázisra (több ilyen is van!), ahol kb. 3 egér kattintással meg lehet tudni egy cégrõl mindent és így elkerülhetõ a saját lejáratásuk és az ügyfelek megkárosítása! De nem, a Depó (és gyanítom az összes többi magyar „szolgáltató”😉 másképp gondolja…
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
És akkor minden jól végzõdne.
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS
Meg kell válogatni ezeket a helyeket.Nehéz,de én pl találtam ilyet.
Bevittem a gépemet alaplapcserére,másnap bementem,kipucolva gyönyörûen kábelezve kész volt...ritka az ilyen,de van.
Ja ráadásul nem fogsz leállni a "bevásárlóközpontban" eldumálni a hardverekrõl.
Ezért vesztik el a bizalmunkat a kis boltok...az ilyenek miatt!
Kiváncsi lennék a storydra!
Sajnálom aki bukott ezen,én örülök hogy megúsztam!
71.250.- Ft
Sokadik idõpont a pénz átadására.
október 24 óta kikapcsolta a telefonját.
Nem érzem magam hibásnak,
hogy elõre pénzt adtam,
késve de szállítani szoktak.
Kérlek ha bármi infotok van irjatok.
Ha te is károsult vagy, vagy van valami fontos infód kérlek írj be a fórumba!!!

Mindenkinek javaslom kerülje a helyet...akkor már inkább a Mistral!
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS
'Télleg', a PAM-nak van valami köze PAMPALINI-hez? Csak úgy kérdezem.
Lehet hogy a 'jogót' esetében arra gondolt pa-pa-pa-pam (fanfárszerûen) hogy a monitor jog-ja (tekerõ-kapcsolója) illeti meg kizárólagosan az alanyt. Sajnos a tárgyeset sem engedi meg ez esetben a 'ó' betû használatát...
Javasolok egy alapfokú vizsgát magyar nyelvbõl.(pa-pa-pa-pam számára) (fanfárszerûen)
Cserkuti.
Az oldal igen gáz Csrekuti úr.
Csak megjegyezném,az "infólevél" általában a potenciális ügyfeleknek eljuttatott anyag ami a céggel,árupalettával kapcsolatos információt közli.
Pl.uj termékek,áremelés-csökkentés,telephely változás stb.
Azért egy Kft. adjon már magára egy kicsit.
De a Depo az csúszik mi? 😄 😄
Dehátkéremszépenezgyegyszemélyeskft 😊)
Mit vársz ettõl a Kft-tõl?
'ken ju fíl?'
'hóp jú hev pripérd jor dzsíforsz káz ju vill níd it tu júz det pédzs'
'dájrektiksz 9.1 rikvájöd'
'dzsászt pás dö báttön'
'kill jor enemíz, szet dem on fájör!'
😄DDd
www.pamcomputer.hu
Szóval csak elkészült.

Ti kibirtátok volna? Én már majdnem feladtam.
Tanulság: Csak biztos, korrekt helyen szabad vásárolni. Ja és valszeg az LG 795 széria tuti gyárihibás(ezért nem volt szerezhetõ hozzá képcsõ a vásárlás után kb. fél évvel- hát ez baromira furcsa).
Egy kedves barátom vásárolt ott egy Samsung monitort tavaly. Nagyon nehezen jött meg a moncsi (elõleg befizet ofkorsz, aztán 1 hét várakozás) aztán meg 6-szor (nem kamu!!!) kellett visszavinni a moncsit a szernyóba!
1., csík a monitoron
2., folt a monitoron
3., elcserélt monitorház (ugye szériaszám különbözött a képernyõn megjelenítettõl)
4., ferde a kép
5., nem kíhúzható a kép
6., nem emléxem, de a haver itt már eléggé le volt pusztulva, megesküdött hogy többé nem vesz ilyen motyót.
Persze a szervízgond nem feltétlenül a Pam hibája, de azért fémjelzi hogy milyen minõségû cuccadékokat lehet venni náluk. "Próbálunk életben maradni" szaga van.
Aqua Computer
Users
Mikland
De különösen az Aqua. Kicsit olyan "fílingje" van az embernek mintha valami hivatalban járna (lehet hogy csak kissebbrendûségi érzésem van) de a lehetõségekhez képest korrektek. Rossz cuccot még nem vettem náluk, esetleges (ritkán volt ilyen) garókat hamar intézték. Elég gyakran vásárlok ott.
persze úgy hogy elõleget kellett kifizetnem és csak másnapra garantálták hogy kiszállítják a monitort.
A kiszálítás igaz másnap megtörtént.
A monitor képe egy kicsit furcsa volt, nem igazán sikerült beállítanom a geometriáját. Kb fél évig tûrtem ezt aztán megszereztem és kipróbáltam a Nokia monitor test programot, és akkor kerestem az államat a földön, mert akkora torzítást mutatott a monitor képe. Elvittem az LG márka szakszervízbe, s ott azt mondták ez bizony komoly képcsõ probléma, amit nem lehet javítani. Adtak egy cserére jogosító papírt amirõl azt kell tudnotok: "Ha a kiskereskedelmi egység nem tud biztosítani ugyanolyan típusú készüléket, akkor a kereskedõ visszafizeti a eredeti vételárat vagy a felajánlott termék esetén a különbözetet"-ez áll a LG cserére jogosító papír hátulján. Ez a 'übereli' a fogyasztóvédelmi törvényt megfelelõ vonatkozásait. Én az eredeti összeget követeltem a Pam Computer Kft-tõl de az nem volt hajlandó kifizetni, mondván õ nem tehet az árcsökkenésrõl. Nem hagytam ennyiben. Kétszer irtam a fogyasztóvédelemnekû, ahol elutasítottak, mert monták nekik nincs hatáskörük. Igy az fogyasztóvédelem munkája egy kalap szart se ér. Ezután LG vevõszolgálati osztály megkeresének köszönhetõen sikerült a Pam Computer Kft ügyvezetõ igazgatóját erre kötelezni.
Csak éppen a faszi halaszgatja a kifizetést, de ha sokáig csinálja megjárja de nagyon.
ps. ez akar a FLAME-be mehetne is.