Gta 3: Vice City

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oszd le ötszörösére a procid órajelét a biosban.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám hoy amikor elkezdek játszani a GTA-val akkor kb 5-10 perc után felgyorsul a játék kb az 5szörsére, minden mozgás.
És ez egy kissé zavaró.
Próbáltam már azt hogy újra telepítem de ez nem oldotta meg a problémát.
sziasztok!
hogy lehet a GTA VC-ben repülõt vezetni?Milyen mod kell hozzá?

van róla 1 videó is:

http://www.youtube.com/watch?v=xUT-1f9anGw
Rezs
Sziasztok nemtudom csinált-e már valaki autót vice cityhez de nekem nem sikerül.
A különbözõ oldalakról letöltött autók szépen megjelennek a játékban de amit én próbálok zmodelerrel exportálni azt nem eszi meg. Ez igaz a játék eredeti autóinak átszerkesztésénél is. Amit eddig próbáltam: Zmodelerben alkatrészek nevei stimmelnek az eredeti névvel, alkatrészek sorrendje stimmel, belõttem a hierarchy-t, átlátszóak az ablakok, a dummy-k gta3 meaning-en vannak, és még így sem jó.
Elõre is kösz a segítséget.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

a gta-s kérdezgetõs kunyizók hagyjanak békén ne vegyenek fel msn-re írjanak ide és ha ráérek válaszolok de ne msn-en zargassanak
ennyi :)
szia sztok nem birok berakni kocsikat segitetek van hozá minden progim.
Sziasztok!

Megszeretném kérdezni, hogy a sziréna hangokat hol találom a Vice City könyvtárában?

Válaszokat elõre is köszi!

'3034
úgy kell végigcsinálni hogy nem halsz meg,nem cheatelsz és nem kapnak el a zsaruk.
Ha valaki tudja hogy lehet a berakott kocsi kerekét növellni írjon: [email protected]
Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy a Vice City-ben már mindent megcsináltam (sztem mindent) és a játék 99% nem 100%.

Ha kell küldök stats fájlt is csak segítsetek!

Elõre is köszönöm!
MM2
img tool

hello az a gondom hogy nem tudom berakni kocsit a játékba mert mikor leakarom cserélni akkor kiír valamit és nem tudom mit csináljak
SEGÍTSETEK LÉCCI
PRIVIBE ÍRJATOK
MM2
boos: szétnéztél az egész katonaságon? próbáld meg a végigjátszást (mentést) és az egyik sarokba kell lennie
pgimpg: w-vel elõre, num lock 6-ossal felszállsz, num lock 9-essel lefele!

hello!

a játék végénél vagyok malibu club emg minden kész van, megvettem a filmstúdiót de elakadtam a (asszem) 2. küldetésnél (Dildo Dodo)amikor egy repülövel kell a városban levõ checkpoint-okon átmenni vagy mi. sehogyse tudok felszállni a vizrõl a dodo-val. valami tipp vagy ötlet? elõre is köszi
boos
Sziasztok,
Ne találom az Apache gépet a katonáéknál. Vajon hol lehet? Bezzeg a Patriot ott van... Mindegy hogy gyalog, vagy égbõl érkezem a megadott helyen nincs gép.
Tudja valaki mi lehet az ok? Vagy bizonyos százalék kellene?

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

Megnyomod a 6 gombot mész és egykerekezik
MM2
Szeretnék berakni a játékba autót, itt is az IMTOOL programmal lehet mint a San Andreas-ba?

MM2
Critical Update for 0.3z Players and Admins

This update is only required for current players and server admins in VC:MP 0.3z. Please see http://forum.vicecitymultiplayer.com/index.php?topic=604.0 about the details.

If you are new to VC:MP and downloading the files for the first time, this update won't affect you.

MM2
a képet most néztem meg, hogy akkor készült, amikor kiadták a critical updatét: nézz el ide: http://vicecitymultiplayer.com/

bujty
végignéztem

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

MM2
vagy mi na: directx 8.1 alatti kell a vc-nek
és a hibaüzenet a crash-t jelenti
nézz másik szervert is

bujty
na éslenne még valami.folyton kidob a szerverrõl(ha sikerül felmennem rá)és ezt adjaki
mit csináljak???

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

bujty
én hülye vok és ez egy láma kérdésw lenne de megkérdezem(mi az a directX 8.1??)

MM2
kell neki a directX 8.1

bujty
ja és lenne még valami.amikor el akarom indadítani a játékot akkor mindíg ezt írja ki: Grand Theft Auto VC requires ast least directX version 8.1
mit lehet ennek csinálni??

bujty
szevasztok,lenne 1 gondom.amikor fel akarok menni a vice city multy-ra kb.75% nál megáll és kész.mit lehet ennél tenni???

marko37
a magyarositást fölraktam márt rég az options ba meg csak az egér érzékenységet tudom állitani

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

MM2
Optionsba keresgélj, szedj le magyarosítást

marko37
IGEN A VICE sity a térkép elöhivot megtaláltam az egeret nem todom alkalmazni még 1 kérdés a kodokat hova kell beütni köszi

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

MM2
melyik rész?
a vice city?

marko37
KELLENE 1 KIS SEGITSÉG nem tudom alkalmazni az egeret mit kell beállitani hogy az egérrel tudjak célozni és löni is / az optionsba nem tudom beállitani/ mejik a térkép elöhivo gomb mindent végignyomkodtam köszi a segitséget

MM2
lehet, indítsd el a játékot, és options, display-be alap: 640x480x16 --> ezt a jobbra, balra nyíllal tudod vinni, és alkalmazni az enterrel

Hello! Az lenne a kérdésem, hogy a VC-felbontását lehet-e állitanni ha igen hogyan??

MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

MM2
Metalmilitiakid
Helló az lenne a kérdésem hogy van e mini image a Vice Cityhez , ami megy a multival is . Mivel FAQ nincs és a keresõse dobott ki rá semmit , ezért kérdezem mert végigolvani az egészet nem akarom <#vigyor3>

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

MM2
csé1.6 xD
ennyit mondok: VC:MP vagy MTA:VC

oliwwer
csáó
remélem éltek még és nem halt ki ez a topic.:D
nem tudja vki hogy lehet vice-city-t neten jáccani?
elõre is köszi
hali
dani vagyok és ha tud nekem valaki másolni vice cityt annak nagyon örülnék címen [email protected]
MM2
hello
tudok neked ajánlani egy weboldalt:
http://www.gtainside.com/news.php
itt sok autót, modot, találsz. meg sokmindent :D

hol lehet letölteni olyan INSTALL fájlt ami az összes új kocsit berakja,nekem például már obi,média markt meg shell benzinkút is van már a játékban de új kocsik kellenek mert ezek szarul néznek ki

MM2
aha értem, oké de ött többet bészélhetnénk

Van, csak sose használom :F
MM2
szívesen! amúgy van msned? ha igen add meg priviben és akkor felveszlek ;)
amúgy ott a többi gtanak is van egy csomó minden...

Köszi! Jó sok mod van, csak rá találok :F
MM2
szia tibi92!
van hozzá mód! itt megtalálod: http://gtainside.com/
ott még sok mindent is! keress a GTA VICE CITY Modoknál
heelllooo!!

Sziasztok! Valaki nem tudja, hogy hol lehet átkonfigurálni azt, hogy magasabban is lehessen repülni a Vice City-ben? VAgy esetleg valami mod van rá?
jöjjetek a szerveremre játszani port:89.133.96.184:5192 aki nem tud multizni mert rossz kliense van vagy csak valami kérdése van a Vice City-vel kapcsolatba (bármilyen témába) az vegyen fel: [email protected] de ugyanerre a címre e-mailt is írhattok csá
PC-re
Oldal 1 / 9Következő →