Gta 3: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Nekem az lenne a problémám hoy amikor elkezdek játszani a GTA-val akkor kb 5-10 perc után felgyorsul a játék kb az 5szörsére, minden mozgás.
És ez egy kissé zavaró.
Próbáltam már azt hogy újra telepítem de ez nem oldotta meg a problémát.
hogy lehet a GTA VC-ben repülõt vezetni?Milyen mod kell hozzá?
van róla 1 videó is:
http://www.youtube.com/watch?v=xUT-1f9anGw
A különbözõ oldalakról letöltött autók szépen megjelennek a játékban de amit én próbálok zmodelerrel exportálni azt nem eszi meg. Ez igaz a játék eredeti autóinak átszerkesztésénél is. Amit eddig próbáltam: Zmodelerben alkatrészek nevei stimmelnek az eredeti névvel, alkatrészek sorrendje stimmel, belõttem a hierarchy-t, átlátszóak az ablakok, a dummy-k gta3 meaning-en vannak, és még így sem jó.
Elõre is kösz a segítséget.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
ennyi :)
Megszeretném kérdezni, hogy a sziréna hangokat hol találom a Vice City könyvtárában?
Válaszokat elõre is köszi!
'3034
Ha valaki tudja hogy lehet a berakott kocsi kerekét növellni írjon: [email protected]
Az lenne a problémám hogy a Vice City-ben már mindent megcsináltam (sztem mindent) és a játék 99% nem 100%.
Ha kell küldök stats fájlt is csak segítsetek!
Elõre is köszönöm!
SEGÍTSETEK LÉCCI
PRIVIBE ÍRJATOK
pgimpg: w-vel elõre, num lock 6-ossal felszállsz, num lock 9-essel lefele!
a játék végénél vagyok malibu club emg minden kész van, megvettem a filmstúdiót de elakadtam a (asszem) 2. küldetésnél (Dildo Dodo)amikor egy repülövel kell a városban levõ checkpoint-okon átmenni vagy mi. sehogyse tudok felszállni a vizrõl a dodo-val. valami tipp vagy ötlet? elõre is köszi
Ne találom az Apache gépet a katonáéknál. Vajon hol lehet? Bezzeg a Patriot ott van... Mindegy hogy gyalog, vagy égbõl érkezem a megadott helyen nincs gép.
Tudja valaki mi lehet az ok? Vagy bizonyos százalék kellene?
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
This update is only required for current players and server admins in VC:MP 0.3z. Please see http://forum.vicecitymultiplayer.com/index.php?topic=604.0 about the details.
If you are new to VC:MP and downloading the files for the first time, this update won't affect you.
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
és a hibaüzenet a crash-t jelenti
nézz másik szervert is
mit csináljak???
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
mit lehet ennek csinálni??
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
remélem éltek még és nem halt ki ez a topic.:D
nem tudja vki hogy lehet vice-city-t neten jáccani?
elõre is köszi
dani vagyok és ha tud nekem valaki másolni vice cityt annak nagyon örülnék címen [email protected]
tudok neked ajánlani egy weboldalt:
http://www.gtainside.com/news.php
itt sok autót, modot, találsz. meg sokmindent :D
amúgy ott a többi gtanak is van egy csomó minden...
van hozzá mód! itt megtalálod: http://gtainside.com/
ott még sok mindent is! keress a GTA VICE CITY Modoknál
heelllooo!!