15
Conga számokat keresek
-
#15 köszi majd utánalesek -
#13 tévedtem....
Lee Cabrera: Shake it -
#12 valami ilyesmi előadótól hallottam egy zenét tegnap: ray calvera - chiquitit
ha ismeri valaki az elérhetőségét a record express-en kívül, akkor plíz szóljon!
kösz -
#11 Human Tribe - Ritmo Tribal
amúgy a Juventus rádióban péntek/szombat este 8-tól szoktak ilyen-olyan mixeket játszani, amikben bitang jó zenék mennek: congás, latin, meg egyebek... -
#9 Samplitude 12 ami megjelent tőle legutolsónak, de itt mindent megtalálsz: Olav Basoski
:)) -
#7 A kérdés hogy hogyan, mi módon keressel ilyen zenéket, stílustól függ hogy milyen mértékben szerepel a zenében conga!
Latin zenében is van konga, néhány filter, funk-house számban is fellelhető, amit ti kerestek az műfajilag lehet hogy a tribal, ami tele van congákkal, keresgesetek a neten.
Antoine Clamaran, Robbie Rivera és pár spanyol fórumon, oldalon biztos találsz zenéket. -
#6 silicon soul - right on...Ez az egyik legfaszább...Főleg Steve Lawler mixben... -
#4 hát azhem nem találtam sok conga rajongót:) -
#3 Juno Reactor - Conga Fury
ez az a szám ami az Animatrixban van, ez első szám, a final fight of oziris ben..amikor verekednek... -
#1 hi ho.. persze nem gloria estefan féle conga számokat keresek hanem amik rioban, partsideon nyomatnak..lehet trance+conga vagy akármi... szal valami dizsis conga..tud valaki erről valamit? netán netrádio vagy oldal ami ezzel foglalkozik??