3761
-
#103 10 -
TneX #102 Huh basszus egy kicsit mintha tul lenne terhelve,alig akar bejönni az oldal -
#101 -
#100 100. -
#99 infók -
#98 34 perc -
tbundy #97 60 perc :) -
Inquisitor #96 Szintén zenész :)
76 ... -
#95 én is, azért mondom... -
TneX #94 Én is,ki szeretném még ma próbálni :) -
#93 remélem neked lesz igazad -
TneX #92 www.unrealtournament.com szerint kb 200 mega lesz,nézzétek meg... -
#91 sztem olyan 6-700 megás lesz... (mint a far cry) -
Inquisitor #90 Meg oktatófil újoncoknak, hogy miként néne játszani :)
De ha 5 pálya van a demóban, akkor lehet még 500MB-nál is nagyobb lesz??? -
#89 nem semmi... mondjuk az 1ik dvd-n a játék van, a másikon meg videók, hogy hogyan készült a game -
Inquisitor #88 The Unreal Tournament 2004 official demo includes five playable game modes, and offers fans their first taste of Unreal Tournament 2004’s two new game modes: the introduction of the hyper-charged Onslaught mode and the return of the fan-favorite Assault mode, which last appeared in the original Unreal Tournament. The demo also features established gametypes like Deathmatch, Capture the Flag and Bombing Run.
-- Onslaught Mode: Onslaught is a epic-in-scope team-based challenge that pits two teams in bitter warfare across massive terrain maps in a frag-filled battle to destroy, capture and hold key power nodes. Vehicles play a major role as war-hardened flying and driving machines transport combatants to the “front” and serve as mobile platforms to launch devastating attacks on the enemy.
-- Assault Mode: In the completely redesigned Assault mode, gamers are challenged to attack or defend bases in a bigger and badder version of the Unreal Tournament classic; many Assault maps require the use of vehicles as a critical gameplay element. -
Inquisitor #87 (Mekkora lesz a demo??? 500MB???) -
Inquisitor #86 114 -
Inquisitor #85 117 perc ...
(Mit szóltok a 6 CD-s / 2DVD!!!-s kiadáshoz???) -
#84 most már csak 165 perc
az előbb rossz volt az infó
szal 9-kor -
#83 45 perc és jön a demo!
-
tbundy #82 az a szerda akár csütörtök is lehet, de nem legyen igazam -
#81 új képek:
Unreal Tournament 2004: harcra készen
PC - 2004-02-10 19:28:00
Vége a halogatásanak: az Unreal Tournament 2004 ugyan elbukta az eredetileg tavaly novemberre tervezett megjelenést, de idén márciusban végre teljes fegyverzetben áll a nagyközönség elé. A magunk részérõl nagyon várjuk: Stinger kolléga például már összekészítette az egy heti hidegélelmet, és beszerzte az ilyenkor kötelezõ egy kiló instant kávét, hogy a tavasz beköszöntévél rakétavetõt ragadva - ezúttal durván felpáncélozott harci jármûvek támogatásával - mutassa meg a külhoni szevereken bóklászó jónépnek, hogy merre is lakik a magyarok Istene.. :-)
info: 576 Online -
#80 már akármikor itt lehet a demo, legkésőbb szerdán :) -
#79 állítólag itt lesz 2 héten belül a demo -
#77 Ebbe az első dologba ne menjünk már bele.. akkor is tulzás volt, most is az, de ezt már kitárgyaltuk kb 1 éve:)
-
#74 új megjelenési dátum: március 18 -
#73 gamespot-on március 16-át írnak... -
#72 Na szóval akkor mikor jelenik meg? Elvégre 2004 eleje van :) -
#71 "# 33,6 K-s modem a multihoz "
Ezen valaki teszteli is vagy csak viccnek írják oda? -
#70 na bazz, ennek a játéknak is eltolták a megjelenését 2004 elejére... -
#68 ja, ls ez hivatalos. megjelenés: november 21. -
#67 itt van a min. hardverigény:
# Windows 98/Me/2000/XP
# Legalább 1 GHzs Intel vagy AMD processzor
# 128 MB RAM
# 3,5 Giga szabadhely
# Legalább 64 megás GeForce 2 vagy Ati Radeon
# DirectX 8.1 vagy újabb
# 33,6 K-s modem a multihoz -
#66 topic up! -
#65 jajaja :D We're kuuul :D -
#64 Mindenesetre HW-t cúnyán megelőztük ;D -
#63 Jajaja.. :D -
#62 Engem meg erre kértek :) MEg szerintem fiatal vagyok ahhoz hogy összehozzak valami kerek egész cikket amit ki lehet tenni egy oldalra. :) -
#61 Te se érts félre, én is poénból kérdeztem :)
Amúgy én nem fordítok, mert az snassz ;) -
#60 lo4l szerintem félreértettük egymást. Én a Gameportnak fordítottam le ide meg beírtam reklámot neki. (ahogy ezt az oldal fejlesztővel emgbeszéltük) _Nemnéztem hogy te is lefordítottad.
Azthittem a reklámra mondod hogy ezt direkt csinálom.
Na mind1 pisz :)