Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah ki hogy áll letöltésileg? jöttök multizni ha lejött? 😛P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nah még egy óra +/- 10 perc és installálom 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

érdekes mert midnenhol az a file neve hogy bte demo..., MINDENHOL a hiv oldalon levo linkek mögött is..., szal ako ez meg beta de legalabb hivatalos beta 😛

gPROject
hát ha ez a bázisosdi assaultosdi bejön akkor lehet ujra feléled az ut...

gPROject
de kíváncsi vagyok a zenéjére, remélem valami ütõs, kis pörgõs zene lesz

Lacc
Linket! Linket akarok a letöltéshez!
gPROject
nem, rendes, hivatalos

gPROject
sorry Mindenkitõl akit zavar a sok kép

ez a demo beta demo?

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject
bár ezt mind a gs-rõl lopom,de remélem nem baj
olyan jól mutatnak itt

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject
köszi
én mostmár maradok ezen, 40mega lejött, még kb. másfél-két óra és reszkessen mindenki

Üdv!
Az 576.hu-n van egy mirror lista.Nem tudom jobb-e valamelyik is,de esetleg meg lehet próbálni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gPROject
egyszer 60KB/s-mal is jön, egyszer csak 5KB/s-mal

gPROject
zaki
😄

gPROject
hú, ez kicsit lassú

gPROject
Encore
Vagy csak összeomlott az egész....
gPROject
hoppsz eltünt a http://www.fasterfiles.com/demo.php oldal
lehet jön?

gPROject
ez is a gs-rõl:
"Ezek szerint újra színre lép a Támadás (Assault), nyilván sokan követelték - okkal -, egy másik új mód pedig szintúgy Támadást jelent (Onslaught), de van köztük különbség. Az elõbbi teljesen az elsõ részre épülõ játékmenetet ígér, tehát bizonyos pontokat kell elfoglalnunk vagy megsemmisítenünk idõre, hogy aztán ugyanannyi idõ alatt meg is tudjuk védeni azt. Küldetésünkhöz használhatunk járgányokat is, meg az alapfegyvereken felül néhány nagyobb csúzlit. Aztán itt van ez a másik: Sokkal nagyobbstílû a dolog. Több és nagyobb jármû áll a rendelkezésünkre, ami csak addig semleges, amíg bele nem ül(nek) az egyik csapat tagja(i). Fõ célunk, hogy elpusztítsuk az ellenség bázisának szívében található "Mag"-ot. Ám ez nem ilyen egyszerû, mert ahhoz, hogy ezt véghez vihessük, a pályán található kisebb ellenõrzõ pontokat is uralmunk alá kell hajtani, ráadásul azokat is sorjában.

gPROject
a gs-rõl:
"Íme néhány konkrétum a 209 megás csodáról: 5 pálya (AS-Convoy, ONS-Torlan, DM-Rankin, CTF-BridgeOfFate, BR-Colossus), 6 játékmód (Assault, Onslaught, Deathmatch, Capture The Flag, Team Deathmatch, Bombing Run)."

gPROject
10

Huh basszus egy kicsit mintha tul lenne terhelve,alig akar bejönni az oldal

gPROject

zaki
100.

gPROject
gPROject
34 perc

60 perc 😊

Szintén zenész 😊
76 ...