3761
-
#866 Ez is, meg a BF:V is woahh :D -
#865 holnap. szal akármelyik pillanatban ott lehet az nforce-on -
Davidsned #864 És mikor jön ki a teljes játék? -
Chaos Mad #863 nekem nagyon teccik! marha jo lett! már csak a teljes kéne!!! eszméletlen jok a jármüvek is! -
#862 még nem -
Pill #861 Kijött már a Full vezió?
Le lehet rántani DC++-ból már? -
#860 Jó nagy aláírás... -
Frail #859 Arra utaltam, hogy rohadtul vártam a 2003-at is, és már kipróbáláskor tudtam, hogy ez bizony közel sem nyújtja számomra azt, amit a régi ut... és ha azt hiszed, ostobaság számítani arra, akár már a megjelenés pillanatában, hogy egy ilyen sikeres sorozatot tovább visznek, akkor te sem szimplán lelkes vagy... csak olyan szimpla. Csókolom! -
#858 Tévedsz.
De, ha valaki ekkora blődséget ír az szerintem nem szimplán lelkes.
ASUS KV8-Deluxe --- AMD Athlon64 3200+ (2000MHz) --- TerraTec Mystify H2O 2010 --- Corsair TWINX1024-4000PRO (2*512MB DDR 500MHz) --- Sapphire Ultimate Radeon 9800XT (256MB 412/730) --- (2* 36,7GB) Western Digital WD Raptor (10000/8MB) --- (8*250GB) Western Digital WD Caviar SE (7200/8MB) --- (2db) 3ware RDC-400-SATA RAID Drive Cage --- TerraTec Phase 88 --- Klipsch ProMedia 5.1 --- Logitech Cordless Desktop iTouch --- Logitech MouseMan Dual Optical --- Linksys EG1064 --- Plextor PlexWriter Premium --- Pioneer DVR-107D --- 24" Samsung SyncMaster 240T --- 24" Sony GDM-W900 CRT --- Supermicro SC 942S-600 -
#857 Azért te sem állhattad meg hogy belekössél valakibe aki kicsit lelkes. -
#856 Ez értelmetlen hozzászólás annak fényében, hogy a 2004 csak a 2003 sikere után lett bejelentve!
Ezzel az erővel az Unreal Tournament 2032-öt is várhatnád, mert kipróbáltad az Unreal Tournament 2004-et...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Frail #855 Jöjjön már ki, mert megkattanok!!! Azóta várom ezt a játékot, mióta kipróbáltam akettőezerhármat!!!!! -
Gabe18 #854 Köszi!
Ezt kerestem. -
#853 Itt pedig képek is vannak a pályákról!
csuvarszki #852 Nagyon kell nekem a full verzió! MOST!
Egy kicsit unom a pályákat...
Bocsi, nem! Mert ahogy haza érek munkából, játszok estig.
De jöhetne már egy-két új pálya.
Ezeket a játékokat nem lehet megunni. Még 24 évesen sem! :)
ui: belenéztem a "foci" (labdajáték) jellegűbe, de azt nem fogtam fel. Azt nem is játszom!
A többi jó!
-
Zsoltee_a_bator #851 ja bocs :) -
#850 Ha tudsz angolul: parancsolj kérlek, a pályák leírása
Gabe18 #849 Üdv!
A lenti vitához csak annyit tennék hozzá,hogy 2001 körül jo sokat játszottam az Unreal Tournament-el,leginkább neten.
És a GG rövidítés-nek akkor még semmi köze nem volt ahhoz hogy valaki nyert vagy vesztett,csupán az adott map befelyeztével a játékosok ezzel az "egyezményes" rövidítéssel jelezték hogy jó játék,jó küzdelem volt.És ez teljessen független volt attól hogy valaki nyert vagy vesztett,első volt vagy utolsó.
Hogy ez a 2003-as verzió alatt /melyhez nem sok szerencsém volt/ változott-e,azt nem tudom,bár sok értelmét nem látom az ilyen irányú változatnak.
Bár ez a rövidítés sok más online fps-ben is feltűnik,és tudtommal ott sem csak a vesztesek irják be.
Na mindegy,erről ennyit.
Tegnap az 576-on volt egy hir hogy vannak fotók a 2004 pályáiról,meg néhányszavas leirás.Nem tudja valaki hogy ezt hol lehet megtekinteni? -
#848 "De hát ez (is) ízlések és pofonok kérdése."
Amúgy, jól elvagy magaddal.
-
#847 Azt csak azért másoltam be mert le van benne írva hogy GG=good game(még véletlenül se egy egy tág szemmel mosolygó szmájli) . A jelentése miatt nem másolhattam be mivel nem tudok angolul :P -
#846 "akinek koze sincs egy online jatekhoz minek jon hulyesegeket beszelni? :)"
Még jó hogy ismersz. -
#845 ÁÁÁ Valaki védjen már meg a fogalmatlanoktól :P -
Zsoltee_a_bator #844 plane az elobb masoltad be kulfoldiul a rendes jelenteset -
Zsoltee_a_bator #843 akinek koze sincs egy online jatekhoz minek jon hulyesegeket beszelni? :) lol (azt jelenti...) -
#842 Naív vagy.
#841 El se hiszem hogy ilyen ökörséggel foglalkozok:D
Képzeljük el a következő szituációt:
Feri és Laci sztárkráftoznak!
Elkezdődik a meccs...
Feri: GG/GL (feri sok szerencsét és jó játékot kívén Lacinak)
Laci: U2 (Laci hasonlókat kíván Ferinek)
Laci szétveri Ferit...
Feri mielött kilép: GG ezzel elismeri hogy Feri volt a jobb. ( Ez így alakult ki bazdki hogy a vesztes ilyenkor beugatja hogy GG szal ne engem baztassatok:)
Laci: GG
ennyi -
Inquisitor #840 Lehet, de nekem speciel ezt jelenti. :) -
#839 Több jelentése van pistike. -
Inquisitor #838 Okostojás, azért olvassa be a gép a GG-re, hogy "Good Game", mert a készítők/játékosok szerint ez a veresség elismerése?????? -
#837 Asszem a WCG szabályzatban is le van írva hogy csak a vesztes nyomhatja be a GG-t. -
#836 Igen! És ezt a vesztes szokta mondani mielött kilép. AZ más tészta hogy az emberek hogyan használják. -
#835 ?
gg=Jó játék volt (sztem) -
#834 Ki mondta hogy azt fordítom ami oda van írva okostóni? -
#833 Nem tehetek róla hogy nem vagy tisztában a netes gamer szlengel. -
Zsoltee_a_bator #832 Ha nem ismered a nyelvet nem kene tippelgetni. -
#831 Na ez a belemagyarázás tipikus esete - sértődés ne essék.
#830 Szal a gg-t a vesztes csapat/játékos szokta mondani és ezzel ismeri el a vereséget. -
#829 GG --- "good going" or "good game"; used sincerely in online games such as trivia, but more often used sarcastically when someone has done something foolish. Also, it is now becoming customary for all players to say "gg" when the game is over in such games as Counter-Strike, unless a player is profoundly displeased with the outcome. -
#828 Loäl. Ez a legjobb :D -
#827 nehogy megsértödj:DD