Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
izéé mit is kéne látni?

SarkanyfuaRUSH
ja látom a neved nem változott meg, csak a logod :)
zaki
ááá, légyszi kisebb képet (800X600), thx

LSC
jah meg a CoD-ot lefelejtettem de addig hanyagolom amíg nem lessz rajta PunkBuster röhej ami ott megy.

LSC
viszont azt nem értem az összes UT engine-s game-nél ha ven agy szerver ami 15/16 oda soha nem tudok bemenni vagy éppen 23/24.

SarkanyfuaRUSH
Hát én nem nagyon, ez most kivételes eset, már nagyon ki szeretném ezt az UT2004-et proszalni....

Sokat dolgozok utóbbi idõben nemigen játszottam (annyit mint rég :))) - egyébként most ha ráérek COD-volt. Egy ismerõsöm rávett pedig elején nem nyomtam. Most egészen tetszik, belejöttem ...

BF-et régen nem nyomon, SOF2-t meg próbáltam, se valahogy nem volt türelmem belejönni... :)
LSC
a késes karos autó teccik meg a szájpa puska.

mi nem az már manapság? :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

LSC
kezd sims szagú lenni ez a dolog

LSC
Sof2 powa, nagy ritkán BF, mégrittkábban U2 XMP, meg kipróbálok mindent ami kijön:).

amugy szvsz ez is csak arra lesz jo hogy legyen mire mod-ot gyártani :P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

jah nekem is ugy tünik..., bár kitugya hátha lesz mgé valami ujitás...

LSC
Amennnyi különbség van ebben a 2003 képest azt egy mappack és egy patch formájában is ki lehetett volna adni. A jármûvek jók.

viszont ahogy elnézem összes normális pingü szerver tele vagy max egy két hely... :(

SarkanyfuaRUSH
PERSZE! CSO! Más lett a neved.. hogysmint mostanság, BF-et nyomod még?
nem tok rola de itt valaki emlegetet egyet, bár én nem láttam :)

LSC
Van magyar szerver?

LSC
Szasz Sárkányfû emlékszel rám? LSC vagyok

milyen stat izével? :)

miylen magyar server én még nem láttam... ?

zaki
próbáltam, úgy sem volt ok...

mondom hogy nem volt szar a szerver, valami más gáz lehetett nálad
igaz mongyuk én az exe-t simán kibontotam winrar-al és ugy instaláltam mivel az csak egy öncsomizo file...

zaki
honnan szeded?

SarkanyfuaRUSH
bazz még 1 óra :(
zaki
ilyen vagyok én is kb, tuti 1000 közül megtalálom az 1etlen szar szervert :(

zaki
printscreen-nel :P

SarkanyfuaRUSH
ja én nem a rendes hardwiredest szedtem sajna, hanem az alatta lévõ mirrort, az már másnak is szar lett

ugy tunik csak egy helyen volt rossz, hát én pont arra nyomtam rá :((

nem is tudom miert, elpször nem is vettem észre a rendes linket :)
zaki
de majd kicsinyítsd le 80X600-asra õket ha tudod, mert így is tele van már képpel az oldal, thx

amugy miylen magyar server én oylat még nem láttam :)

majd képeket cisnálok minyá ha rájövök mivel kell shotot csinálni :)

nekem fele hardwiredrõl fele a másik linkrõl amit beirt valaki (direct link) jött le (flashgetel :P) és semi baja...

SarkanyfuaRUSH
hát bazz ezt a szívást örültem hogy kejön éjfélre és megnézem, erre szar :(((

meg akarom nézniiiiiiiiiiiiiiii.............(ma se alszok bassza meg)
nekem hardwiredrõl jó lett

zaki
hát én sajna nem tok segíteni

SarkanyfuaRUSH
köszi
zaki
kössz.... akkor ezt még megvárom, aztán lépek aludni

gPROject
mi az a alien blast ?

SarkanyfuaRUSH
nem is getright-tal flashge-tel, fájlmértet tud mondani valaki?
gPROject
pill

bocs ha vkit ez zavar, de nem akartam ilyen bolhapöcsnyi dologgal új topicot létrehozni, inkább oda írok amit látogatok.most töltöttem le egy alien blast nevezetû progit, de indítás után nem sokkal kidob desktopra.dirX9b,gef2ti,52.16 driver.én driverproblémára gyanakszom, korábban más játékkal volt már hasonló.próbálta vki?

gPROject
219 515 392 bájt

zaki
addig aki már tolja a gamet benyomhatna pár játék alatti képet... thx

zaki
én most megpróbálom az 576-ról leszedni, de már csak holnap fogom kipróbálni :(

SarkanyfuaRUSH
köszi
SarkanyfuaRUSH
valaki irja le legalább pls a jó fájl pontos méretét, köszi
gPROject
zaki
ilyet... én is leszedtem (a csuwwi linkjétrõl szedtem), és nem tok vele mit kezdeni, rányomok, és programfuttatási hibával elszáll

SarkanyfuaRUSH
valaki akinek jó modja már honnan szedte

ne megint rosszat kezdjek
SarkanyfuaRUSH
udv

bazz nekem is szar lett. hardwiredrõl szedted te is? nekem onnan lett szar.
es getright-tal szedtem

tiszta ide vagyok :(((
gPROject
a tököm kivan ezzel a statisztikás izével is