Unreal Tournament 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megtudnátok mondani,hogy az Adrenalinok mire jók?annyit értettem a kezdési dumából,hoyg kombókhoz kell,de hogy hogy...hogy??
Na mindegy akkor itt van pár key:
EWZPB-XWN93-AAWGB-BXA9R
Z2EU7-9HRQ9-AKYVA-AUCZC
48QVB-Y6M6B-AKDYP-C3DN6
6ZN4Y-EKHA4-APEEF-XUGYW
C98YB-FXGK8-APCJK-BKRH3
Most csináltam õket szal gondolom nem használja senki.
V9ykn8_TZL0
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Hogy játszak ha egyszer szaggat? Kicsit idegesítõ ha a szaggatás miatt lõnek le. Fõleg azután hogy ugyanolyan beállításban nyomom mint a demot és 2x lassabb.
V9ykn8_TZL0
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És ez mindenkinek szól!
Tele van az ember háta efféle baromságokkal, hogy "vajon mennyi fps-t nyom" meg mittomén... Játszatok bazz!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valami miatt nem hajlandó megadni azt az FPS bónuszt a gépem ami a minimum beállításért jár:P
Ötletek?:)
V9ykn8_TZL0
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
UT2004 Build UT2004_Build_<2004-03-03_02.42>2004-03-03_02.42>
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2197 MHz with 511MB RAM
Video: No Video
Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file
History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
Ez miért lehet ? elöre is thx
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
De tervezgetem...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A projektor opció gyakorlatilag a fényeffekteket kapcsolja be!
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :)
Ércsem...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
A kolinkban mostanában (minden héten kedden és szerdán) egy Paansonic-al vetítünk. Egyfajta filmklub. Na az 1024*768-at tud, 85Hz-en.
Eszméletlen szép a képe a gépemmel (Radeon 9500 Pro 128) és a digi kimenetet használva.
Haverom (mert felváltva vetítünk, heti forgással) gépében csak egy GeForce 4 MX 440-es van (64MB) ... enyhén szólva is fos a képe. Homályos megy minden. Persze, õ csak a CRT kimenetre tudja dugni a gépén...
Mondjuk egy projektornak, ami bírja az 1600*1200-at, örülnék

A projektor opció gyakorlatilag a fényeffekteket kapcsolja be! Pl ha van valahol egy lámpa, és alatta feltûnõen éles az árnyék, akkor ott valsz egy projektor lesz. A jármûvek elejére is egy projektor van rögzítve, innen a fényszóró fénye. Ha valahol a füstnek a színe úgy változik, mintha az árnyék csillanna meg rajta, ott is egy projektor van felhasználva.
Burzsuj, van projektorod?!
Hát nekem is megvan a games feltelpítem megnéz mennyit rakott fel 5.5 GB mondom nem semmi...
DVD-s vátozat...
Innen le kell tölteni a szerver cuccost (800mb)
Aztán le kell szedni egy dox patch-et vagy mit és annak a cuccait bemásolni ebbe.
01110000 01110010 00110000
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Valaki help me pleeeaseee
01110000 01110010 00110000
Sztem jó volt a q2dm1 q3-ban, teljesen 1az1ben a q2-es volt, csak ugye graf tunningal. Volt több remakje is, mi az egyiken nagyon sokat nyomtunk...(talán az osp-sben)
Ilyet kerdezni! De ha nem akarod, ne szedd le "feleslegesen"!
Videokartya van a gepedben? Mert az is kell hozza, hogy elinduljon!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
1.7-es amd procin elindul a game nemszeretném feleslegesen leszedni. Segítsetek pls kösz
Nem húzod véletlenül a kártyát?
Gexcube9800pro-n 1280-ban simán fut, minden high-on, de ha bekapcsolom a projektor opciót egyes pályákon fekete téglalapok, ill. négyzetek jelennek meg a földön.
Mitõl lehet? Van vkinél hasonló problélma?
Anno, 2 teljes évig, naponta nyomtam a Quake 2.öt itthon és külföldi szervereken.
Ugye, abban van számos sláger map, Q2DM1 és Q2DM3 mond valamit...?
Na, amikor áttértem Quake III-ra, neten is nyomtam. S mivel engedélyeztem a letöltést, egyik szerverre fellépéskor elkezdte letölteni a Quake 2-es DM1 remakejét... Hm - gondoltam - végre valami jó pálya.
Amikor azonban beléptem a pályára, majdnem lefordultam a székembõl: az egész akkora szar lett, mint ide New York...
Dolgozzák fel a régi klasszikusokat, de azokhoz hûen és tisztelettel!
itt nem aról van szó hogy CASK azok legyenek de amik régi pályák "remake"-jei azok igenis legyenek olyanok mert amugy meg tényleg minek ugyan az a neve ha köze sincs hozzá?...
szel alöbb gondolkodni aztán irni ;P
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)