Unreal Tournament 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó, tudom, ezért max a második, de akkor sem az elsõ 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Most vittem végig az assaultot, és hát igen zúzós, még így, a legkönnyebb fokozaton is. Nemtudom, bárki végigtudná-e vinni godlike-on, de még ez a 10 arc (9bot + én) is olyan kaszálást nyomott, hogy még...
Más, lehet hogy az engine már nem olyan nagy szám, de a pályatervezõk lábnyomát is csókolni kell, miket nem hoznak ki...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Bocsi hogy ide írtam!
Inkább ott beszéljük meg , mert itt jön a zaki
\"SLICE of LIFE\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én még SOHASEM ültem bele, s nem is fogok. Kicsit sem hiányzik.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ellenben ba..ott nagy tûzerõvel rendelkezik.

\"SLICE of LIFE\"

Máris lefutott régi szar lenne az UT2004?
Így szombat este 2-kor nincs senki a két általam ismert magyar szerver egyikén sem 😞
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
mondjuk egy ONS vagy egyéb, de nekem tök mind1, csak legyen vmi, ami nincs tele külföldivel....
mongyuk amugy se enged fel közölve hogy nem tom letölteni bonuspackot, nemtom mirét amikor elveilg benne van utben 😄

<<<< IMYke