Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Richie6600no
na azt irja ki hogy cd key ja belepetem meg meg ki is irta aegy betolto keppel hogy tolt..utan meg egy kek kepernyo es pont ... cd key.. invalid...

http://vwclubsopron.hu

RelakSfromhome
Csak nem szoktam kitárt pengékkel száguldozni 😛
Amikor meg már kinyitom, akkor lassan megyek, mert az emberkék ugrálnak, és célozni kell 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

örülünk hogy feltünt a végére

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ScoobyDoo
cakát!

ScoobyDoo
Jaaaaaj.....ha kinyitod a pengéket és nekiütöd vminek, akkor az letörik.....már a demoban is letörött.... 😄DD Látszik, hogy azért az ONS-t nem nagyon vágod... 😄

Nah a névátrakás marad holnapra.
Nah tûztem el.
Bye.
Habár felesleges elköszönnöm, mert ez nem cset 😄

RelakSfromhome
De, letörött. Vagy ez csak nekem új?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ScoobyDoo
Nagyon nincs... 😄 Miért lenne? Letörött nem? Vagy?

RelakSfromhome
És? Nincs hiányérzeted? 😄

ScoobyDoo
Megskubiztam.

RelakSfromhome
Skubizd meg a pengéket!

ScoobyDoo
Vigyázni kell a cd-kre. Se dvd olvasom, se dvd íróm. Meg a winyó, sem vmi tágas. Ezrt nem is nagyon játszom vele. 😛

Asszem rakok fel a nevem helyére egy képet

A singlyet igazán megcsinálhatták volna jóra

Ja és a patchet lene töltsétek!!! Mert neten nemlesz jó!

Hehh.
Elég húzós lehet.
Installálásnál folyton cserélni a cdket meg vigyázni mind a hatra.
Dvdn csak berakod aztat kész.
Nem kell installálásnál cserélni meg könnyebb rá vigyázni meg sokkal jobb. Szerintem ha megtehetitek írjátok ki dvdre

ScoobyDoo
jah...cd-n.

fél perc alatt megvolt.
Nektek cdn van meg a jatek?

Most megy interneten meg minden

Hehe. Hehe.
Megcsináltam.
A patch volt a baja

ScoobyDoo
Itt guvvasztom a szemem, de semmit nem látok, ami igazán fura lenne benn... 😊

RelakSfromhome
?
Az nincs tömörítve?

RelakSfromhome
Egy kiesõs meccssorozatot kell végigvinned, van benne f2f, ffa, tdm, as, ddom, ctf

Hehe. Mégse kell ujbó raknom.
Egyszerûen lemásolom a cdrõl az összes system fájlt😄

RelakSfromhome
Zöldes megvilágításban zöldes lesz a szine, ettõl tekints el, más!

Mind1. Úgyis dvdn van meg.
És single playerbe tényleg olyan amilyent mondtam?

ScoobyDoo
Az szerintem elég fura benn, hogy zöld talajon a kocsi zöldes, barnás talajon a kocsi barnás....Van még vmi?

RelakSfromhome
Jah, akkor jó 😊

Akko má késõ volt😄

RelakSfromhome
Mondtam, hogy készíts másolatot a fájlokról! 😄

Bazz rakhatom újbó a gamet😄

RelakSfromhome
#2607 😄😄😄😄 Férement 😄😄😄

#2582-rõl mit gondolsz? 😄

Itt fölül kattints rá a választásokra és ott Unreal 3 aztat ott leírja fönt egy gyerek akitõl én ugyanezt megkérdeztem.
És ott arra a magyar honlapra nyomj rá.
és ott a letöltésekbe a legfölsõ patch.
Asszem 13 mb

ScoobyDoo
heh?

ScoobyDoo
Én is látom, hogy lehet így indítani, de soha nem tudtam, hogy ez mit akar jelenteni.

RelakSfromhome
"unrel 3"
???

RelakSfromhome
Nemtom, de kezdettõl fogva van ilyen. Az Unreal-ban anno azt jelentette, hogy szoftverrender, noaudio, meg még mittudomén
Telepítés után van ilyen ikon

RelakSfromhome
Csak mert az Online Play Enabler tartalmaz két db fájlt: Engine.dll IpDrv.dll

ScoobyDoo
Mit jelent ez a Safe mod?

Az unrel 3 topicba benne van rögtön a tetején

AAAa honnét is töltöttem le?

RelakSfromhome
MILYEN PECCS?!?!?!?!?

A patch meg vagy 50 fájlt tartalmaz

RelakSfromhome
Nekem annyiban bejött, hogy azóta a bermudán nem akadok be a térbe

Hajj nem lesz egyszerû.
A fenébe már! 😄

RelakSfromhome
Hmm?

Najó. Megpróbálom a patchet is törölni😄DD

Bazz mostmeg nem indul el.
Nembaj akkor is tuljárok az eszén😄

ScoobyDoo
Nem. Én peccsel még nem játszottam, de ha majd felrakom gamet biztos érdekelni fog.

RelakSfromhome
#2582 😊 !!