3761
  • RelakSfromhome
    Elvileg most a bermudára fel kéne, hogy engedjen. Azt meg ne vedd figyelembe, hogy a master serverhez nem enged hozzáférni.
    Bemész a favorits-ba, ott jobb gomb, add ip, beírod a megfelelőt, és csatlakozol
  • ivjoe
    JA, csak nem akar felengedni a CD key miatt. Mondjuk még nem írtam át, mert Ps-olok, de ami késik nem múlik. [Sry, kicsit láma, mert még nem játszott neten. Csak nemrég lett szélessávúja]
  • RelakSfromhome
    bermuda.ut2004.hu

ezeken, ami itt van

www.ut2004.hu-n még találni egyéb szervereket is
  • ivjoe
    Húdenyagyonköszi! Hátéikszvéem.
    Melyik szerveren szoktatok nyomulni?
  • koosadam
    sziasztok!
  • RelakSfromhome
    Sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Unreal Technology\Installed Apps\UT2004\CDKey
  • RelakSfromhome
    pill...
  • ivjoe
    MElyik registry bejegyzésnél lehet átírni a CD keyt?
  • Evans
    Sziasztok! Vki tudna vmi érdemleges infot mondani a strikeforce mod uj, 3.01-es verziójáról, mert a v2 az nem lett vmi jo. Előre is kösz.
  • arty
    csak ASE ből nézegettem, pár napja :( na, nem mintha játszottam volna, mert épp tanulás, de nem birtam ki h ne csekkoljak rá a szerverekre, meg bf2, meg bf1942-re ... :D és akkor sem látszott 1 ONS sem :(
  • RelakSfromhome
    Tegnap este szűnt meg.

Állítólag az ASE látta, maga az ut meg nem csak állítólag
  • arty
    szakdolgozatirás ezerrel. jah, és bf2 :( én amugy multkor nem láttam ons szervert :( (2 napja)
  • RelakSfromhome
    Panaszkodtatok, hogy nincs magyar ons szerver. Nem jöttetek, ezért az egyetlen is meg fog szűnni :(
  • Zsolo007
    Büszke lehetsz magadra!

Honnan veszed hogy behalt a topic? :)

Látom hozzáállásodat honorálták is már :DDDD
  • SIKÁKÁ
    ezt csak azért írom, hogy én legyek az utolsó, aki a témához hozzászólt
  • Dant0r
    Hogyan lehet demot 30-nál több fps-el felvenni?
  • RelakS
    Annyit tehetsz, hogy butítod a textúrák felbontását. Amit ott említettem, hogy a kocsin rengeteg a réteg, az a jármű szinének kialakításában fontos szerepet játszik pl, ezért nem likvidálható.
  • steweee
    3120-3121
    te is válaszoltál rá nekem akkor. :))
  • RelakS
    He?! Miből gondolod, hogy több cuccot számol?
  • steweee
    milyen értékeket vagy sorokat kell módosítani ahhoz az .ini fájlban vagy vhol hogy ne számoljon olyan effekteket amik nem voltak az ut2003-ban? mert nekem arra semmi szükségem ,annak is már tökéletes volt a grafikája, nem kell többszörös színmélység meg tükröződés a járműveken, mert csak jól belassítja
  • RelakSfromhome
    Bemész Instant Action-be, 0 ot, és keresgélsz :)
  • arty
    ha eccer megtalálom, bizisten memorizálom :D
  • RelakSfromhome
    Valahova le van rakva, mint bármely más fegyver. Meg kell keresni, és memorizálni kell a helyét :)
  • arty
    nade, ez ott parkol minden félnek valamelyik nodejánál ? mert én eddig nem láttam ... ??
  • RelakSfromhome
    Az a buzinagy repülőgép az az, amit alább a "lézerfegyver, ami nem sebez" címen érdeklődtek. Meg kell szerezni, célzol vele, mint az ionpainter-rel, és jön a repcsi :) A bombáit meg ki lehet lődözni
  • RelakSfromhome
    FIGYELEM!!!

Készülőben van a DM-1on1-Brutality]|[, de a megrendelő (SySERR :) ) belekötött, hogy esetleg nagyobb kéne.

Itt van a készülő map, és benne az eredeti map, amihez UT kell(!).

Namármost, arról lenne szó, hogy a méretek kb 2x szélesebb, hosszabb, 1.5x magasabb lenne.

Kinek mi a véleménye?

szavazási lehetőség a fórumomon, a Komolyan szekció alatt :) (csak hogy össze lehessen számolni.

Egy hetetek van!
  • arty
    ez kellemes volt :)

relaks ird már le lécc, mi a bánat az a buzinagy erődgép, ami letalpal és utána vége számunkra a körnek :DDD szinte kilőhetetlen ...

ja, és nekünk mért nem volt olyanunk ? :D

• RelakSfromhome
    MEGÁLLSZ! Elkezdesz lőni. Ha Ion Cannon, akkor ionsugár jön pár sec múlva. Ha a másik, akkor bejön egy repülő, és szőnyegbombáz
  • Zsolo007
    MIre jó az a fegyver ami egy lézernyalábot bocsájt ki, de nem sebez senkit????Nem bírtam rájönni....
  • arty
    végre látszik a két ONS ASE-ben, ahogy lesz időm csekkolom :)

köszönet a bermuda teamnak a lehetőségért!
  • RelakSfromhome
    Egy darabig nem, mert jön a sliders, meg a Csillagkapu.

Utána talán felmegyek

Ha van msn / icq címed, tudok szólni
  • Zsolo007
    Tudom én meg azt mondom hogy a hellbenderen voltam a hátsó fegyvernél, melleted, a tengerparton :))

MIkor leszel fent megint?
  • RelakSfromhome
    Nagy fegyver? Én most a tengerpartórl beszéltem, egy raklap mögötti powernode-ról
  • Zsolo007
    Azaz, a hellbenderben voltam a nagyfegyvernél :))))
  • RelakSfromhome
    Yóóóóvan!! :D:D:D Azért ilyenkor, mikor valaki épp tápol egy powernode-ot, illik megkínálni egy kis linkgunnal ;)

Egyébként két pályán is volt ilyen, csak az egyiken azon hőzöngtek, hogy kipattantam a Hellbender vezetőüléséből
  • Zsolo007
    A máésik két bambából az egyik lehet hogy én voltam :))) nemvolt kedvem kiszállni :)))
  • RelakSfromhome
    Az meg a másik jó, mikor vesztésre áll a csapatod, és egy-két ember átáll. Aztán csodálkozol, hogy hirtelen miért szednek szét ilyen gyorsan
  • RelakSfromhome
    Ja. Tegnap is én veszettül rohangálok, élesztem a node-okat, a másik két bamba meg sétakocsikázik...
  • Zsolo007
    ONsnél fontos lenne a csapatmunka, dehát így...mondjuk csak akkor érne valkamit a dolog ha a teljes aktuális csapat fentvan TSen, másképp lószar..nem?
  • RelakSfromhome
    -=RelakS=-

Leginkább dm és ons