Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most kezdtem el nyomni neten az Ut04et ( ezelõtt 2 évig Call of Duty-ztam ) ; szóval legyakom az összes klánban lévõ gamert ! rettegjetek! <#ravasz1>

vki
Hi!
Honnan tudnék letölteni ONS mapokat, mappackokat?

ACER Aspire 5738ZG

mportalon van egy pár fõs csoport aki játszik/játszott vele

AndrewCB
Lenne akit érdekelne egy Red Orchestra server?

RelakSfromhome
DM-1on1-RockyHollow, 4.8MB

Ha esetleg érdekel valakit, most lett kész 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Jössz a bermudára, vagy mi? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Én mindig a középsõ fokoztaon kezdek el játszani egy játékot, hát itt most az Ostrom játékmódnál elég nagy kínszenvedés volt. Nem beszélve ezt az utolsó pályát, a teleportnál párszor megtudtam szívatni, de ennyi😊)

Valahogy nem emberi tudásuk van már ezen a szinten a botoknak, hiába rejtõzöl el, ahogy kidugod az orrod már ott van a rakéta az arcodban.

Többet UT-vel nem játszok, csakis multiban 😄

RelakSfromhome
Én Novice, vagy milyen fokozaton játszottam, és a vége felé még úgy is anyáztam eleget 😄

Akkor ez sima gyõzelem lesz😊)

Bár megjegyzem, ha nem is küzdöttünk még, akkor hogy tud idomulni? Mert már az elején alig bírtam szemmel követni a mozgását, nemhogy a lövéseit.😊)

RelakSfromhome
nos, még a leggyengébb fokozaton is folyamatosan idomul a harcmodorodhoz. Mellesleg ha két-három frag után elfelejtesz respawnolni.....

(megjegyzem, ilyenkor hajlamos leesni a hajóról a pofa 😄😄😄)

Moyko
Hello! UT EDITORHOZ jól értõ Vállalkozú kedvû egyéneket keresek Részletek a WIPEREAL Topic-on.

There is only one Boss!

de gyakorlott fokozaton nem istenszerûnek kellene lennie szerintem

követve a hagyományokat a fõhõs a legerõsebb, ezen nem tudom miért kell csodálkozni <#kacsint>

A single player utolsó pályáján, a HyperBlast 2-en Malcolm ellen köpni-nyelni sem tudok, pedig Experienced(gyakorlott) fokozatra állítottam a játékot.
A gyakorló játszmában ugyanezen a pályán, ugyanilyen erõsség ellen mindenkit alázok.
Akkor most hogy van ez???
Ezt nagyon elbaszták!!!!!

RelakSfromhome
Nekem meg ezexerint nem csak a fórumot kéne bújni, hanem a fõoldalt is :/

Nembaj, most úgyis az UDE felcseszte az agyamat :/

Az ASE meg azonnal mutatja a valtozasokat

https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!

Igen

RelakSfromhome
tippelek: ezek szerint ezek az infók már tegnap is ott voltak. Igaz?

http://www.ut2004.hu
Kerdezes elott mindig itt nezz szet.

én látom õket

Mi van a szerverjeiddel Sys???

RelakSfromhome
az ut2004.hu tökéletesen megy

Nem tudja vki miért nem megy a bermuda szerver/honlap? (Most még az ut2004.hu is hibás..? )

RelakSfromhome
cd-s verzsönöm van. Egy bazinagy doboz, az elsõ cd papírtokján volt a szám

Az UT2004 DVD verzió nem papírtokban van, hanem egy 20Ft-os gagyi DVD tokban, ott a tok belsõ részére volt ragasztva a Key. A CD-s verziónál meg úgy tudom egy DVD tokba volt beszorva a 5db papírtokos CD. 😞

Pedig én UT2004-bõl valami újrakiadott ólcsósított verzijót láttam pár hete a Westendben (576Kbyte) és azt hiszem 5 vagy 6.000 volt?

RelakSfromhome
csináltam egy új felvehetõ tárgyat: pajzs + egészség.

Valakit megkérhetek arra, hogy megnézze, nála is megy-e?

A bankkártya még nem is probléma, de tudnátok ajánlani egy jó webshopot akkor? Néztem a CDgalaxist meg az 576ot, egyiknél sincs, csak UT2003.
soulhunter
rendelt meg 1 webshopban... tutira kipostázzák,csak legyen bankkártyád 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Tudnátok segíteni? Hol lehet manapság eredeti UT2004-et kapni? Azt hittem ez nem olyan nehéz dolog, de úgy tûnik mégis. Ki érti ezt? Amúgy Miskolcon kellene, ha egy mód van rá.
RelakS
Pedig nem azok! 600dpi-ben beszkenneltem, kivágtam a számokat, a többit meg 15%-ára nyomtam. Kivágtam egy 8-ast meg egy B-t, és azok vannak kinagyítva.

Egyébként elõször én is benéztem a 8-asokat, és csak néztem, hogy miért helytelen a kód?

Namármost, az elmosást Gimp 1.2.5-el végeztem, mégpedig kézzel. Ha ebbõl kihámozod a kódomat, akkor nézek nagyokat 😛

Jah, és röhögni fogsz, de a HL2 is papírdobozzal kombinált dvd-tok volt. Itt legalább mind a 6 cd papírtokban volt, egyiknek a hátulján egy vinyettával...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

soulhunter
megnéztem...
az 1ik tényleg nyolcas... (bár a nagyitások kamunak látszanak)
viszont vagy én nem vettem még soha orig játékot,vagy tényleg csak az UT dobozon belülre rakják papirtokba a CD-t / DVD-t... ezt mondjuk kétlem,dehát ezexerint csak én vagyok tájékozatlan a 2004-es orig játékok csomagolását illetõen

viszont ha ez 1 valodi kép,és nem féééék ez a tok,és tényleg ott van a kod,akkor 2-3 napon belül elvileg lesz 1 mûködö kodom 😄
a hatásos "elmosáshoz" 1 PSP 9 kevés,viszont 1 PSP9 elvileg alkalmas az ilyenek "tisztogatására"...

na,szoval az orig UT 2004 DVDje tényleg ilyen papirtokban van a dobozon belül,vagy tényleg nem vettem még soha orig jatékot?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

RelakS
Kipróbálnád, mi?

FAKE!!!
Mind a kettõ B
Csak akkor hiszünk neked ha folyamatában látjuk az egész kódot <#hehe>

RelakS
Mondottam volt: Nem idióta a csávó!

Itt a lemezem tokja:

Nyah, szerinted melyik karaker a 8, és melyik a B?

A nyertes nyaralást nyer a seggem partjára 😄

soulhunter
yo serialok 😄

RelakSfromhome
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

HULY3-V4GY-B4ZZ3-F4SZ7

Én ezt szoktam írni ha vki kéri <#hehe>

RelakSfromhome
FUCKY-0UW4R-32M0N-K3YH3

Ez a kódom? 😊

(aki nem érti, nem is fogja)

RelakSfromhome

Nembaj!
Azt ostoba módon elárultad hogy van benne 8-as vagy B, innentõl a többi már csak egyszerû próbálkozás és lesz egy legit kulcsom <#hehe><#idiota><#wilting>[/img]

RelakSfromhome
Igen, berakom! De ki mondta, hogy 8-ason és B-n kívül mást fogsz látni? 😄

(Paint Shop Pro rulez)

Az eredeti kulcsodat lefotózod és berakod ide!?
Oké! Hiszem ha látom! <#hehe><#vigyor1>

RelakSfromhome
NEM idiota! Én is megvettem, és a B meg a 8 szinte teljesen ugyan olyan. Ha gondolod, holnap lefotózom (Elvileg lesz itthon kamera) 😛

idióta.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

NA VÉGRE SIKERÜLT MEGCSINÁLNI A B AZ 8 AS VOLT

szevasztok tudna segíteni valaki?ma megvattem az ut2004-et és ami volt hozzá cd-key azt nem fogadta el próbáltam másképpen is de semmi plz help<#help>

RelakSfromhome
eddig agyaggalamb voltam, de asszem kinevezem magam harapós agyaggalambbá 😄😄😄

RelakSfromhome
Gõzöm nincs, én még q3a-ban láttam, hogy ilyen is van.

soulhunter
és ezt a punkbuster dolgot hogy jeleniti meg a szerverlisták alatt? csak azért kérdezem,mert felraktam a pbweb.bat -tal CoDra,ami felnyomott rá mindent, viszont all seeing eye-ba nem tudok honnan szerezni semmi PB plugint,vagy bármit