Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne is próbáld, mert nekem sem mûködik a dolog. Lehet, hogy valami baj van a levelezõ rendszeremmel😞((

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
ATIII
Elhiszem, hogy kezdõ user vagy meg minden++. De jelen pillanatban ne várj sokat.
Ha 384kbs feletti kapcsolatod van és van feleslegbe 400-500ft, akkor reális esélyed van a játék megszerzésére SMS-WEB-rõl. A DC-ben ne nagyon reménykedj, ilyenkor általában nagyon nagy szerencse kell, hogy találj olyan Tx-st akinek van szabad slotja. Sõt, kimondott jelentkezni kell rá. ingyenes Warez oldalak pedig jó ha 2-3 hét múlva felrakják a cuccot! A legjobban akkor jársz ha elõfizetsz egy FTP-re (ált 1500-2000ft) ezek általában elég széles sávon és gyorsan megtalálható anyagokkal rendelkeznek. Tippeket nem adnék, ha körbe nézzel alaposan az SG fórumon egész biztos, hogy találni fogsz. Utóljára pedig a Torrentes P2P hálózatot sem ajánlom a sok FAKE és 1/3 letöltési sebesség miatt.
Továbbiakban: AKI (kezdõ) MAX PAYNE 2 LINKET AKAR AZ OLVASSON! NE CSAK IROGASSON!
Elhiszem, hogy kezdõ user vagy meg minden++. De jelen pillanatban ne várj sokat.
Ha 384kbs feletti kapcsolatod van és van feleslegbe 400-500ft, akkor reális esélyed van a játék megszerzésére SMS-WEB-rõl. A DC-ben ne nagyon reménykedj, ilyenkor általában nagyon nagy szerencse kell, hogy találj olyan Tx-st akinek van szabad slotja. Sõt, kimondott jelentkezni kell rá. ingyenes Warez oldalak pedig jó ha 2-3 hét múlva felrakják a cuccot! A legjobban akkor jársz ha elõfizetsz egy FTP-re (ált 1500-2000ft) ezek általában elég széles sávon és gyorsan megtalálható anyagokkal rendelkeznek. Tippeket nem adnék, ha körbe nézzel alaposan az SG fórumon egész biztos, hogy találni fogsz. Utóljára pedig a Torrentes P2P hálózatot sem ajánlom a sok FAKE és 1/3 letöltési sebesség miatt.
Továbbiakban: AKI (kezdõ) MAX PAYNE 2 LINKET AKAR AZ OLVASSON! NE CSAK IROGASSON!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
www.gtr-masters.hu
én most is azt hallgatom, mindjárt fel is megyek sof2-ni egyet, oszt osztom majd a fejeseket😄 Aztán ha kinn van warezon, akkor jöhet lefelé és onnantól kezdve csak ezt tudom majd ajánlani az összes gengszternek és kommandósnak, hogy
és természetesen õk fognak szopni😄DDD
és természetesen õk fognak szopni😄DDDKi a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
hat mongyuk a ha az 1-so reszbol indulunk ki nem is lesz tul sok angol szoveg ami a tovabbjutashoz kell

mondjuk nekem nincs sem közé, sem felsõfokú angolom, de még nem volt olyan angolnyelvû játék, amiben amiatt akadtam volna el, mert nem értem mit kéne csinálni😄
1.CD: dev-mp2a.rar - dev-mp2a.r54
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
a hivatalos oldalon levo zene meg no comment 😄
azt en is birom amikor kijon a game es 3nap mulva jonnek a 12eves kis warezbeytarok akik mar leszedtek hogy nemtuttok magyarositast??na azon jot szoktam rohogni

kérdezd meg ott a közösben, hogy mi a fájl neve és arra keress rá😄
nekem is eleg lene boven 

Csak vicc volt, nem akarom másoktól foglalni, gyk. pár perc, és lesz az én szerveremen is
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
szoltam 

honnan lehet leszedni?

Bírom ezeket a "most azonnal akarom" embereket.
Vazze, nem bírnak várni 1-2 napot amikor az ismertebb warez oldalakon is fent lesz, inkább félpercenként beírogatják, hogy honnan lehet leszedni.Fogadjunk itt is lesz estig vagy 50 ilyen beírás😊
Vazze, nem bírnak várni 1-2 napot amikor az ismertebb warez oldalakon is fent lesz, inkább félpercenként beírogatják, hogy honnan lehet leszedni.Fogadjunk itt is lesz estig vagy 50 ilyen beírás😊
Rajta lesz olyanon is, de akkor várhatsz rá még 1-2 hetet...ucsójára mondom menj DCre,,vagy vedd elõ a kibaszott telódat és ha van rajta 400-500ft akkor már este felé, ha mákod van, tõtheted lefele..
A másik, hogy 1500-2000 pínzir nézzel egy jó pofa fizetõs ftp.t
A jóistenit nekije!! hagyd már a kéréseket, hidd el bameg ha meglesz valamelyik WAREZ oldalon hírt fogunk róla adni.
ha adhatok egy tanácsot, akkor húzd fel a beled DCre és ott nézelõdj
ps: DCn ne csak a Magyar HUB okat nézd
ha adhatok egy tanácsot, akkor húzd fel a beled DCre és ott nézelõdj
ps: DCn ne csak a Magyar HUB okat nézd