Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Mar ki kellett volna jatszanod! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sephi
Tanujatok be a SPOILER beriast.

Ha valaki elakad rakja oda a kerdes ele nagybetukkel hogy SPOILER es aki valaszol az is rakja oda!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shaman
Igen ez egyébként jogos. Anno a Gothic 2 tiopicban szigorúan Tilos volt elmondani a gamma végét (persze valaki véletlenül kinyögte). Itt meg bár még nem is járok ott,kívülröl tudom mit kell a végén csinálni,mert annyian kérdezték.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sephi
Mindenki elekad es aki mar jacotta leirja mirol is szol 😊 Hol poen!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
De gyerekek miert nem meseletitek el akkor elorol vegig az egesz jatekot es akkor ma mi nem is kell jaccunk. Bazzz...

Mindeki elakad bazz hat mi van soha nem jacottatok akcio jatekot?

Zaki az elso kepet neked szurtam be mert tudtam hogy erre elvezel te el 😊))

Shaman
Le kell menni a cellákhoz,ahol megtalálod Monát,beszélni vele,majd telefonálni.

misi9
Hellótok. Elakadtam a játékban a Chapter 2 part 1-en.
Mit kell csinálni a pendõrõrségen???? Már 3x körbejártam, de még semmit nem találtam, amivel elõrébb lettem volna.

shaba23
NP
Shaman
Egyébként én má majdnem végigtoltam (part3 chapter 3),de bulleting time-ot talán ha eccer használtam.Viszont a bulleting time combót állandóan. Mert ugyi ott nem fogy a homokóra,igaz,csak egy vetõdés erejéig tart a bulleting time.

Shaman
Az orra nem tetszik.......

Dynamic
"meg nem mondanám, hogy róla mintázták a fõszereplõt"

Mert sikerült beraknotok a legkevésbé hasonlító képeket😊
Szvsz ezen az arcon eléggé látszik a hasonlóság.Mondjuk a haja miatt lehet zavaró, ami teljesen más.

zaki
nekem az tetszik baromira, amikor bullettimeban újratöltesz a kalasnyikovon... hihetetlen jó az a forgás...

végigvittem.egy szó jellemzi:állatul király!!!a grafika a múltkoriban is csúcs volt, de itt sikerült azt is felülmúlni.a sztori is frankó,szerencsére kihagyták az álomban az ugrálósdit.király ahogy lövöldözés közben törnek + robbannak a tárgyak.két dolog amin esetleg lehetett volna javítani:1.az elsõ részben több olyan hely volt,ahol nagyon emlékezetes csatákat vívtam, szinte számtatalszor végigvittem bizonyos helyeket pl:metrórendszer,a fehér öltönyös fickó üldözése a régi típusú épületeknél és mindig másképp alakuló izgi tûzharcok voltak,itt ezek a helyek mintha kevesebben lennének.2.hülyeség a dupla desert eagle,pont az volt a jó az 1ben hogy vagy dupla beretta nagyobb tûzgyorsaság kisebb tûzerõ,vagy desert lassabb de pontosabb és erõsebb.a shotgunban jó a spas12-es,de mellé beraktam volna a sima remingtont az 1bõl a lefûrészelt csövû helyett/mellett.lassú a hk mp5-ös tûzgyorsasága.viszont nagyszerû hogy fegyverváltás nélkül is lehet gránátozni.összességében a hibák minimálisak,csúcs játék!!!!

zaki
nem hatástalanítani kell a bombát, hanem meg kell védened a csávót

CarajoEsp
Bocsi figyelmetlen voltam😞 Megnyugtatna ha fõbe lõném magam? Erre nemtok mit mondani egy fasz voltam iagazad van😞

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hát figyu,én már tapasztaltabb vagyok,és addig nem toltam ide a képem a topicba mig végig nem nyomtam 😊)
Párszor megszívtam igy más játékoknál 😊

shaba23
Te pöcs.....a faszé kellett leírni a nevet?
CarajoEsp
Nah kivégezve. Nem aludtam vagy 18órája így megszívtam uccsó küldinél. Azt hittem ki kell lövetni a padlót ,hogy akko az épület majd leomlik és meghal a Vlad. De nem😄D Nah mindegy lényeg szép és jó volt. Meg rövid.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Lacc
Nem tudjátok, hogy van-e már hozzá valami mod?
rage
http://home.earthlink.net/~dwscheer/mp2/part1chapter7.zip

http://home.earthlink.net/~dwscheer/mp2/Part2Prologue.zip

2 save file, hátha valakinek segít átmenni a bugos töltéseken...
Amúgy valahol olvastam, hogy ha nem ugyanott van a játék mappája, ahol a swap, hanem másik partíción, akkor nem akad ki... de ezt nem ellenõriztem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Na, végre sikerült játszani is vele kicsit
Megcsináltam két pályát az elsõ fejezetbõl, most az elsõ részbõl ismerõs "álom-pálya" jött, ami baromi jól néz ki, ahogy minden szétfolyik/hullámzik.

1-2 hiba azért van (néha belehalt a bácsi a talajba) , plusz szerintem túl sokáig töltöget, de WIN98 kompatibilis módban legalább elindult, illetve a hang acceleration basic-re vétele után a különbözõ hangok sem ötször gyorsabban szólnak :-)

Amúgy 1 GHZ-es PIII és GEF 3-mal én mindent felnyomtam high-ra, s mindent bekapcsoltam
Tükör nincs, ellenben szépen, játszhatóan fut , még a legnagyobb tûzharcok idején is
1-2 patch, s király lesz ez...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

zaki
b+

Nem,csak gonolt a buzikra is,szal ha buzinak érzed magad akkor nyugodtan félreértheted 😊)))

Emeletre, egy irodába, egy kicsit bújkálni a paravánok között, majd egy halott biztonsági õr következtében lesz fegyvered.

zaki
Édesek? buzi vagy? de a bringa tényleg jól néz ki

Part3 Chapter1: mit kell tenni ott a korházban? futni? de hová?

Sephi
En is kicsit elakadtam de van ott egyalvany amin van ket doboz. Oda kell leugrani...

Sephi

Max Payne

Mona Sax

Edesek nemde?

Oké köszi megnézem.
Ha állásbol vagy futásból ugrasz el shotdodge-ban akkor sem vesz le a homokórából, ez szerintem igy van megcsinálva, nem bug.
Nagy játék csak az ezer életü föellenségeket utálom és pont a végére benyomták, ettöl függetlenül 1/A.
A credits zenéjét kiszedte már valaki,vagy meg lehet szerezni valahonnan a netrõl?
rage
Aha, jobb klikk az ikonon, s WIN98 kompatibilis módban kell futtatni, s elindul

Kis szemét :-)
(Jól megírták ezt is.......)

zaki
nekem is

Az szép, ha az újabb driverrel nem megy :-)
Davidus
43.45 driver

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nekem megy xp alatt pedig gef3.

V9ykn8_TZL0

el

ok megfogadom😊

XP alatt mindenkinek elindul, csak nekem nem ??
GEFORCE 3 45.23-as driverrel nem megy

WIN98 alatt ugyanaz a driver, s tökéletes

Ötlet?
Davidus
Nagyon nagy a game csak az nem tetszik benne hogy máshogy néz ki Max Payne mint az 1-ben😊 Végre rájöttek a PC-s játékfejlesztõk is hogy milyen király effekt a motion blur?😊

V9ykn8_TZL0

zaki
el, ha mindent low-ra, vagy mediumra állítasz 😊

insp
Hihi, itt egy kis trükk "végtelen" bullet time-hoz: (szerintem ez egy pici bug)

Ha guggolásból ugrasz el "shootdodge"-ban, akkor nem vesz le a homokórából.

-Az utolsó fejezetben véletlenül vettem észre.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

geforce 2-n elindul?

zaki
szóval õ lenne az? hmm... 😊

nagyon jó bringa, de meg nem mondanám, hogy róla mintázták a fõszereplõt

huh kösszi megvan nem vettem észre egy ajtót😊
zaki
biztos

Küldöm Lewy
Vki plz segitsen mert nem tudom hogy mit csináljak plzzzzzzzz
rage
Nálam sem megy XP alatt GEFORCE 3-mal, legutolsó driverrel
Azt mondja, nem direct X 9 kompatibilis kártya

Nos, azért GEF 3-mal szíveskedjen elindulni...

srácok, nagyra értékelném ha valaki tudna segiteni: part2 nemtom hanyas chapter de most másodszor vagyok a vidámparkba (vagy elátkozott kastély vagy mi a franc, ahol mona lakik). Ez az a rész miután kijutott a rendörségtöl és vlad felszedett kocsival majd elmentem monához, ahol jól meg is lett volna már a lobbiban (már a csaj 😄) de jöttek a rosszfiúk és max meg leesik a lépcsõrõl. Na most, mindenki létezõt kinyirtam már, és ott vagyok egy szobában, ahol egy csomó doboz van, ami ijesztgetésül leomlik meg egy széttört telefon is van, innen nem tudom merre kell menni... help