Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha valaki elakad rakja oda a kerdes ele nagybetukkel hogy SPOILER es aki valaszol az is rakja oda!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindeki elakad bazz hat mi van soha nem jacottatok akcio jatekot?
Zaki az elso kepet neked szurtam be mert tudtam hogy erre elvezel te el 😊))
Mit kell csinálni a pendõrõrségen???? Már 3x körbejártam, de még semmit nem találtam, amivel elõrébb lettem volna.
Mert sikerült beraknotok a legkevésbé hasonlító képeket😊
Szvsz ezen az arcon eléggé látszik a hasonlóság.Mondjuk a haja miatt lehet zavaró, ami teljesen más.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Párszor megszívtam igy más játékoknál 😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
http://home.earthlink.net/~dwscheer/mp2/Part2Prologue.zip
2 save file, hátha valakinek segít átmenni a bugos töltéseken...
Amúgy valahol olvastam, hogy ha nem ugyanott van a játék mappája, ahol a swap, hanem másik partíción, akkor nem akad ki... de ezt nem ellenõriztem.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Megcsináltam két pályát az elsõ fejezetbõl, most az elsõ részbõl ismerõs "álom-pálya" jött, ami baromi jól néz ki, ahogy minden szétfolyik/hullámzik.
1-2 hiba azért van (néha belehalt a bácsi a talajba) , plusz szerintem túl sokáig töltöget, de WIN98 kompatibilis módban legalább elindult, illetve a hang acceleration basic-re vétele után a különbözõ hangok sem ötször gyorsabban szólnak :-)
Amúgy 1 GHZ-es PIII és GEF 3-mal én mindent felnyomtam high-ra, s mindent bekapcsoltam
Tükör nincs, ellenben szépen, játszhatóan fut , még a legnagyobb tûzharcok idején is
1-2 patch, s király lesz ez...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Max Payne
Mona Sax
Edesek nemde?
Nagy játék csak az ezer életü föellenségeket utálom és pont a végére benyomták, ettöl függetlenül 1/A.
Kis szemét :-)
(Jól megírták ezt is.......)
GEFORCE 3 45.23-as driverrel nem megy
WIN98 alatt ugyanaz a driver, s tökéletes
Ötlet?
V9ykn8_TZL0
Ha guggolásból ugrasz el "shootdodge"-ban, akkor nem vesz le a homokórából.
-Az utolsó fejezetben véletlenül vettem észre.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
nagyon jó bringa, de meg nem mondanám, hogy róla mintázták a fõszereplõt
Azt mondja, nem direct X 9 kompatibilis kártya
Nos, azért GEF 3-mal szíveskedjen elindulni...