13
Jurassic Park Operation Genesis
-
horitazi #13 leszedtem a játékot netről!
de nem olvassa be a deamontools és nem tudom kimenteni cd-re se
ötlet? -
W B #12 A Főoldalon, megtaláljátok a lényeget -
W B #11 A Data könyvtárban átírandó a Constans nevü fáljban:
Legfelül 6. –7. sor az a:
ParkStartEsat = 5; ez az ami a Park csillagai mennyiségét határozza meg írd át 5-re (igaz itt már 5 csillag van)
Alul van egy olyan rész, hogy: IntConstants {
Ennél van egy csomó átírható dolog.
MaxDinoPopulation = 60; Át írjuk amenyíre akarjuk és annyi dínót csinálhatunk.
ParkStartPlayerMoney = 50000000; Ezt átírva több kezdő pénzünk lesz (itt már átvan írva)
ParkMaxPopulationCap = 500; Emeljük és több embere lehet a parkban.(már átvan írva)
TornadoBorderStartRange = 0 ; Írjuk át és úgy változnak a tornádók menyiségei (már át írva)
FossilHuntStartNumTeams = 21; kezdeti kutató csapatok mennyisége (át írva)
FossilHuntMaxNumTeams = 21; Maximális kutatócsapatok menyisége (át írva)
PathCost = 50; Át írjuk az összeget és annyiba fog kerülni egy út.
TreePaleoCost = -300; Át írjuk és annyiba fog kerülni a fa teleoítés. (most így én kapok pénzt amikor fát telepítek)
TreeModernCost = -100; Át írjuk és annyiba fog kerülni a fa teleoítés. (most így én kapok pénzt amikor fát telepítek)
MaxSafariPathLength = 5000; Átírjuk és több utata tehetünk le a szafarinak. (már átírva)
A FslHunt fájlban írjuk át ezt:
Legalul látjuk ezet:
#else // Windows and XBox builds Ez alatt a lényeg:
maxchosen = 9; Itt 5 van. Ezt írjuk át 9-cé ne tőbbre mert akkor lefagy.
Mielőtt ezeket elvégeznénk csináljunk róluk biztonsági mentést!
És van amit nem írtam mert nem oly nagy lényeg. Ezeket az átírásokat ajánlatos egy kis angol tudással elvégezni. És többet is át írhatok.
Nos ez alapján cselekedni. -
Akos0423 #10 hogy lehet megcsinálni hogy az összes lelőhelyed meglehessen???
-
YaniMan #9 Yop! Mék az? -
YaniMan #8 Khmm... Azóta GF6600GT PICex, de még mindíg. Valami csúcsokos tudás? -
W B #7 Nagyon él a topik.
Különben aki lrt hozzá az nem unya meg. Aki ért! Én már mind a 9 lelőhelyet birtoklom. A játékot átírtam egy kiscikét. -
#6 nem -
kohaku #5 nem tudja valaki honnan tudnék letölteni magyarítást a játétkhoz? -
YaniMan #4 Én is belenézegettem. Elsőre nem is ment el a kedvem tőle, majd másodjára. Van ugyanis egy olyan, hogy 5 percenként leáll fél/egy percre a program, és se ki, se be, se nyő. (bocs)
Nem tud valaki erre egy patch-et? (NV GeFX5900XT, 512MB RAM, 2500+ AMD, A7N8X) -
Braveheart #2 igen, olyan jó game, hogy már nyitottak neki egy topicot már vagy 2-3 hónapja... -
Fehérember #1 Üdv!
Azért nyitottam meg ezt a szobát mert egy marha jó játék. A legjobb dinós játék a mezőnyben, kimagaslóan.