Mobilok fagyasztasa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bluetyúkos fagyi müködik.BT-nél saját névnek " 1 "-t irsz,de nem biztos hogy pont igy. Mindenesetre Lester,vagy Salmoneus barátom oldalán megtaláljátok.Nem akarom learatni helyettük a babért.Na elmentem babért...
a 160 pont pont 1.5 éve,hogy nem müködik.Szerintem.:)Ösöreg tipusoknál még talán.
sike
mi az??

-

Radek
nokiák fagyasztása: elküldesz sms-ben 160 pontot. tehát egy sms be végig csakis pontokat raksz. ettõl "csak" megfagy.
de van ennél tutibb is...

3 fajta ember van: a f*sz, a p*nci, és a segg. az elsõ kettõ jól megvan egymással. A segg meg szarik az egészre!

nemcsakfeel
én is fogyasztásnak olvastam a topikot..

*hihi ** *

hzsolt
Akkor rakd be a mélyhûtõba! Tuti fagyás.<#eplus2>

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

akyyy
kilett próbálva, lófaszt se ér, hülyeségeket nem kéne

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

teljes erõbõl nekivágod a betonfalnak, fogadjunk hogy "lefagy". Amúgy nekem az ericsonom is fagyott néha

War. War never changes.

Morgoth
Tud valaki NOKIA-hoz?

\"A jövõ nem megjósolható, de feltalálható\"

Morgoth

SMS-tõl fagynak a Siemens mobilok (Index)
2003. 3. 18

Az érintett telefonok köre meglehetõsen széles. A Siemens A50, C55, M35, M45, M50, MT50, S35i és S55 minden példányánál jelentkezhet a hiba, a SL42, SL42i és S45 típusoknál csak bizonyos szériák fagynak.

Ha a felhasználó elolvasásra kinyitja a speciális formátumú üzenetet, néhány modell teljesen lefagy, és csak az akku levétele majd visszahelyezése után indítható újra. A hiba kiaknázásához SMS-küldõ szoftver szükséges. Más készülékeknél mintegy két percig nem mûködik semmi, aztán újraélednek. Viszont a kiesés idején rengeteg áramot fogyasztanak, beszámolók szerint 5-8 ilyen üzenet képes teljesen leszívni az akkut. Néhány telefontípusnál a gondolkozási idõ a beszélgetés megszakítása gomb hosszas nyomva tartásával lerövidíthetõ.

A Siemens mobile szóvivõje Michael Stenberg a pte hírügynökségnek megerõsítette, hogy a 35-ös és 45-ös szériáknál ismert volt hasonló probléma. Mint elmondta, ezekhez a www.my-siemens.com weboldalról letölthetõk a firmware frissítések. "Hogy a probléma az 50-es sorozatnál is jelentkezik, az új a számunkra" - mondta Sternberg.

Manta
M35-ön se jó...
Stann
Nemtom, nekem A50-en és C55-ön sem mûködött, pedig telefonról küldtem, nem a netrõl! Te melyik tipusokon próbáltad?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

BADE
Az alap Siemenseket is lefagyasztja,már párszor megszivattam az osztálytársakat+haverokat.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Stann
De ez csak MMS-es Siemenseknél mûködik, ami mg elég ritka...

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

PResident Evil
én is tudok egyet:

Ice Age...

Family Forst...

hali
szólj a jégembernek

www.napisajto.hu

Coine, The A&O
elõször úgy olvastam a topicot, hogy fogyasztása...aztán mégsem 8)

Eye-scream
Tedd be õket a mélyhûtõbe!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Morgoth
A SIEMENS-ekhez már van fagyasztó kódom:
"%English"