HHEELLPP MMEE PPLLSS!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rushman
segítség topicból már van elég ezen a fórumon, nem értem, miért kellett megint nyitni egyet!

www.letoltes.com
nézd át az Internet részleget!

Létezik az acrobatnak egy tervezõ programja, amivel ilyeneket tudsz csinálni. Valószínû, hogy nem ingyesen, de sztem neten mindenhez hozzá lehet jutni. 😊
Hi Pace!
amit leírtál az korrekt, azonban például egy táblázatot átmásolva, szétszedi azt és szöveg formátumot ad neki.(nem tartja meg a táblázatot) de ez csak egy példa sajnos sorolhatnám, hogy mit változtatott még meg a 150 oldalas dokumentumban a másolás során.(lágy Enter-bõl kemény Enter lett,így még a sorokat is széttördelte.....)
azért kök az 5letet.

találni olyan progikat amleyek igyenesek meg szinte lehetetetlen ebben az esetben
😞
legalábbis nekem nem sikerült
persze, ha úgy állítja be a jogokat, akkor nem lehet...de minderrõl semmit sem hallottunk a topicindítótól.
SaWo
Nem azért a huszasért,, de direkt kipróbáltam a Akorbatból nem lehet másolni. (legalábbis filetipustól függõ) Ha máshogy ne mmegy akkor print_sreen gomb, és aztán rekognita ...

mérne mûködne?
acrobat indít, kijelölöd, copy, word indít, paste...
artschi
Egy link:
www.tinystocks.com/pdf2doc.html

De ha a google-ba beütöd a pdf2doc szót, egy rakat találatot kapsz.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sziasztok!
segítsetek nekem lci!
ismertek olyan eljárást mellyel megváltoztatható a pdf formátum doc formátumra?
5leteket várok!