158
Mátrix 2-t honnan szerezzem be??
-
#14 BANANA EXPLORER legújabb verziója : 2.062!!!!!
3 napja jött ki, alig tudtam leszedni, mert akkora forgalom volt az oldalon!!! -
#13 MOZIBA
én valszeg az Alba Plazaba fogom mgnézni (Székesfehérvár) Csak nem tom hogy ott mikor és hogy lehet jegyet rendelni -
#12 Hát nézd!
Először is le kell töltened a BANANA EXPLORER 2.061-es verzióját!
Ez a progi megtalálja a frissen felrakott DVD rip-eket és letölti neked, de asszem valamilyen plug-in kell ahoz, hogy Mo-on is működjön... -
daniferi #10 Én letöltöttem egy részét, kb 10 másodpercet. Nekem ennyi elég is volt. Nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek a minőségen. -
#8 Én 560 ft-ért vettem a jegyet. -
#7 Ki bírja ki addig ha egyszer lesz jó minőségű verzió?:) Nekem az a taktikám hogy elöbb gépen nézem angolul aztán magyarul moziban:) -
MiZo@game #6 Majd azt is leszedem ha kijön... De szerintem majd csak a 3-mal együtt (vagy lehet mind3 film egyben?) jön ki........ -
daniferi #5 Moziban kellene nézni, ha az eredeti filmet adnák és nem valami szinkronizált vackot. Majd megvárom a jobb minőségű dvdripet. -
MiZo@game #4 Én is tudom...... De még mindig jobb akárhányszor megnézni, mint egy vetítés/1000 FT...... Azért mindenesetre kedvező ez a VCD verzió (asztali DVD-m van).... -
#3 hülye az aki leszedi és nem moziban nézi... éegyenakármilyen jominőségű ezt moziban kell nézni bazz -
#2 Jelenleg szar minőségű kamerás verzió létezik.Sztem nem éri meg leszedni. -
MiZo@game #1 Honnan lehet letölteni?