The Matrix Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fodek
azt írja h az elején 15 $-t kell fizetnem utánna meg 30-at. ez az amirõl beszélünk?

You cannot change your fate... ...No man can

Atkamon
Pontosan. Az a 30 dolláros az egy bónusz, de ha nem akarsz annyit fizetni és csak a Matrix Online-al játszani, akkor elég ha csak 17 dolcsit fizetsz.

jó de ha nem akarsz a többi játékkal játszani akkor csak 17 dollár legalábbis pár hónapja anyi volt.

Fodek
neked is ez van vagy más van neked?

Fodek
megnéztem amit mondtál. 30 dollárt kell befizetni havonta és asszem kapok hozzáférést a többi játékhoz

Fodek
még nem játszottam mert vírusos a gép és le lesz formázva

Atkamon
Ott a station.sony.com-on ha bejelentkezel lesz olyan, hogy Subscription Info vagy valami olyan, és ott lehet "subscribe"-olni. Bankkártyávl lehet fizetni. Amúgy játszottál eddig a játékkal? Hogy tetszik?

Fodek
akkor hogyan kell befizetni a havidíjat meg befizetni a teljes hozzáférést

Atkamon
Nincs feltöltõ kód, ez az egy kód van, ami beteszi a játékot a station.com-on a listádba, így fel tudsz rá iratkozni. Ha a 14 nap lejárt, akkor csak úgy tudsz továbbjátszani, ha fizeted a havidíjat.

Fodek
ti akaik játszotok hogyan szerzitek be a feltöltõkódot?

Fodek
de nekem teljes hozzáférés kell

Atkamon
Nem kell túl sok mindent... Beírod a kódot és játszhatsz is. Meg a játékban a chat-be kell beirni hogy /claim, és akkor kapsz egy képességet.

Fodek
köszi a kódot és kérlek írd le pontról pontra h mit csináljak a teljes hozzáférésért

Atkamon
Megvan a kód! Priviben elküldöm, meg remélem tudsz angolul mellékelek néhány infót.

Atkamon
Talán a hivatalos fórumon tudok majd szerezni.

Fodek
semmi gond. kösz h szerzel nekem aktiválási kódot. márcsak azt kell megkeresnem h honnan szerezzel feltöltõkódot😄

Fodek
nem tudjátok hogy szerezzem be a kódot?

Atkamon
Igen bocsi megnéztem én is hogy mi hogy van, és úgylátszik változtattak kicsit az utóbbi idõben.
Megpróbálok szerezni neked egy kódot.

Fodek
a station.com-on az accountban az utolsó link az az ahová az aktiválási kódot kell beírni

Atkamon
És mondtam, hogy nem kódokkal kell aktiválni, hanem ott a station account-od oldalán elõ kell fizetni a játékra.

Atkamon
Hát ahhoz fizetni kell. Nem lehet csak kipróbálni sem ingyen.

Fodek
addig oké, le tudom tölteni a játékot torrentrõl is meg station accountom is van csak azt nem tudodom h honnan szerezzek aktiválási ill feltöltõ kódot

Quki
hejhó én is letöltöttem a játékot...de megvenni nem fogom csak kipróbálom 😊 van e magyar vmelyik szerveren?

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Atkamon
Ha szereted a Mátrixot, akkor ezt imádni fogod. Megvenni a játékot nem tudtam sehol, de szerencsére a fileplanet.com-on fennt van a játék. Regisztrálj, és keresd meg a The Matrix Online trial-t. Ha az megvan tedd fel, és ott már lesznek instrukciók. Ez nem ilyen aktiválási kódokkal máködik, hanem a station.sony.com-on kell regisztrálni, és elõfizetni.

Fodek
me ki vagyok éhezve 1 jó mmorpgre😛

Fodek
menyik oldalon lehet megvenni a játékot vagy aktiválási kódokat, ill. feltöltõkódot venni?

Atkamon
Nincs nagyon, csak syntaxon vannak ismerõseim is meg lvl 50 karakterem😊

Elég unalmas állandóan angolul tolni a sódert. jó lenne honi redpillekkel tolni a küldiket!

Nekem aug.28 ig van accom. Lehet hogy csinálok a syntaxon egy karaktert. Egyébként mi a különbség a szervek között (már ha van). atkamon neked nincs majd kedved a recursionra jönni?

Atkamon
Nem tudok senkirõl aki ott van:S Én Syntaxon vagyok, illetve leszek kb aug. 13-ától.

Hali! Recursion szerveren van valaki?

Fodek
beírtam 1 serialos oldalra a nevét és kidobott 1 nevet meg 1 jelszót. kipróbálom

Atkamon
fileplanet.com-on regisztrálj, és onnan le tudod tölteni magát a játékot, de aztán elõ kell rá fizetni.

sziasztok hol lehet letölteni a matrix jatékot?jöszi elõre is
juhé végre van netem :-)
A rossz hir hogy nem tudok vásárolni kreditet mert a lézer kártyát nem ismerik a sony oldalán. Az otp-s kártyámrol meg nem tudok fizetni mert le van kötve a pénzem. Tiszta szopás. Pedig nagyon rajta vagyok hogy ismét játszhassak. Szóval szivok. Amugy meg láttam leértékelve az enter the matrixot. Meg is vettem eredetiben. Ha kell valakinek akkor szivesen veszek és augusztusban ha megyek haza akkor oda tudom adni a játékot. 15 euro a játék. Szoly körbe ismerõseidnek.
Atkamon
Hát havonta fizetni kell érte.

Fodek
és ha vaterán megvenném valakitõl akkor tudnák jáccani vele, vagy feltöltõkártya kell hozzá?

Atkamon
Nem lehet törten játszani.

MadWenom, a napokban visszatértem a játékba😛

Fodek
Nem tudjátok honnan tudnám letölteni? És hogy hogyan lehetne törten játszani?

Jo rendben!
Majd irok ha van netem es gepem.
Szerintem max 1 honap de remelem hamarabb 😊
Persze az az igazsag hogy nekem a masik szerveren van 50es karakterem es ahogy eszre vettem azt jobban kedvelik mert kevesebb az ember es sok a regi jaetekos. Inkabb a merovok vannak tobsegben. Syntaxrol sokan jottek at mert szerintuk sok az ember.
Nah majd irok ha minden oszejon a jatekhoz nekem.
Ciao
Atkamon
Az az igazság, hogy december óta nem játszom... sajnos meguntam, és szinte az összes jó barátom elment. Viszont már egyre jobban hiányzik a játék, valamikormajd biztos elkezdek újra játszani. Kijött egy két érdekes újítás, azokra kíváncsi leszek.

LEhet hogy 1 honap mulva lesz netem es vegre megint tolhatom! 😊
Azota van valaki ako jatszik a jatekal Atkamonon kivul?
Milyen az elet mostansag a matrixban? Sokan vannak vagy kevesen?
Atkamon
Le tölteni le lehet, de nincs tört szerver.

csátok hogy tudok ezzel jáccani??? lekell tolteni és honnan tort serveren nyomjátok?? infot pls!!!!!!!!!!!!!
Atkamon
öööh pontosan nem tudom, de egyik haverom a játékban valami fél megás nettel is simán játszott.

Hat igen, sajna niincs sok magyar. Talan mert nem jelent meg magyarorszagon ez a jatek. Legalabb is igy tudom. En sajna meg azert nem tudok jatszani mert Irorszagban melozok. Ugyan vettem egy modemet de nem mukodott ezert visszavittem. Jovore tervezem hogy veszek egy masikat hatha az mukodik. Sajna mindig koltozok ezert csak mobil internetre fizethetek elo ami megbizhatatlan sebessegel bir.
Atkamon az lenne a kerdesem hogy kb mi az a minimum internet sebesseg amivel jatszato a jatek es enm laggol? Kbyt/sec Mekkora feltoltesem es letoltesem kell legyen. Csak azert kerdem mert szerintem eleg satnya a mobil internet kapcsolat. Bar 3.6 megas kapcsolatot igergetnek de ez csak nehany helyen mukodik ahol jo a lefedetseg. Par het mulva megyek be 1 masik szolgaltatohoz mert azt igertek hogy karacsony utan jobb lesz a lefedetseg de nem nagyon hiszek benne. Viszont kb 1 honap mulva elkoltozunk egy masik helyre ahol jobb a lefedetseg szal remelem vegre tudok majd jatszani mert halalra unom magam net nelkul mivel idegen vagyok ebben az orszagban es 1 darab magyar sincs. Na jo tepek es bne feledd el megirni hogy kb mekkora le es feltoltesem kell legyen hogy jatszhato legyen a jatek.
Koszi.
Atkamon
Hát én most abbahagytam kis idõre. Amúgy én voltam az egyetlen magyar:9 Szóval most szerintem egy sincs.

Kreeder44
Mennyien vagytok magyarok??? lehet LoTRO rol áttérnék ide de csak akkor ha van elég nagy magyar társoság

Fido4life
köszi

Atkamon
17 dollár összesen, mert 15, meg még valami adó vagy nemtommi. 3000 Ft körül... Buddy Key után meg akkor érdeklõdök.