1645
The Matrix Online
  • Fodek
    szaggat, nemtom mit kell benne csinálni. letörlöm
  • Fodek
    mind1 nem érdekesek
  • Fodek
    calibrate your red power tactic. ez mit jelent?
  • Fodek
    Syntaxon vagyok
  • Fodek
    trialon úgyanazok a szerverek vannak mint teljesen?
  • Atkamon
    Persze hogy láttam:D Én mindent láttam százszor ami Mátrix:D Amúgy fileplanetra nem kell bankkártya szám... ingyen is letöltheted
  • Fodek
    mind1 nem érdekes éppen a patchet rakom
    amúgy láttad az Animátrixot?
  • Fodek
    fileplanet-on mit kell beírni a bankszámlaszám helyére hogy elfogadja?
    12 12? valahol olvastam
  • Fodek
    ja
  • Atkamon
    Lehet olyat igen, csak akkor amikor fizetsz, akkor a fizetés után "unsubscribe"-olj. Mert ha subscribe-olva maradsz, akkor minden hónapban automatikusan levonja a kártyáról az összeget. Viszont ha fizetsz, aztán deaktiválod, akkor addig játszatsz amíg előfizettél (1 hónap) majd ha az lejár, akkor nem tudsz többet játszani, csak ha újra fizetsz. Remélem érthető
  • Fodek
    kösz h elmondat ezt a sokmindent rendes vagy
  • Fodek
    anyámmal lezsíroztem, márcsak kártya kell és jack in
  • Fodek
    úgyértem h pl szeptemberben, novemberben, januárban, fizetek
  • Atkamon
    Vagy nem tudom hogy érted, hogy nem fizetsz pár hónapon. Persze lehet hogy nem fizetsz pár hónapon, de akkor nem is játszhatsz.
  • Atkamon
    Nem. A billing address pedig a lakcímed. Igazából nincs rá szükség, de meg kell adni.
  • Fodek
    és mi az a Billing Address?
  • Fodek
    lehet azt h nem fizetek néhány hónapon?
  • Fodek
    ok megvan a 15-ös
  • Atkamon
    mindig csak 15-öt kell. Hol írja hogy 30? 30-at csak annál a bónusz csomagnál kell.
  • Fodek
    vagy hogyan kell megcsinálni h csak 15$-t fizessek?
  • Fodek
    azt írja h az elején 15 $-t kell fizetnem utánna meg 30-at. ez az amiről beszélünk?
  • Atkamon
    Pontosan. Az a 30 dolláros az egy bónusz, de ha nem akarsz annyit fizetni és csak a Matrix Online-al játszani, akkor elég ha csak 17 dolcsit fizetsz.
  • MadWenom
    jó de ha nem akarsz a többi játékkal játszani akkor csak 17 dollár legalábbis pár hónapja anyi volt.

• Fodek
    neked is ez van vagy más van neked?
  • Fodek
    megnéztem amit mondtál. 30 dollárt kell befizetni havonta és asszem kapok hozzáférést a többi játékhoz
  • Fodek
    még nem játszottam mert vírusos a gép és le lesz formázva
  • Atkamon
    Ott a station.sony.com-on ha bejelentkezel lesz olyan, hogy Subscription Info vagy valami olyan, és ott lehet "subscribe"-olni. Bankkártyávl lehet fizetni. Amúgy játszottál eddig a játékkal? Hogy tetszik?
  • Fodek
    akkor hogyan kell befizetni a havidíjat meg befizetni a teljes hozzáférést
  • Atkamon
    Nincs feltöltő kód, ez az egy kód van, ami beteszi a játékot a station.com-on a listádba, így fel tudsz rá iratkozni. Ha a 14 nap lejárt, akkor csak úgy tudsz továbbjátszani, ha fizeted a havidíjat.
  • Fodek
    ti akaik játszotok hogyan szerzitek be a feltöltőkódot?
  • Fodek
    de nekem teljes hozzáférés kell
  • Atkamon
    Nem kell túl sok mindent... Beírod a kódot és játszhatsz is. Meg a játékban a chat-be kell beirni hogy /claim, és akkor kapsz egy képességet.
  • Fodek
    köszi a kódot és kérlek írd le pontról pontra h mit csináljak a teljes hozzáférésért
  • Atkamon
    Megvan a kód! Priviben elküldöm, meg remélem tudsz angolul mellékelek néhány infót.
  • Atkamon
    Talán a hivatalos fórumon tudok majd szerezni.
  • Fodek
    semmi gond. kösz h szerzel nekem aktiválási kódot. márcsak azt kell megkeresnem h honnan szerezzel feltöltőkódot:D
  • Fodek
    nem tudjátok hogy szerezzem be a kódot?
  • Atkamon
    Igen bocsi megnéztem én is hogy mi hogy van, és úgylátszik változtattak kicsit az utóbbi időben.
    Megpróbálok szerezni neked egy kódot.
  • Fodek
    a station.com-on az accountban az utolsó link az az ahová az aktiválási kódot kell beírni
  • Atkamon
    És mondtam, hogy nem kódokkal kell aktiválni, hanem ott a station account-od oldalán elő kell fizetni a játékra.