1645
The Matrix Online
-
#1565 szaggat, nemtom mit kell benne csinálni. letörlöm -
#1564 mind1 nem érdekesek -
#1563 calibrate your red power tactic. ez mit jelent? -
#1562 Syntaxon vagyok -
#1561 trialon úgyanazok a szerverek vannak mint teljesen? -
#1560 Persze hogy láttam:D Én mindent láttam százszor ami Mátrix:D Amúgy fileplanetra nem kell bankkártya szám... ingyen is letöltheted -
#1559 mind1 nem érdekes éppen a patchet rakom
amúgy láttad az Animátrixot? -
#1558 fileplanet-on mit kell beírni a bankszámlaszám helyére hogy elfogadja?
12 12? valahol olvastam -
#1557 ja -
#1556 Lehet olyat igen, csak akkor amikor fizetsz, akkor a fizetés után "unsubscribe"-olj. Mert ha subscribe-olva maradsz, akkor minden hónapban automatikusan levonja a kártyáról az összeget. Viszont ha fizetsz, aztán deaktiválod, akkor addig játszatsz amíg előfizettél (1 hónap) majd ha az lejár, akkor nem tudsz többet játszani, csak ha újra fizetsz. Remélem érthető -
#1555 kösz h elmondat ezt a sokmindent rendes vagy -
#1554 anyámmal lezsíroztem, márcsak kártya kell és jack in -
#1553 úgyértem h pl szeptemberben, novemberben, januárban, fizetek -
#1552 Vagy nem tudom hogy érted, hogy nem fizetsz pár hónapon. Persze lehet hogy nem fizetsz pár hónapon, de akkor nem is játszhatsz. -
#1551 Nem. A billing address pedig a lakcímed. Igazából nincs rá szükség, de meg kell adni. -
#1550 és mi az a Billing Address? -
#1549 lehet azt h nem fizetek néhány hónapon? -
#1548 ok megvan a 15-ös -
#1547 mindig csak 15-öt kell. Hol írja hogy 30? 30-at csak annál a bónusz csomagnál kell. -
#1546 vagy hogyan kell megcsinálni h csak 15$-t fizessek? -
#1545 azt írja h az elején 15 $-t kell fizetnem utánna meg 30-at. ez az amiről beszélünk? -
#1544 Pontosan. Az a 30 dolláros az egy bónusz, de ha nem akarsz annyit fizetni és csak a Matrix Online-al játszani, akkor elég ha csak 17 dolcsit fizetsz. -
MadWenom #1543 jó de ha nem akarsz a többi játékkal játszani akkor csak 17 dollár legalábbis pár hónapja anyi volt.
-
#1542 neked is ez van vagy más van neked? -
#1541 megnéztem amit mondtál. 30 dollárt kell befizetni havonta és asszem kapok hozzáférést a többi játékhoz -
#1540 még nem játszottam mert vírusos a gép és le lesz formázva -
#1539 Ott a station.sony.com-on ha bejelentkezel lesz olyan, hogy Subscription Info vagy valami olyan, és ott lehet "subscribe"-olni. Bankkártyávl lehet fizetni. Amúgy játszottál eddig a játékkal? Hogy tetszik? -
#1538 akkor hogyan kell befizetni a havidíjat meg befizetni a teljes hozzáférést -
#1537 Nincs feltöltő kód, ez az egy kód van, ami beteszi a játékot a station.com-on a listádba, így fel tudsz rá iratkozni. Ha a 14 nap lejárt, akkor csak úgy tudsz továbbjátszani, ha fizeted a havidíjat. -
#1536 ti akaik játszotok hogyan szerzitek be a feltöltőkódot? -
#1535 de nekem teljes hozzáférés kell -
#1534 Nem kell túl sok mindent... Beírod a kódot és játszhatsz is. Meg a játékban a chat-be kell beirni hogy /claim, és akkor kapsz egy képességet. -
#1533 köszi a kódot és kérlek írd le pontról pontra h mit csináljak a teljes hozzáférésért -
#1532 Megvan a kód! Priviben elküldöm, meg remélem tudsz angolul mellékelek néhány infót. -
#1531 Talán a hivatalos fórumon tudok majd szerezni. -
#1530 semmi gond. kösz h szerzel nekem aktiválási kódot. márcsak azt kell megkeresnem h honnan szerezzel feltöltőkódot:D -
#1529 nem tudjátok hogy szerezzem be a kódot? -
#1528 Igen bocsi megnéztem én is hogy mi hogy van, és úgylátszik változtattak kicsit az utóbbi időben.
Megpróbálok szerezni neked egy kódot. -
#1527 a station.com-on az accountban az utolsó link az az ahová az aktiválási kódot kell beírni
-
#1526 És mondtam, hogy nem kódokkal kell aktiválni, hanem ott a station account-od oldalán elő kell fizetni a játékra.