The Matrix Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You cannot change your fate... ...No man can
Megpróbálok szerezni neked egy kódot.

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
A rossz hir hogy nem tudok vásárolni kreditet mert a lézer kártyát nem ismerik a sony oldalán. Az otp-s kártyámrol meg nem tudok fizetni mert le van kötve a pénzem. Tiszta szopás. Pedig nagyon rajta vagyok hogy ismét játszhassak. Szóval szivok. Amugy meg láttam leértékelve az enter the matrixot. Meg is vettem eredetiben. Ha kell valakinek akkor szivesen veszek és augusztusban ha megyek haza akkor oda tudom adni a játékot. 15 euro a játék. Szoly körbe ismerõseidnek.
Majd irok ha van netem es gepem.
Szerintem max 1 honap de remelem hamarabb 😊
Persze az az igazsag hogy nekem a masik szerveren van 50es karakterem es ahogy eszre vettem azt jobban kedvelik mert kevesebb az ember es sok a regi jaetekos. Inkabb a merovok vannak tobsegben. Syntaxrol sokan jottek at mert szerintuk sok az ember.
Nah majd irok ha minden oszejon a jatekhoz nekem.
Ciao
Azota van valaki ako jatszik a jatekal Atkamonon kivul?
Milyen az elet mostansag a matrixban? Sokan vannak vagy kevesen?
Atkamon az lenne a kerdesem hogy kb mi az a minimum internet sebesseg amivel jatszato a jatek es enm laggol? Kbyt/sec Mekkora feltoltesem es letoltesem kell legyen. Csak azert kerdem mert szerintem eleg satnya a mobil internet kapcsolat. Bar 3.6 megas kapcsolatot igergetnek de ez csak nehany helyen mukodik ahol jo a lefedetseg. Par het mulva megyek be 1 masik szolgaltatohoz mert azt igertek hogy karacsony utan jobb lesz a lefedetseg de nem nagyon hiszek benne. Viszont kb 1 honap mulva elkoltozunk egy masik helyre ahol jobb a lefedetseg szal remelem vegre tudok majd jatszani mert halalra unom magam net nelkul mivel idegen vagyok ebben az orszagban es 1 darab magyar sincs. Na jo tepek es bne feledd el megirni hogy kb mekkora le es feltoltesem kell legyen hogy jatszhato legyen a jatek.
Koszi.