5854
-
Szolnokboy #165 elkezdtem nézni én is. Az első évad 7. része jön most, eddig annyira nem mondannám hogy meggyőzött , voltak benne elég durva csavarok, főleg a 6os vége, azért elmondhatom, hogy tetszik. Sajnos szinkronos az első évad. Megvan a 2-3. is azok már feliratosak szerencsére.
Ti már az 5iket nézitek ??? -
PayaVP #164 u.i.: 2x07nél járok és én is csak jót tudok mondani, az első is már nagyon jó volt, de ez csak rá tett egy lapáttal...
-
PayaVP #163 Lehet h én vagyok a béna de a az első szériát is nagyon lassan szedtem le és most szedem a 2ikat, de ez is nagyon lassan jön le. (3-4 nap egy rész) Gyorsabb megoldást tud valaki? -
#162 szerintem addig NE kezd el nézni, amíg nem szerezted be az első szériát. igaz nem kapcsolódik annyira a második széria az elsőhöz, de akkor is.... pont a szereplők miatt is érdemes ezzel kezdeni. meg amúgy is tiszteld meg Jack-et annyival, hogy előröl kezded el nézni a kalandjait!! :)
torrentről 3-4nap alatt leszedheted. én is 2-3 hete szedtem le az elsőt.
most a 2x15nél tartok, elég dúrva, nem semmi ez a sorozat! :))))) -
#161 hi!
megszereztem a s2,3,4-et, de az elsőt nem tudtam megszerezni úgyhogy ha nem túl nagy kérés valaki plz írja le hogy ki kinek a kije, és hogy mi történt ami fontos lehet még
thx -
vLaDDD #160 S05E11-12
iszonyat jó volt ez a két dupla rész, ismét felpörgött a sztori, egy-két résztől eltekintve (6-7 meg talán a 10) nekem bejön az 5. évad.
SPOILERSPOILER!!!
Amikor Jack lábon lövi Henderson feleségét, csak néztem!
Meg ott van Edgar halála, ami szintén megdöbbentő volt.
Ja és Kim is back :) (bár ezzel a hosszú hajjal nekem nem jön be) -
#158 !!!!SPOILERS05E12!!!!!!!!!
Ez egy újabb soha el nem feljtett rész lesz. Annyit mondhatok. Megint el kellett hagyni a végén az óra kattogását. R.I.P all CTU-s agent/worker. You served your country well. -
#157 Kiefer Sutherland Hanga a Fülkében istenit alakított!!!!!
(bocs a topicgazdától de ezt meg kellett jegyeznem:D) -
#156 Megnéztem az S05E11-et. nagyon kemény rész volt. Folytatom is a 12-vel. -
#155 Mindig kétszer nézem meg. Egyszer felirat nélkül...egyszer meg felirattal, hogy ellenőrizzem magamat :D -
#154 A feliratok lehet holnap délelőttre készen is lesznek a Reteksubon! -
#153 már jön lefele....alig várom, hogy hazaérjek. -
#152 Tegnap este dupla rész volt.
Kiváncsi leszek... -
#151 megnéztem az első szériát... nagyon ütős ez a sorozat!!!! végén kicsit szomorú lettem, de ez van.... :( most töltöm lefele az alternatív befejezést, kiváncsi vagyok rá. még szerencse, hogy van mit pótólnom rendesen, mert szerintem nagyon hiányoznának Jack kalandjai. :) -
#150 Hát, az mtv1-en annak idelyén néztem, de nem fogott meg.
Leszedtem 2. szériát angolul, és egyszerűen nem tudtam abbahagyni
Aztán a többit se ... :) -
#149 Isten hozott a fényben fiam :D -
#148 K-rvajó :))
1-1,5 hét alatt végignéztem a 2x01-től az összes részt.
Nos, azt kell mondanom Swarci (épphogy)tévedett, nem ő az utolsó akcióhős.
Ma este adnak két részt, már piszkosul várom, hogy holnap szedhessem :))
Én egyébként nem tudnám azt mondani, hogy x széria volt a legjobb. Mind piszok jóra sikeredett.
Ezen az 5-en egyébként érződik Manny Coto munkássága, meg egyértelmű is mivel hozta magával kedvenc színészét Peter Weller-t is :))
-
#147 Bocsi :) -
Roll #146 Már megint beelőztél a bejelentéssel. :-D -
#145 Felirat a 10. részhez a Reteksubon! -
#144 első két rész után nagyon is tetszik... anno mintha láttam volna pár részt, de szerencsére nagyon-nagyon halványan emlékszem. szal van bőven mit bepótolnom. -
Gabe18 #143 Simán... -
#142 Bízzunk benne,hogy tetszeni fog.
Nálam ez a sorozat a No.1. -
#141 most szedem, az első évadot... remélem tényleg olyan jó, mint amilyennek mondják. -
Roll #140 5x09 a reteksubon, hdtv-lol-hoz. -
#139 8. rész felirata a reteksubon. -
Mentol #138 KÖSZI! -
#137 feliratok.hu
De ne azt írd a keresőbe, hogy "24", hanem mondjuk azt hogy "huszon"
És így megtalálod. -
mochee #136 Szevasztok! Van olyan közületek, aki tölt az iLoveTorrents.com-ról? Leszedtem az első évadot, és nem jók hozzá a feliratok ami a feliratok.hu-n vannak.
24 - 1x09 - 8 AM_Archos_
Ilyen nevű fájlokhoz jutottam, szal még a verzió nevét sem tudom. Angol felirat is jobb lenne mint letölteni egy sokkal lassabb helyről a 7 gigát még egyszer, szal ha valakinek ez a verzió van meg, és tud hozzá feliratot, az pls irja meg nekem, mert megőrülök, ha hiába szedtem le az egészet. -
Mentol #135 Hello!
Tud valaki a második évadhoz feliratokat? Légyszí segítsetek!
Köszi!
-
#134 SPOILER
Mega mikor Chase-t kellene lelőnie.
Komoly évad volt az tuti! -
#133 SPOILER!
Azért a haldoklók a hotelben, és a végén, mikor levágja Chase kezét. Szóval ebben az évadban voltak szerintem a legdúrvább események. -
vLaDDD #132 SPOILER!
hát az a rész tényleg nagyon kemény és megrázó volt számomra is. -
#131 SPOILER!
Nekem ez az évad jött be a legjobban.Nézek egy jópár sorozatot ,de azt kell mondjam az a rész amikor Jacknek le kell HATALMAS SPOILER lönie a fönökét,az minden sorozat ,összes epizódjai közül a legjobb!
-
vLaDDD #130 No tegnap végeztem a 3. évaddal: röviden összegezve nekem ez az évad is nagyon bejött, bár nem volt olyan pergő mint a 2. és nem volt olyan csavaros mint az 1.
(ami nem azt jelenti hogy nincsenek benne csavaros részek). Az alkotók ezzel az évaddal is tuttak még újat mutatni (SPOILER: gondolok itt Jack beépülésére, de monduk Nina előszedése nem volt éppen jó ötlet).
Az első néhány epizód olyan 24 módjára durrr bele a középe, azaz nagyon pergős, aztán a közepétől egy kicsit leül a cselekmény, de a végére aztán ismét nagyon felpörög. A befejezés most nem sikerűlt olyan jóra mint az első két évad esetében, de nem lehet mindíg nagyot alkotni.
Szvsz elég jól sikerűlt a harmadik évad, bár azért ennél az évadnál már lehet egy picit érezni hogy az alkotók kezdenek kifogyni az ötletekből és a fordulatokból. Ennek ellenére nekem tetszett, és kiváncsian várom a negyedik évadot. -
#129 Ilyen dolgokat más sorozatban is találsz.
És ha ezeken átsiklasz akkor hogy értékeled ? -
hapi #128 Csak az első két szezont néztem végig, de van néhány dolog ami nem tetszik:
-Amerikában sokkal rosszabb a mobiltelefonok lefedettsége mint nálunk.
-Sokkal többször leterheltek vagy rosszminőségűek a telefonvonalak mint itthon.
-A rendőrség reggel 6 órakor elküld valakit, egy gyilkos házába összepakolni a ruháit, 1 kísérettel aki nem megy be vele a házba.
-1 ellenséges ügynök 10 perc alatt megöl vagy 8 ügynököt akik készültségben védenek agy "fedett" házat. De nem tud megölni 2 halálra rémült civil nőt benn a házban. -
#127 Már kint van a 7-es epizód felirata! -
#126 http://www.hosszupuska.freeweb.hu/ -
#125 http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=subtitle
És bea82 a Reteksub újra él,csak volt egy kis gond!