5854
-
#685 Oszt? :D -
#684 Mondom még akkor is van nyírás...könyörgön járj utána. nem mondom hogy teljesen nem látszódik, de kevésbé.
bakker...VFX artist voltam! Ennyit még tudok. -
#683 Max akkor nem látod, ha coolon nézed 4:3 Pan-Scanben.
Amcsiban is 16:9-ben adták, tehát ezt látta mindenki. -
#682 A szinkronra vissza: Én is olyan ember vagyok aki szinte mindent eredetiben néz. De a 24-nek kimondottan eltalálták a szinkronokat, és szinte kivétel nélkül csak "nagy" és tehetséges színészeket szerződtettek le. Pl ritka hogy Kálid Artúrt csak 2-3 rész erejéig hívják be egy mellékszereplő zsaru hangjának. :)
De amúgy tényleg jobb Jack igazi hangja. Bevallom én csak a 2. évadnál járok. Napi 1 epizód hogy egészséges maradjak :DDD aztán lassan elérek majd az 5. évadig :D
Na de akkoris. Első évadot csak szinkronnal néztem...és nem fájt :D
Ja és a jelenet tényleg benne van a filmben (Amikor a csávó ott van a kamerával). Azért hagyták benne, mert a tv-ben nem látszódik! A tv sokat lecsíp a képből. Ezt a progin amin összevágták a dolgot, be lehet állítani hogy látszódjon. És ez olyan sávban volt amit csak computeren lehet látni....na meg DVD-n. :) Tv-ben ezt nem láthatod :)
Egyébként ilyen a Lost-ban is volt. Csak ott nem kamera maradt bent, hanem egy csávó keze ami egy lovat tartott. :D
24 RULZ ;) -
Hoz_Hun #681 Én tuti megvárom. Letöltöm részenként, de csak egybe fogom megnézni. Ha várok 6 hónapot akkor kibírok mégannyit. Nem fogom magamat hetente szopatni! Legalább így lesz hozzá feliratom is. -
#680 Inkább nézem hetente:) -
#679 100bol szted hany ember fogja megvarni, hogy lemenjen a full szezon ? :D -
FLeK0 #678 várj májusig -
#677 Megnéztem az utolsó részt is, eszméletlen:) Furcsa lesz januártól hetente nézni, s nem egyben, amíg bírom... -
#676 nem lehet minden tökéletes :-)
még így is a legjobb sorozatok 1-ike. -
#675 egyebkent az ilyen hibakat miert hagyjak benne a filmekbe?
azert, mert nem veszik eszre a keszitok, vagy mert
azt gondoljak, hogy nem veszik eszre a nezok ? -
#674 na ugye -
#673 dede, első évad -
#672 első évad,8. rész 13.perc környékén,mikor a csaj talál 1házat,és onnét telefonál a központba. -
#671 nemtudom, az biztos, hogy eza jelent a filmbe nicns benne :) -
#670 ja nekem is jobban bejön eredeti hanggal -
#669 Nem lehet Keifert szinkronizálni...
Aki megnézett már pár részt eredeti hanggal, az tudja mitől beszélek. -
#668 -
#667 Hát ez+ a jobb sarokba mit csinál a kamerával?
s1x08.07.00.am-08.00.am.HUNdub13-22 -
winnie #666 a 24 szinkronját általában mindenki dícséri, persze az is igaz, hogy előtte nagyon kevesen látták angolul. (ilyenkor mindig vicces lenne, ha a szinkronsz*rozók leírnák, hogy szerintük mi a jó sorozatszinkron és akkor a többiek jót röhögnének, hogy pont olyat hoz fel példának, ami sokak szerint ugyanolyan sz*r. ízlések éf pofonok.) -
#665 Sztem nagyon jól sikerült a sztinkron, én végfig tudom úgy nézni, báár azért néha bátnja a fülemet, hogy nem az eredeti a hang -
#664 Én untam a filmet szinkronnal. Nem bírnám nézni magyarul. :/ -
#663 Sztem Jack-nek is tökéletes volt Selmeczi Roland! :) -
#662 Nincs szinkron, csak az első évadot adta le a TV szinkronnal...
A DVD feliratosan jelent meg.
Egyébként pont hogy iszonyatszar a magyar szinkron, egyedül Palmer hangja volt jó. -
#661 Kérek szépen privát üzenetben egy torrent lehetőséget, vagy valami forrást ahonnan letudom szedni az első évad utáni részeket lehetőleg magyar szinkronnal. Az első évadot úgy néztem és nagyon tetszett a szinkron minősége, csak ezért ragaszkodnék hozzá ...
Amúgy meg megőrültem annyira jó ez a sorozat! -
#660 uuuh, ez a válasz az alattam levő kérdésre, bocsesz... -
#659 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És honnét tudod hogy PONT ott nem volt egy kikötő? :PP -
Szolnokboy #658 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez olyan volt mint az uccsó rész vége hogy 6:58kor leütik Jacket, 6:59:55kor meg már kinn van az óceán kellős közepén :P -
#657 egyetertek :[ -
#656 igencsak jó kis vidik :) -
#655 -
#654 Itt pedig egy klassz kis összefoglaló video az ötödik évadról. Csak az nézze meg aki már látta az ötödik szezont!
Itt pedig az előzetes van ami a szezonzárás előtt volt, vagyis az ötödik szezon utolsó két részének a beharangozója. Ezt is vagy azok nézzék meg akik már látták az ötödik évadot vagy azok akik épp az utolsó két részt nem látták még, mert abból nem lő le semmit :) -
#653 Még egy :) -
#652 Japán reklám Kiefer-el 24 stílusban :)) -
Lyan Kyj #651 4x20-hoz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OMFG!!! ÁÁÁÁÁ! Ezek állatok! Brutális elmebetegek! Hogy játszanak már az ember érzelmeivel! Sohasem gondoltam volna, hogy képesek ilyenre. Ide még jön 4 sor káromkodás....respect a készítőknek
-
#650 Most 12 Emmy díjra jelölték az ötödik szezont, ezzel a Fox legtöbb jelölést kapott műsora idén.
Outstanding Drama Series
Outstanding Lead Actor in a Drama Series (Kiefer Sutherland)
Outstanding Supporting Actor in a Drama Series (Gregory Itzin)
Outstanding Supporting Actress in a Drama Series (Jean Smart)
Outstanding Cinematography for a Single-Camera Serie-"9:00PM-10:00PM"
Outstanding Directing for a Drama Series-"7:00AM-8:00AM"
Outstanding Single-Camera Picture Editing for a Drama Series-"7:00AM-8:00AM"
Outstanding Single-Camera Picture Editing for a Drama Series-"9:00AM-10:00AM"
Outstanding Music Composition for a Series (Dramatic Underscore)-"6:00AM-7:00AM"
Outstanding Sound Editing for a Series-"9:00PM-10:00PM"
Outstanding Single-Camera Sound Mixing for a Series-"7:00AM-8:00AM"
Outstanding Stunt Coordination-"9:00AM-10:00AM"
-
#649 Jaja :(
Season 6 returns to Monday nights
January 2007
Talán az évadnyitó lesz dupla rész, utána heti egy. Fura lesz úgy nézni, egyszerre sokkal jobb :) Persze meglehetne várni amig lemegy kinn a hatodik évad és egyben letölteni, de szerintem ez nem fog menni nekem úgyhogy marad majd a heti adag :)) -
#648 tenyleg? na, az gaz :[
gondolom akkor is heti 1 resz lesz... -
#647 jó, igaz :) -
angelus #646 Szvsz Emmy jár a sorozatoknak, filmek kapnak Oscart, azt meg kapott, ezt az évadot 8ra jelölték 4-et kapott... Sőt a 4-ből két díjat kifejezetten a s02e15-ért kapott...