Microsoft: a védett ablakok vizuálisan is különbözni fognak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no, én azt hiszem itt valaki nem fejezte be óvodás tanulmányait, és azt hiszem nem én vagyok az. 😊
mégegyszer: "hogy lehet valami biztonságos ha már egyszer egy kód kihányta azt a képernyõre?"
hoppá, bocsi. ha nem vagy a számtekben járatos akkor vedd úgy hogy nem szóltam. 😊
mégegyszer: "hogy lehet valami biztonságos ha már egyszer egy kód kihányta azt a képernyõre?"
hoppá, bocsi. ha nem vagy a számtekben járatos akkor vedd úgy hogy nem szóltam. 😊
"A Microsoft meglátása szerint egyébként a felhasználók egyes kényes dokumentumaik, mint például banki adataik, vagy szellemi tulajdonaik megvédésére használják majd az új technológiát"
Na errol van szo. Ugye az is olvassa, aki szerint a Palladium semmilyen veszelyt nem jelent a warezra?
Na errol van szo. Ugye az is olvassa, aki szerint a Palladium semmilyen veszelyt nem jelent a warezra?
neveccséges! hogy lehet valami biztonságos ha már egyszer egy kód kihányta azt a képernyõre.
remélem ebbe a paládium bizbaszba beletörik billi bicskája.
remélem ebbe a paládium bizbaszba beletörik billi bicskája.
... és a nem védett ablakok máris tiltakozásuknak adtak hangot hátrányos megkülönböztetésük miatt.