29
-
#29 nem sokaig lesz a legfejlettebb az usa... -
Yetike #28 Akkor mégsem 50 km. :) -
Poki #27 Akit érdekel bővebben az mennyen ide: http://zeus.szif.hu/ejegyzet/ejegyzet/levved/levego/node6.htm -
Poki #26 -
Anteris #25 Hmm, szerintem meg több mint 700 km (exoszféra). 50 kilométeren van a sztratopauza. Bá rlehet hogy tévedek, javítsok ki aki tutira tudja! -
#23 Ja, jó sok sugárzást... -
Anteris #22 60 év után újra előszedték a V-2 rakétákat. Okooossss!!! :))
-
#21 paks az gagyi :D
csernobil nah az má termelt! -
#19 Japánnak azért nincs serege, mert az 1945-ös alkotmány tiltja. (Vagyis az amcsik megtiltitták) -
Cat #17 japánok direkt nem fejlesztenek, mert minek
a cégek többségét ez tartja vissza, hogy egyszerüen NINCS BENNE ÜZLET, nem térül meg a befektetett kutatás - vagyis megtérül, ha összejön, de a kockázat nagyon nagy, erköcsi haszna ennek már nem nagyon van, és üzleti bevétel se nagyon várható
a japánok csomo dolgot nem csinálnak, lehetne kurvanagy hadseregük, mégsincs, szándékosan, ugyanazért amiért a németek is iszonytatóan pacifisták, vannak rossz emlékeik. -
Yetike #12 Hatalmas űrutazás, 100 km magasságban... -
#8 miért is? nem értek ehhez csak kérdezem :) -
#7 miért is???
tudtommal van már pár atomerömü meg iongyorsito is a földön
-
#5 na akkor számoljunk
mondjuk 1 kg ionanyagot felgyorsitanak 200ezer km/s-re
az ürhajo pl 1000 tonna az 1millio kg
ekkor az ürhajo 0.2 km/s -el gyorsul
ami 720 km/h
100 kg ionnal már 72ezer km/h-val megy az ürhajo
ehhez nem kell más mint egy iongyorsito meg energia
a millenium falcon formája tökéletesen megfelel
mert frankon belefér egy iongyorsito gyürü :))
-
#4 Olyan ion hajtóművel, amit manapság tudnak csinálni nem mennek semmire, akkora tolóereje van, mint egy papírlapnak. -
#3 :)) -
#2 nevetségsek ezek az ürhajok
egy ürhajohoz bazi sok energia kell ezt csak atomerömüvel lehet biztositani
a meghajtáshoz pedig ion hajtomü kell, nem ilyen 100 éves raketták :LOL
-
#1 ehh :) az egyiknek én vagyok a pilótája ! :) holnap csak a plútóig repülök :) aztán majd lesz ami lesz :) na lol ezekkel a papir repülőkkel akarnak star treket játszani ?